Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas wywiało urlopowo. Najpierw 3 dni podróży po Wielkopolsce tylko z Juniorem, później kilka dni pracy a teraz znów na urlopie na naszej działce jest cudownie 😍 te śniadania na tarasie a obok las 😍
Junior już powoli staje się chłopcem, już nie jest takim dzidziusiem 😂
Nie mogę się na niego napatrzeć
Co do Jarmarku - ja z racji że mieszkam w Gdańsku to nienawidzę jarmarku ze względu na ogromne tłumy xDMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu bardzo Ci współczuję ;-( ja przechodziłam to niedawno z Babcią i sie jeszcze z tym nie pogodziłam.
Trzymaj się i jak nie bedziesz czuła sie na siłach, to nie idź nigdzie. Teraz w ciąży jest wszystko mocniej przeżywane...bardziej boli.
Ilona a Wiga nie ma trzydniowki? Jak wysypie Ją to to.
Kamila ooo super zazdroszcze odpoczynku na dzialeczce.
U nas tydzień same w domu, Mąż pracuje po 12h. Ech. No ale potem wolne.
Dziś zaczęłam 5 miesiąc, suwaczka nie zaktualizowalam.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Magda moim zdaniem idą wszystkie trójki na raz... widacna dole dziąsła żeby. Nie ma to jak być lekarzemwkasnego dziecka.
Gorączka wybija od czasu do czadu jego pije jak smok. biega, ćwiczy cierpliwość jest jak zawsze. Akurat zrzuca okruchy ciasta na podłogę ...
Co Do babć i udarów ja przeżyłam ten stan dwa lata temu... udar, szpital, drugi i pogrzeb. Także doskonale Was rozumiem.
Ja ostatnio jestem mega ospała, zmęczona 😕dostałam okres, ale drugi miesiąc z rzędu jest jakiś dziwny. Taki ciemnyjak na końcówce nie wiem co tam się zmieniło. No i od dziś zaczęłam brać Tabletki anty. Chcemy uszyć te moje jajniki zreszta poco maja produkować na marnej jajka. Na dodatek mam pco wiec one tylko wzrastają i się marnują i to cud jak mam owulacje 😕 -
Dziękuję dziewczyny. Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa jeśli chodzi o te tematy, jeszcze nie widziałam nigdy na żywo zmarłej osoby, na pogrzebie dziadka zemdlałam i weszłam dopiero po zamknięciu trumny (miałam 17 lat). Chorzy ludzie też mnie przerażają.
Dziadek jest sparaliżowany, twarz ma wykręconą. Na umyśle lepiej, bo jest trochę skołowany, ale kojarzy ludzk i "wspomina". Nie wygląda dobrze.
Kamila cieszę się, że wypoczywacie 🙂
Madzia masz rację, teraz jestem jeszcze bardziej podatna na to wszystko. Do tego jeszcze ogólna sytuacja u mnie w domu, to dla mnie za dużo... Gratuluję już 5mca 😘 jak to szybko leci. I jak macie już jakieś typy imion?
Ilonka nie znam się na pco, ale tego się jakoś nie leczy poza antykami? Myślicie nad rodzeństwem dla Jadzi?
Gdzie się reszta podziała? Czy odnośnie spotkania mamy już wszystko ustalone?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ania generalnie ja mam podwyższone anrogeny czyli hormony męskie. Zawsze miałam problemy z miesiączka i siedziałam ze to wróci po porodzie bo stał by się chyba cud żeby moje hormony zaczęły działać jak potrzeba. Nie ma innej metody. Antyki wyciszają prace jajników. Nie produkują one jajeczek, które jak wiadomo są na wagę złota w dzisiejszych czasach. Wiec jestem spokojna o mój zapas. Na policystyczne jajniki skalada się pare czynników ale główny to właśnie zalegające nie pęknięte jajeczka wokół całych jajników. Tak jakbyś miała pełny worek kulek i go czy czas nosiła ...
No z rodzeństwem ja spasowalam... jakoś nie czuje się na siłach. Koja choroba, dziecko, tutaj moje plany , generalnie wszystko teraz jest słabo....
U nas gorączka powoli spada. Dziś byłam z dzieckiem na zewnątrz i zaczęło mi coś podsmiardywsc. Mówię pewnie wywalają coś na polu, w końcu po żniwach to ja nie wiem co oni tam dają. Nagle przychodzę do domu rozbieram dziecko bo otworzyła sobie kram i cała sie oblała a tam kupa w czym pampersie. Noe widziałam żeby się jakoś zbytnio napinała na zewnątrz wiec to olałam, wiec wpadka wszech czasów. Ale Aniu Twoja Zuzia nie jest jedyna , ze z Płocka do Torunia pojedzie z kupa 😅😅
Współczuje sytuacji jeszcze raz. Każdy jest wrażliwy na co innego. Ja już nie wytrzymuje przy tym jak ładnie jakieś zwierze. Ile na to można patrzeć bo jeszcze żeby to celowa kura na rosół.
Co do spotkania to wszystko i tak będzie wiadomo kto co i jak na dzień przed 👹
Mam nadzieje, ze nikomu się plany na gorsze nie zmienia.
My tez się wygoraczkujemy, ale ja to wiąże z zębami -
Hej, hej,
Aniu, współczuję sytuacji. Ja moja najukochańszą babcię też straciłam po udarze...
Ilonko, u nas też gorączka była ostatnio przy trójkach. I to taka do 39,5 (a niby przy zębach tylko do 38...).
Jadę właśnie do pracy. Jeszcze tydzień zastępuję szefa i mam taaaaki sajgon...
W przyszły czwartek jedziemy na wesele - przez całą Polskę, bo do Szczecina. Wojtek zostaje z moją mamą. Pierwszy raz na 2 dni. Mam nadzieję, że tym razem nie spanikuję
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu imion mamy kilka typów, ale nadal nie mam tego wow.
A ja ciagle czymś sie podtruwam. Wczoraj banan. Litości. W tej ciąży mój lokator jest mega wymagający i zjem cos nie tak, i sie zaczyna.
Mąż mi naszykowal przegotowaną wodę bo sie meczylam godzine. Zasnelam przed 24. Dobrze,ze Ada wstała o 7.
Marysiu udanej zabawy i spokojnej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 07:48
-
Magda przeczytałam laktator...
Generalnie banany Magda są mega pryskanie. Może wszystko mały już wyczuwa?? Masz wymioty i biegunkę czy jak?
My wstaliśmy dopiero teraz. Znaczy Jadzia jakoś przed 8 a ja jeszcze przycinalam komara bo daje.
Marysiu mi tez lekarz mówił, ze aż takiej gorączki nie ma na żeby, a kiedyś pielęgniarka mówiła ze każde dziecko gorączkę odczuwa inaczej. Są osobę, które leja się przy 38 stopniach, inne przy 39 idą „tańczyć” także dziwne to wszystko dla mnie. Kupię woreczek na mocz i pojadę we wtorek i niech zrobią zwykła morfologię bo to chyba najbardziej podstawowe badania u crp. Jakaś biochemia. Niech sprawdza i będę spokojniejsza. Choć w nocy teraz popłakuje rzuca się, ale śpi.
Marysiu mam nadzieje, ze nie spanikujesz. Obyście już zostawiali wojtka samego na noc bo jeśli to będzie pierwszy taz to nie dobry pomysł. -
nick nieaktualny
-
Magda co ciąża to inna. Kazda kobieta powie, ze każde dziewczyny i chłopaków przenosiła. Mi ciocia usilnie chciała wmówić, ze dziewczynka zabiera urodę ... bo wiecie co można kobiecie w ciszy powiedzieć jak wyglada lepiej od jej córki...
Współczuje tych problemów. Ja miałam ciagle wzięty brzuch i byłam jak balon. Ucisk na trzustkę pewnie rspumisan i inne bierzesz prawda?
Dziś drugi raz rzadka kupa. Ale je pije, bawi się, wiec dziwne. Dam znać co i jak będzie w przyszłym tygodniu. Chociaż dziś już na dole przy trójce coś widać także tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu współczuję bardzo, nie wiem co tu życzyć w takiej sytuacji... oby dziadek za bardzo nie cierpiał, a Ty bądź silna, dla siebie i dla Maluchów 😘
A teść jak to zaginął? Od ilu go już nie ma? 🤔
Magda gratulacje 5 miesiąca, ani się obejrzysz a będziesz rozpakowana 😁 i uciążliwe dolegliwości miną 😉
Czas zapierdziel jak szalony 😱😱😱
Ilona, też mi się taka kupowa wpadka zdarzyła 😂 u nas na tapecie cały czas czwórki. Tak się ślini że masakra i całą rączkę pcha. Kupilam mu dentosept do psikania, czasem pomoże czasem nie. Oby Wam te trójki wyszły już i dały spokój Jadzi. Wiktor się zapłacze jak jej nie będzie na spotkaniu 😱😁
Ogólnie jesteśmy ostatnio pod ogromnym wrażeniem naszego dziecka. Jaki on mądry 😮 i wszystko wie, wszystko pokaże, śmieci biegnie wyrzucać do kosza, ciuchy jak zdejmie leci wrzucić do pralki, sztućce że zwywarki wyciąga i wrzuca do szuflady, no można mnożyć przykłady 😜 na pewno macie swoje 😉 i ma mega fazę na książeczki. Wszystkie. Za to mówić nie mówi za bardzo więcej, chociaż wydaje mi się że wymawia coś jak "traktor", chociaż ja jestem daleka do dokładania ideologii do dziecięcego bełkotu xD
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziecięcy bełkot mnie rozbawił do łez. Nie no jeszcze mamy tydzień. Z moich obserwacji jest coraz lepiej, ale gorączka to gorączka. Już mniejsza i podaje przeciwgorączkowe coraz rzadziej.
Aga u Nas jest to samo. Gadać prawie nic nie gada, za to robi wszystko. Śmieci, pranie, karmi zwierzęta, wyrywa chwasty i takie różne.
Aniu jak to teść zaginął? Ma jakieś zaburzenia pamięci itp? Bo jedli tak to od razu poszukiwania.
U nas wyszły czwórki razem z dwójkami i wtedy był hardcore.
No właśnie niech Dorota pisze coś o tym spotkaniu bo się okaże , ze kilka z nas się wybierze a tam nielogiczne nie będzie 😂😂😂 -
Hej!
Nie ma mnie ostatnio tu bo latam jak kot z pecherzem od rozmowy do rozmowy a ten tydzień to już w ogóle wybitny jest 😜
Aniu! Trzymaj się kochana! Bardzo Ci współczuję i ściskam wirtualnie, mam podobnie jak Ty jeśli chodzi o chorych i zmarłych więc Cię rozumiem. Dużo Ci się teraz zwaliło na głowę, ale wierzę że w końcu wyjdzie Słońce i u Ciebie 😘
Dziewczyny co do spotkania, jak najbardziej aktualne, póki co, odpukać, wszyscy zdrowi
Zapraszam na priv albo messenger albo insta po adres i już nie mogę się doczekać 😁
Już mniej więcej wiem co będzie do jedzenia dajcie tylko znać czy jest coś czego nie jecie 😋Rene lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka