Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No bez przesady, ze mam kogoś obrażać o kakao... zrobiłam to Nie świadomie. Nie lubię tych słowników, a nie chce mi się ciagle sprawdzać bo pisze z telefonu 😉ja Jadwidze nie dawałam chyba tylko owoców morza do jedzenia. No i czerniny, a tak chyba większość jadła. Orzechy, mleko, jajka, ryba nie wiem co jeszcze jest tak dolnym alergenem oprócz frutti do marę
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kakao chyba ma w sobie dużo dobrych składników, ale oczywiście nie nesquik czy inny Puchatek 😉 to spróbuję w jakiś dzień, myślę że mu zasmakuje 😁
Dziewczyny, wyszłam z domu chyba pierwszy raz od baaardzo dawna o tej porze 🙉 idziemy z mężem na piwo z jego znajomymi. Wiktor został z dziadkami, proszę o kciuki żebym nie musiała wracać na sygnale xD
PS. Ja tradycyjnie piwko 0% 😜Ilona92, Tusianka, ibishka, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Trzymam Aga kciuki. Ja po nocnym karmieniu pozwalam sobie na całe piwo. Oczywiście nie codziennie, śle te 4h przeczyszcza mleko. Jeśli nie cóż przyznaje się bez bicia? Ze czasem nie mogę się oprzeć.
Aga zwykle kakao nie te gotowe mieszanki cukro kakaowe.
Udanej imprezy 😘😘 -
nick nieaktualny
-
Jestem moje drogie, niestety znowu poza tematem, ale obiecuję jutro podczas drzemki Zuzi nadrobić co mnie ominęło.
Teść nie ma problemów ze zdrowiem psychicznym, jest po prostu pijakiem i gdzieś się zamelinował, ale było to pierwszy raz i mam nadzieję, że ostatni. A teraz wszyscy udają, że nic się nie stało... 😕
Z dziadkiem odrobinę lepiej. Nie rusza się, ale troszkę lepiej mówi.
Dziś mam nogi jak słoń i ledwo chodzę.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
A dziękuję, było całkiem spoko 😊 nie wróciliśmy późno bo wczoraj rano jechaliśmy do Tatralandia na Słowację (ok 200km). Wypiłam Radlera 2%,kurcze jaki dobry 😂😂
A Wiktor podobno obudził się ok 23, wypił pół bidonu wody i godzinę przytulał się do babci zanim na dobre zasnął.
A wczoraj było super, Wiktor przeszczesliwy 😁 ja na niektórych zjezdzalniach przeżywałam minizawały 😱 aż dech w piersiach zapierało 😜
Ilona dobrze mówi, polać jej! coś by trzeba było ustalić co do wyjazdu, bo to lada moment 😊
My na pewno jedziemy do Wawy na cały weekend, trochę km mamy do zrobienia, ale nie będziemy się nikomu narzucać jeśli spotkanie jest jednodniowe 😉
No i co mamy ze sobą zabrać, co kupić? Trzymamy się tego że prezentów dla dzieciaków nie robimy? 😉Ilona92, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moje kochane, ja tam zapraszam i w sobotę i w niedzielę 😁
Co do tego co przywieźć to najlepiej dobry humor i brak deszczu 😂
A tak bardziej materialnie to ja przygotuję żarło obiadowe ale przyznam się że w ciastach kiepska jestem więc jeśli któraś z Was chce coś upichcić to się nie pogniewam 😋
Jestem za jeśli chodzi o nierobienie prezentów, bo sporo tego by wyszło 😉Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Nie ni dla gospodarzy zawsze przysłowiowa butelkę wina zawsze trzeba kupić. Co do prezentów dla dzieci to nawet nie widowni kto będzie wiec kiepsko kupować bo jak się okaże ze ktoś nie przyjedzie poco chodzić i oddawać do sklepu
Ok to ja mogę crumble zrobić nawet dzieci będą mogły jeść. Boże muchy mnie tak wkurzają, ze wytrualsbym gowno od razu.
Dlatego pisze co chcemy robić bo jeśli w sobotę spotkanie u Doroty to już jak będzie Aga z rodzina to ja bym chciała skoczyć gdzieś na miasto tylko po ty by poruszać nogami, oczywiście jeśli nie będzie deszczu:) -
nick nieaktualny
-
U nas bez drzemki dzisiaj 😕
Ja też mogę jakieś ciacho zrobić, tylko co kto może jeść i czego nie dawać.
Z prezentami też jestem za tym aby to nasze towarzystwo było jedynie prezentem 😘
Mój mąż już też dopytuje kto będzie i czy na pewno jedziemy. No my mamy nocleg u Doroty, więc i w niedzielę będziemy. A co do ruszania nóg, to jeżeli nadal będę miała tak spuchnięte, to może być ciężko 😥
Aga cieszę się, że wyjście udane 🙂Rene lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ilona w sensie że chłopaki zostaną wieczorem z dziećmi a my idziemy potańczyć? 😂😂😂
Dorotka, znajdzie się jeszcze miejsce dla nas u Ciebie? 😁
A, Ilona ja poproszę o przepis na to Twoje ciacho z jagodami. Myślę o nim od lipca 😂 mówiłaś że masz sprawdzony przepis na biszkopt, więc jeśli to nie sekret rodzinny to chętnie przygarnę 😜
Ciacho też chętnie zrobię, ale rzeczywiście co kto może, a czego nie? 😉Ilona92 lubi tę wiadomość
-
aga_90 wrote:Aniu a co do spuchnietych nóg to mierz często ciśnienie 😘14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]