Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, Dorota życzę Wam zdrówka!!!
Niestety mnie i Asie tez złapało przeziębienie
Ale ale wpadam się pochwalić!!! Asia od kilku dni sama stoi a dziś nawet były 3 kroki 😁😁 wreszcie się doczekałam 😎APrzybylska, Tusianka, Ilona92, aga_90, ibishka, Rene, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Aga czyżby były starania o rodzeństwo?? To super.
Ja tez bym chciała rodzeństwo dla Jadzi, ale jak myśle o staraniach z moim przypadkiem to jakoś codziennie mam tysiąc mysli😶
Ciagle te moje cykle są jak wygrana w toto lotka 😕
Tak apropo spotkania to wodzimy się w sobotę ?? -
aga_90 wrote:O ludzie złoci! W którym miejscu mnie zrozumiałas że się staramy o rodzeństwo? 😱😱😂😂 Muszę starannie dobierać słowa xD nie, nie, nie staramy się o rodzeństwo xD
aczkolwiek wszystko jest kwestią indywidualną i może u Was będzie super sprawnie 😁😁😁
Hahahshahahahah dopiero po 5 razie przeczytałam u Was , a nie u Nas .... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️U Nas zjazd ciśnienia i ledwo otwieram oczy ... -
Monnn gratulacje 🙂
No to my tez się czyms pochwalimy Patryczkowi ida w koncu zęby 🙂😃dziś zribilsm mu przeglad jamy ustnej i zauwazylam dwie białe kreseczki jeszcze nie przebite.Mam nafzueje ze to dlugo nie potrwa i zabki wyjdą. Nie psmietam ile to trwalo u starszakow...Tusianka, APrzybylska, aga_90, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
hej,
Monn i Rene, gratulacje i zdrówka! niech te choróbska już sobie idą daleko od nas!
chyba wracam do świata żywych, temperatura w końcu normalna, bóli nie zaobserwowano, uczucie słabości to natomiast efekt temperatury za oknem a na to lekarstwa nie ma, odliczam do jesieni
kaszel ciągle mam, ale ten podobno może utrzymywać się jeszcze przez kilka tygodni także ten
spotkanie z naszej strony aktualne, o ile znów żadne nas nic nie złapie ale mam nadzieję, że na to lato limit już wyczerpaliśmy
idę słać cv, bo został mi już tylko miesiąc i panika dobija się do drzwi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 11:14
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Temperatura u Nas średnio spadła, na słońcu znów jest mega żar. Wczoraj było jak w tropikach. Nic nie dało się robić
Tez mam nadzieje, ze choroby Was wszystkich w końcu opuszcza.
Monika to jesteś Ty na instagramie jako Monn.mo.nn??
Gratulacje nowych umiejętności.
Mnie znów dościga jakiś kryzys .... no -
Dzień dobry 🙂 wracam do żywych. Już tylko został mi kaszel jak u Ciebie, Dorota, i trochę z nosa leci, ale zatoki odpuściły i gardło też.
Wczoraj widziałam się z fasolinką, waży już 900gram. Trochę chuda, ale lekarz mówi, że jest ok. Poza tym wszystko w porządku.ibishka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Tusianka, Etoilka, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Iza 😍 serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży ❤️
Na kiedy masz termin? Jk się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 13:46
ibishka lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Cześć dziewczyny!
Co ja widzę, ile pięknych wiadomości Magda, Iza, gratulacje!
Iza, termin Wojtkowy
Kinga, pytałaś o nasz wyjazd do Nicei. Byliśmy...w trójkę :p Spanikowałam 2 tygodnie przed wylotem i dopisywaliśmy na szybko Wojtka do biletów. I była to super decyzja! Wojtek spisał się powyżej oczekiwań: lot zniósł bardzo dzielnie (zaczepiał wszystkich pasażerów ), a we Francji szalał aż miło było patrzeć. Zwiedziliśmy Cannes i Monako, był też czas na plażowanie. Było naprawdę super. Teraz odliczam juz dni do wrześniowych wakacji
Poza tym od miesiąca Wojtek chodzi do żłobka. Początki były bardzo trudne (i dlatego też nie chciałam go zostawiać na 4 dni. Już wystarczająco dużo przeżywał żłobek). Do dzisiaj płacze jak go zostawiamy... ale widać światełko w tunelu, ponoć z każdym dniem jest lepiej.
A, super, że się spotykacie! My w sierpniu nie damy rady, ale może kiedyś po wakacjach by się udało
Buziaki!Magdzia85F, Ilona92, APrzybylska, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Marysiu super, ze jesteś! Wojtek to dzielny chłopiec!
A jak kp?
Aniu zdrówka! Współczuję Ci choroby!
Dorotko kciuki mocne, na pewno bedzie dobrze! Ja w to wierzę :*
Iza gratki
Monn super, ze Asia rusza z chodzeniem.
U nas różnie. Nie pisze, bo humor kiepski. Mam dyskopatię w takim stanie, ze ledwo chodzę...A tu jeszcze polowy ciąży nie ma. Od środy zaczynam terapię.
Synuś dalej synusiem, póki co bezimienny.
Ada po pobycie siostry ciotecznej zrobiła sie niegrzeczna. Ech. Ale za to, sporo juz umiemy sie z Nią dogadać.
Nocki bez zmian. Dziś nie spała od 4:40.
I tyle...
Dziewczyny udanego spotkania. Mój akurat 3 dni do pracy i to w urodziny. A miał być tort.Etoilka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Iza Pamiętajcie tylko, że każdy Wojtek jest zbójem i chuliganem! Mnie przestrzegali, sprawdziło się.
Za to jak się uśmiechnie, to klękajcie narody wróżę mu duże powodzenie u płci przeciwnej, haha. Ma już dziewczynę w żłobku - ponoć podchodzi i całuje...
Magda, współczuję... trzymaj się! Oby terapia zadziałała.
Mnie za to postrzyknęło dziś w szyi. Już drugi raz w ostatnim czasie. Boli jak cholera! Wydaje mi się, że to od noszenia... bo Wojtek się niestety nosić nadal lubi.
A co do kp, to skończyliśmy się karmić jakieś 2 miesiące temu. Poszło gładko. Bardzo miło wspominam okres karmienia, ale nie tęsknię. Wojtek chyba też nie. Mm nie pije, je raczej wszystko, więc chyba jest ok.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Madzia zdrówka i trzymam kciuki aby terapia szybko przyniosła efekt. Doskonale rozumiem brak humoru, ja też długo byłam w czarnej d..., a po stracie drugiego malucha nie wiedziałam jak się pozbierać. Ale nawet jeśli nie masz humoru, to nam to napisz, może akurat będzie Ci lżej na ❤️ z nocami piona 😘 u nas ostatnio pobudki co niecałą godzinę i po wizycie siostry z synkiem (byli u nas 3 dni) mam małego szatanka.
Marysiu cieszę się, że wakacje się udały. Przykro, że Wotuś tak tęskni, ale ja mu się nie dziwię 🙂 nie ma jak u mamy.Magdzia85F lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]