Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Owsianka, kasza, rożnego rodzaju o Kęty, parówki, smażone pomidory , tosty francuskie, jajka, czasem bułki słodkie, koktajle.
Nie no my Dorota spiny do 8😊
No ja niedawno wstawiłam się jednym piwem, ale było mega 😂😂😂😍😍Magdzia85F, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotko u nas jajka to top na śniadanie, ale jem ciagle.
Ilona a krakowska mi nadal nie podchodzi, jak i cale mięso...
Te tosty francuskie zobaczę...
Dzięki
Co do alko, oj czasem mam ochotę, jakbym w ciąży nie była, to bym wypiła dobrego drinka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 07:58
-
nick nieaktualny
-
Bo robią wszystko x mkessnek piekarniczych, a nie maki.
A jakiś pieczywa zależy tylko od maki. Dają co popadnie , nie sprawdzają ilości białek i jest co jest. Najlepiej jeździć do młyna dobrego oczywiście i robić swoje. Te kupne to raz na jakiś czas. Gorzej, ze niektórzy nie znają innego smaku. U nas śniadania jeszcze nie było. Jadwiga nic nie chciała , wiec byliśmy na zakupach i dopiero zaraz będę robić tez jajecznicę ze szczypiorkiem -
Dorota mam dokładnie tak samo z mięsem!! Aż się łapie na tym że rzadko kiedy u nas bezmiesny obiad 🤦♀️ poproszę o jakieś wege inspiracje na obiad 🙉 i najlepiej gdyby i mojemu synowi podeszły 😂
Magda nie twierdzę że nie zacznie się hardcore po porodzie xD ale ciążowe objawy miną 👍😁
Ja miałam na rękach ostatnio 2-miesięczną córeczkę sąsiadów. Wiktor mi wisiał u kolan, no ewidentnie się chłopak nie lubi matką dzielić. Utwierdza mnie to w przekonaniu że jeszcze nie czas na powiększanie rodziny 😛 a i ja myślałam że w sercu coś piknie na taką kruszynke, ale nie, twarda jestem 😁
Czy któraś z Was coś wie na temat kakao dla naszych maluchów? W sensie czy można dać i jak tak to jakie? Tzn. Kakao a mleku, czy w ogóle warto?
A co do jajecznicy to Wiki woli jajo a miękko. Potrafi wciągnąć 2 i więcej naraz! Ale więcej nie daję 😉
A w ogóle to się pochwalę bo to zapewne jednorazowy wyczyn: wstalismy dziś o 9.10! 😁😁😁 Nie pamiętam kiedy się tak ostatnio wyspałam xD ale żeby nie było kolorowo- od 5 do 6 walczylam żeby jeszcze zasnął 🤦♀️ normalnie pobudki mamy w okolicach 6.30-7.30 😉Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Owsianka, kasza, rożnego rodzaju o Kęty, parówki, smażone pomidory , tosty francuskie, jajka, czasem bułki słodkie, koktajle.
Nie no my Dorota spiny do 8😊
No ja niedawno wstawiłam się jednym piwem, ale było mega 😂😂😂😍😍pomarańczka_33, Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość
-
Aga, jeśli chodzi o kakao to z tego co wiem można je podawać po skończonym roczku, problem jednak w tym że na rynku kakao jest mocno dosładzane, zalecają podawać naturalne z odrobiną miodu ale też nie za często. Ja jeszcze nie myślałam o kakao, choć zdarzyło się jej już go zjadać w cieścieKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
Pleciesz kakao jest zdrowe. Ja mam na myśli zwykle w proszku, nie jakieś Puchatku czy innenapoje. Jeśli masz swoje mleko to na mleko lub na wodzie jak inkę. Do ciasta tez często dodawałam. Ja tez już dawno podawałam mleko krowie i nic się u nas nie dzieje.
Aga trzeba było jechać do lasu narobić hałasu kiedy jak nie teraz. Później już nie będziemy takie zwinne 😅😅
U nas jajecznica z jakaś wędlina nawet nie wiem co to było coś na wzror tyrolskiej. Generalnie nadążałem ja nie wiem bananowe dziecko dopiero nie dawno wstało zjadło mleko i kasze , wiec spoko.
Aga to super. Ja z Jadzia wstaje tez po 8, kiedyś udało się o 9.30, ale nie wiedziałam co się dziej.
Dziewczyny czy wy miałyście okres jakby go nie było? Ledwo brązowe plamy jak na koniec ? Chciałam dziś iść do lekarza, ale w moim mieście dopiero we wtorek. Oczywiscie prywatnie 😕 -
nick nieaktualny