Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja Aniu nie mam więcej niż 120/80. Często było później 100 i 60...
Ania ja się wcale nie dziwie po ostatnim wyjeździe. My tez będziemy Dorota tez i Aga na pewno także spokój je przyjeżdżajcie.
Aga mozemy iść i potańczyć czemu nie 🤗🤗
Aga ja przepis na biszkopt biorę z moje wypieki nr zoo taki co trzeba go zrzucić z wysokości a resztę robię na oko, ale jak ogarnę mięso i resztę to napisze do Ciebie na whats up:))
Ania poprostu pogoda daje Tobie w końcu i dzidzia w brzuchu. Już niedługo rodzisz. Dziś patrzyłam na ateoj suwak to aż mi dech w piersiach zapielo. 🤭🤭 -
nick nieaktualnyIlona mąż ma urodziny i na dzień do pracy.
Wiec jak wroci to choć dam prezent i jakiś romantiko wieczór. A w nd też ma na dzień.
Do tego u mnie z chodzeniem to za duzo nie, bo plecy. Stara rura ze mnie.
Co do ciśnienia jak juz przenosiłam to mialam powyżej 140.
Tez robie ten biszkopt bez proszku, tylko trzeba białka dobrze ubić. Adzie tort z tego przepisu na spody robiłam.
Tort oreo. Tzn On był dla dorosłych a Jej robiłam z przepisu na babexzki bananowe alaantkowe. -
O nie, błagam, tylko bez wina! U nas nie ma kto go pić a barek już się nie domyka 😂
Co do ciasta to ja nie mogę drożdży i laktozy ale nie muszę też wszystkiego jeść 😉
Ja się na tańce nie piszę bo ja tylko w rockowych klimatach się odnajduję więc żadne umca umca nie dla mnie 😂
Madzia, ja Ci dam starą rurę! Pamiętaj że młodsza ode mnie jesteś 😂
Ja biszkopt zawsze robię z przepisu mojej Mamy i zawsze wychodzi 😁
Aga, niestety nie mam już łóżek, jedno zajmuje Ania z rodzinką a drugie Rene i Patryś. Tylko podłoga zostaje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 15:48
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Mierzone przed chwilą 107/70 😉
Bez drożdży i laktozy na pewno coś się uda zrobić. Do rockowych klimatów też można tańczyć 😘Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
To cały dzień bedziedzie same. Usiąść u Doroty jest gdzie, a Ada jak się rozbawi to nie będziesz musiała chodzić za nią ciagle. To już Twój wybór.
Mówiła Dorota, ze drugie mieszkanie będziecie mieli wolne bo lokatorzy się wyprowadzają.
Ok to przyniosę bezlaktozowe i bezdrożdżowe czekoladki na zły dzień 😉
-
nick nieaktualny
-
Panna Zuzanna zasnęła przed chwilą. Po całym dniu biegania i szaleństw. Jednak śmiem wątpić by miało to jakiś wpływ na nockę, ale mam mega nadzieję, że tym razem się mylę.
Madzia pomyśl jeszcze, może chociaż na małą kawkę wpadniecie (zapraszam jak do siebie 😉).Magdzia85F lubi tę wiadomość
Super, dzięki za przepis 😁 a co tam było 7 góry? Sam twarożek naturalny? Czy że smietanką?
Ilona to musimy poszukać jakiegoś noclegu w jednym miejscu. Pomijając nas to D i D się ucieszą 😂 nie znam się na Wawie to mi chociaż podpowiedz gdzie szukać 😉
Magda przemyśl temat, będziemy tak blisko a nie poznamy gwiazdy Ady 😮😉
Dorota a wino 0%? A jak nie wino to piwko? 😁 Coś musisz wybrać, bo z pustymi rękami się w stolicy nie pokazuję xDIlona92 lubi tę wiadomość
-
Aga, ja z alko to tylko whisky wino i piwo mają w sobie zabójcze dla mnie drożdże
Ilona, pisałam że może ich nie będzie ale okazuje się, że jednak przyjeżdżają akurat na ten weekend to przecież ich nie wyrzucę no przykro mi ale kto pierwszy ten lepszy
Aga, jak chcesz to mogę dobrej sąsiadki zapytać czy Was kimną, ten sam blok tylko druga klatka też mają córeczkę z marca 2018Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
To ja zrozumiałam, ze zdają mieszkanie 😅przeczytałam co chciałam.
Aga twaróg , jogurt grecki, trochę cukru, żelatyna i jagody:) jedli dobrze pamietam pół opakowania czyli ok 20 g.
Można tez dodać mascarpone z kremówka lub twaróg i ubita kremówka, to zależy co bardziej lubicie. Przestudzony biszkopt nasączamy herbata, z cukrem i cytryna nakładam masę z jagodami I wstawiam do lodówki do całkowitego stężenia. Pamietaj, ze masa szybko tężeje i jak zalejesz żelatynę woda, podgrzejesz i pamietaj nie gotuj!, ostudź dodaj kremu, zahartują i potem dodaj do całości od razu dodaj jagody i wyłóż na biszkopt inaczej może się zważyć, jak mi poprzednio. Z truskawkami tez jest puszne😋
Aga jutro dam znać co z noclegiem 😉
Dorota pije normalny albo, ma lepsze przyzwolenie od nas. Zobaczymy jak się potoczy sytuacja i kto będzie pił, ale ja z jednym piwem to szybciej wytrzeźwieje niż je wypije 😂😂 -
Ilona, oni się wyprowadzają w lutym albo marcu więc jeszcze troszkę 😉
Co do tego kto ma być (kolejność alfabetyczna 😁):
Aga
Aga
Ania
Ilona
Kinga
Rene
Na razie potwierdzenia nie mam jeszcze od Kingi ale ma blisko do nas więc liczę że dotrze 😃
Rene, APrzybylska lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
U nas wszystko ok Patryk zdrowy reszta dzieci tez☺
Co do wyjazdu to potwiedzam.Jutro jade na miasto załatwić sprawy i kupić bilet☺
Co do godziny przyjazdu to my bedziemy rano przyjedziemy tym pierwszym pociagiem jak ustaliliśmy☺o powrotnym pomyslimy na miejscu😛
Ps my mozemy jesc wszystko ☺ i tez cos mozemy przywieźćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 12:25
pomarańczka_33, APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:Dziewczyny, no to mogę już oficjalnie się pochwalić 😁😁😁
Właśnie podpisałam umowę o pracę!!! 😍😍😍Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDorotko mega gratulacje!!
I tak ja Ania pisze, zeby to była Ta praca!
No i matka zaczyna dbać o siebie, ale nie sprzyja temu los.
Zapisana na mikrodermabrazje i pedicure hybrydowy.
Wybór koloru dopiero za 3 razem dal efekt. Albo nie bylo albo nie chciał sie utwardzic.
Wyszłam z oczojebnym rozem i rownymi brwiami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 11:44
pomarańczka_33, APrzybylska, Rene, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pomarańczka_33 wrote:Dziewczyny, no to mogę już oficjalnie się pochwalić 😁😁😁
Właśnie podpisałam umowę o pracę!!! 😍😍😍
Mam juz bilety🙂teraz odliczamy do soboty 🙂jAPrzybylska, Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość