Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hej!
Dorota, melduję się
Czy Wy macie jakiś konkretny plan dnia? Planujecie jakiś spacer?
Jeśli chodzi o nas to przyjechalibyśmy tak na 16 jeśli dobrze pójdzie. Grześ śpi 12-15, więc nie ma sensu jechać rano, bo nam nie zaśnie w obcym miejscu i hałasie, a bez drzemki będzie nie do życia.
Nie licz nas specjalnie jeśli chodzi o jakieś jedzenie.
Gratuluję nowej pracy, bardzo się cieszę!
piszę na priv o adrespomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Ja też potwierdzam że będziemy! 😁 Ale czas mnie dziś tak gonił że na tyle mam sił, sorki 😉
Aaaa- Aniu miałam Ci odpisać a propos ciśnienia. Ja wiem ze obrzęki nóg są częste w ciąży i ciśnienie może wtedy być dobre, u czułam tylko żeby je kontrolować na bieżąco. U mnie też zawsze niskie ciśnienie, a jak skończyło to nawet do 190/105 😱 a obrzęki miałam przeokrutne. Oby u Ciebie nic takiego nie miało miejsca! 😘😘😘pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Aga bardzo dziękuję 😚 ciśnienie mam pod kontrolą, bo jak raz miałam w okolicy 140/80 to mój gin już wpadł w panikę i kazał mierzyć (bo jak pisałam mam zazwyczaj ciśnienie jak trup). Na szczęście jak jest chłodniej, nóżki mam tylko tłuste nie opuchnięte.
Ale się cieszę na jutro ❤️❤️❤️ ja zrobię babeczki, bo one najlepiej mi wychodzą. A co do planh dnia, to jak dla mnie możemy tylko w domu siedzieć i cieszyć się sobą, patrzyć jak dzieci się bawią.Magdzia85F, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu, jakby co ciśnieniomierz mam 😁
Mi kazali mierzyć co trzy godziny no ale ja byłam przypadkiem beznadziejnym 😂
Ja też się bardzo cieszę na jutrzejszy dzień 💚
Wróciliśmy z zakupów, Kircia idzie na drzemkę a ja zaraz do kuchni a M do sprzątania, także wiecie jakby co to nie wytykajcie palcami bo to tylko facet i będzie mu przykro 😂Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dorota bez testu białej rękawiczki się nie obędzie, więc sama rozumiesz 😘😜
Madzia ja też bardzo często myślę co u dziewczyn, z którymi nie ma kontaktu.Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja jestem i czytam Was na bieżąco. Spotkania na maksa zazdroszczę. Zwłaszcza, że mała daje tak w dupę, że mam ochotę wystawić ją na balkon wszystko sama, a że nie wychodzi jej to są krzyki i rzucanie tego, co pod ręką. We wtorek jedziemy same pociągiem do teściowej, bo mąż wolnego nie dostanie. Na samą myśl o podróży dostaję rozwolnienia. Ale chociaż się mała wyszaleje, tam to taka typowa wieś.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
To u nas się rzadko zdarzają spacery w powiększony składzie.
5 godzin jazdy, ale liczę że trochę pośpi w trasie. Wózka nie biorę, ale zamiast tego fotelik. Nocki różnie. Bywają dobre i takie jak dzisiejsza, gdzie histeria jak tylko puszczę jej rękę. Dalej jej zęby dokuczają, mimo że przebite. Mycie ich to też histeryczne krzyki.
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie widać nic na piątkach.
W dodatku mamy prawdopodobnie bóle wzrostowe, bo ciągle chce żeby ją za stopy trzymać. W nocy krzyczy, ale wszystkie wyniki ma dobre. Dzisiaj to w ogóle jest dzień marudzenia i wiszenia na matce.
3990g, 56cm