Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja myślałam, że Zuzia była cycoholikiem, ale Adusia jednak jest lepsza. Poza niewyspaniem jeżeli Ci to nie przeszkadza, to możesz jedynie czekać aż sama stwierdzi, że dość. Niby po 20t zmienia się smak mleka. Ciekawe.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Wpadam na chwilę, bo nieam nastroju na więcej ☹️
Mamy dziś z mężem 5 rocznicę ślubu. Prezenty były ładne, nie powiem (wzajemne), przejechalismy ponad 700km do Kołobrzegu z moimi rodzicami, plan był taki ze wieczorem wybywamy na miasto, a oni zostają z Wiktorem. Calutki dzien między nami zgrzytalo. Kur.. Nosz cudowna rocznica ☹️ nastrój prysl, nigdzie nie mam ochoty iść, już w pizamie jestem i spać się zbieram (bo jednak nocka w drodze była). Posmęciłam. Jutro wrzucę jakieś foto małego plazowicza 😉 -
Z okazji soboty zaliczyliśmy pierwszą wizytę w KinderParku. Było super 😁 Zuzia zadowolona, tatuś spocony. Dobrze, że był z nami, bo ja sama nie dałabym rady. Po powrocie butla i Zuzia padła jak mucha 😘
Ilona92, Tusianka, aga_90 lubią tę wiadomość
Obecna
Życie mnie pochłania...
U nas Oki mała ma 14 miesięcy, mówi babcia (babcia), Agata bo tak ma na imię córka mojej siostry, no i pa, mama, tatuś bez ś chodzi i biega. Dziś nam się przyplatal katar. Ogólnie Oki, żyje nadzieja ze nasza firma wypali i temu się poświęcamAPrzybylska, Ilona92, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Mnie pochłonął weekend. Pogodę mieliśmy rewelacyjną, aż szok że tak się trafiło 😁
.
Dziękuję za życzenia, drugiego dnia już było lepiej 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 21:27
Ilona92, Tusianka, APrzybylska, olKaczucha, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, ze następnego dnia było lepiej , ze pogoda dopisała i wszyscy choć trochę odpoczęli. Wiktor rośnie jak na drożdżach !Zazdroszczę pogody! Chociaż ja na ten weekend tez nie narzekam. O dziwo prawie nas nie było. A na grillu jakiś małolat chciał mnie wyrwać na randke, myślałam ze zejdę ze śmiechu. Ale cóż się dziwić jak się jest jednym z nie licznych trzeźwych osób 😂😂
No to tyle. Coś chyba chciałam napisać, ale dziecko się na mnie spojrzało i zapomniałam 😂😂aga_90, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
aga_90 wrote:Dziewczyny weekend za 2 tygodnie aktualny? Bo już się doczekać nie mogę 😁😁 spodobało mi się podróżowanie weekendowe xD
O ile się znowu nie rozchoruję, bo dziś głowa mnie boli, zatoki i krew z nosa kilka razy leciała. Malinki, miodek i inne już w ruchu.
Aga super 😻
Ilona Ty wyglądasz tak, młodo, że wcale się gówniarzowi nie dziwię 😘 a jak bryki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 17:10
aga_90 lubi tę wiadomość
Aniu masz na myśli samochody?? Tam byli znajomi i wszyscy ci którzy mieli w tym jakiś udział. Także stały do zrobienia dwa Ferrari i po sprawie, dla mnie to jakiś wrażenia nie robi. Może kiedyś jak się na czymś dorobię to może w majbacha będę celowa. 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 18:06
APrzybylska, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Hej. Właśnie jedziemy do rodziców pożegnać się z moim dziadkiem. Miał już 5 udar i brak nadziei, że z tego wyjdzie. Proszę o dobre myśli i modlitwy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Aniu trzymaj się dzielnie.
Mam nadzieje, ze wszystko odbędzie sie „delikatnie”. Trzymam kciuki! U nas znów gorączka. Byliśmy na IP. Czerwone gardło, ma brać przeciwgorączkowe. Chcieli nas połysk na oddział żeby zrobić ewentualnie badania ale wolałam jechać do domu niż żeby dostała czegoś gorszego. Normalnie je i pije wiec poczekam na rozwój sytuacji. Temperatura po lekach spada. Max jutro w piątek pójdę na kontrol do zwykłego lekarza w póz:/ za to tyle nerwów się wczoraj najadłam co nie miara 😕 30 min oczekiwania dla mojego D w poczekalni na IP to dramat na skale światowa...