Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wam fajnie z tym spotkaniem
Do mnie dziś przyjeżdża siostra z jeleniej góry, jutro mamy chrzciny. Muszę chyba na zakupy bo nic ciekawego (czyt. dobrego) do ubrania nie mam ahhh i Asiulce muszę chyba coś kupić, bo przygotowałam sukienkę na długi rękaw a tu upal🤷🏻♀️
Gratuluje ząbka!
Dorota Tobie oczywiście znalezienia pracy, oby ta praca była Tą praca!
Tez jestem ciekawa co u pozostałych dziewczyn...🤔
UDANEGO SPOTKANIA!!!!Magdzia85F, APrzybylska, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:My już w drodze 🙂
Magdzia85F, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Madzia współczuję nocki 😕
U nas dziś jak na Zuzi możliwości przyzwoicie. O 7 musieliśmy ją budzić. A teraz już śpi w aucie 😜 więc na drzemkę później nie mamy co liczyć.
Kira już czeka na gości i dlatego taka nakręcona. Patrzyłam, że dziś i jutro ma być w Warszawie dość ciepło.
Marta a byłaś u lekarza porozmawiać o tych bólach? Ja co prawda już dużo później, ale tak mnie kolana bolały, że chodzić nie mogłam.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Udanego spotkania dziewczyny! Liczę na jakieś fotki później
Pyza ma 85 cm. Ortopeda stwierdził, że z nóżkami jest wszystko dobrze. Wyniki z krwi ma w normie wszystkie. Pediatra zasugerowała właśnie te bóle wzrostowe, że czasem się zdarzają u tak małych dzieci. Zwłaszcza, że ciężko jej gdzieś dłużej usiedzieć.Dominika32 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:Marta juz bóle wzrostowe? O kurczę. A ile Pyza teraz ma wzrostu?
Rene pewnie juz dotarłaś?
U nas noc masakra. Co godzina pobudka i jojczenieAPrzybylska, Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wrzucam linka do naszych zdjęć ze spotkania. Chwilowo wklejam hasło, jutro albo pojutrze je stąd usunę i jakby któraś nie zdążyła zobaczyć to wtedy podam na priv.
https://magneztech.eu/photo/share/O0s1zppB
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 07:49
Tusianka, pomarańczka_33, aga_90, APrzybylska, Rene, Magdzia85F, ibishka, Etoilka, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:zadyma była?
Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]