Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas generalnie pogrom chorób. Zaczęło się od 1.11, Iga zapalenie spojówek, ja chore gardło. Potem Iga angina - właśnie na antybiotyk, ja zapalenie spojówek a mój luby gardło.. Także czekamy na koniec przygód z chorobami. To Igi 1 antybiotyk i mam nadzieję że na długi czas ostatni..
-
Mam pytanie może nie na temat. Jestem po pierwszym usg , wg daty transferu powinnam być w 6t3d ciąży, natomiast na usg wyszedł pęcherzyk 12mm i ustalono ze to 5t3d. Z czego to może wynikać? Czy jeszcze może być dobrze? Miala tak któraś z was?Ja 39 lat
09.2006 Julia
jajowody drożne, czynnik męski IO
IUI 07.2017
08.2017 rozpoczęcie procedury IVF
15.09.2017 pick up mamy ❄❄❄❄❄
13.11.2017 crio ❄❄
19.07.2019 crio ❄ +embryoglue cb 😔
23.10.2019 crio ❄+embryoglue 6tc*😢
8 dpt beta 65,6
10 dpt beta 117,4 ( po 43h ) prog 17,60
12 dpt beta 264,3 prog 19,00
24 dpt beta 15880 prog 19,00
02.06.2020 crio ❄ + embryoglue 😢
2 IVF 08.2020 IMSI
21.08.2020 pick up mamy ❄ ❄ ❄ ❄
26.10.2020 crio ❄ 4ab😢
26.04.2021 crio ❄ cb 😢
17.07.2021 crio ❄️ 3ab cb 😥
20.09.2021 crio ❄️ 4ab 😢
3 IVF 11.2021 IMSI
29.11.2021 pick up mamy ❄️❄️ 3ab
Biopsja ok, histeroskopia ok. -
Monnn wrote:Ależ tu cisza u nas....
Co u Was dziewczyny? Jak maluchy?
Pisze, żeby się pochwalić😜 Termin cc za tydzień w czwartek! Trzymajcie kciuki 😙😙
U nas wszystko ok,póki co bez chorób i oby tak zostało:-)
Piszcie dziewczyny co tam u was i waszych dzieci -
nick nieaktualnyRene wrote:trzymam mocno kciuki:-)
U nas wszystko ok,póki co bez chorób i oby tak zostało:-)
Piszcie dziewczyny co tam u was i waszych dzieci
To prawda że cicho strasznie tutaj, pewnie wszystkie już wosk szykują na jutro i są na black fridey -
Hehehe.... Ja trochę poszperalam w necie i powiem wam szczerze że wcale szału nie ma na ten black .. Agi w czy ja Cię obserwuje na instagramie? Bo już się pogubiłwm:) tak było tutaj wesoło że nawet były spotkania integracyjne a teraz ciiiiszaaa
-
olKaczucha wrote:Hehehe.... Ja trochę poszperalam w necie i powiem wam szczerze że wcale szału nie ma na ten black .. Agi w czy ja Cię obserwuje na instagramie? Bo już się pogubiłwm:) tak było tutaj wesoło że nawet były spotkania integracyjne a teraz ciiiiszaaa
Co do spotkań to mam nadzieję ze beda kolejne w nowym roku☺ -
nick nieaktualnyolKaczucha wrote:Hehehe.... Ja trochę poszperalam w necie i powiem wam szczerze że wcale szału nie ma na ten black .. Agi w czy ja Cię obserwuje na instagramie? Bo już się pogubiłwm:) tak było tutaj wesoło że nawet były spotkania integracyjne a teraz ciiiiszaaa
-
Hej. To chyba przez to ostatnie spięcie na forum.
Monika już urodziła i są w domu, widziałam na ig i mam nadzieje, ze nie będzie zła ze napisałam o tym tutaj. Urodził się chłopiec.
Ania pewnie zajęta dziewczynkami.
U Doroty w sumie nie wiem jak tam jest, ale mam nadzieje ze powoli wszystko się normuje.
Aga z Bytomia pewnie tez zawirowania praca.
U nad tez nie lepiej.
Dziś zapisałam Jadzie do klubu malucha w naszej gminie do 5 h. Narazie jest 28 osób. Oczywiście tak wypatrywałam przyjęć ze mnie ominęły, ale na szczęście przeszło dziś bez żadnych dodatkowych zmagań. Start koło 7 grudnia. Aż jestem przejęta czy wogole tam zostanie i hak to będzie wyglądało. Ale z drugiej strony mogę zacząć rozkręcać to co mam w głowie.
Jadzia czasami wola na nocnik , ale to bardzo sporadycznie.
Coraz więcej rozumie, w końcu lubi książeczki, piosenki, mistrzyni butów i ubrań. Nie chce powtarzać i mówić no ale jeszcze się doczekam.
W ostatnim tygodniu miała Mojry kaszel i gorączkę. Dodatkowo w tym czasie wyszły jej dwie dolne trójki wiec mogło się to nasilić wiec siedziałyśmy w Donu prawie tydzień.
Jutro idziemy na kolejne spotkania z dziećmi. Dla mnie trochę mało sensorami, bo pewnie za dużo się naoglądałam i ciagle podpatruję Anie z pomysłami.
Ja odstawiłam antyki i zawsze miałam @przed ostatnimi tabletkami a tu nadal cisza. Nie wiem co się zepsuło. Przez ostatnie Orawie pół roku było wszystko przed końcem tabletek, a tu wybrałam wszystko i aż jestem w szoku:/ no nic mam nadzieje, zepo nowym roku lub przed @do mnie zawita. Ewentualnie myśle czy nie iść do giną przed świetami żeby zerknął co tam się dzieje, ale to pewnie jakiś stres. Pamietam ze jedna pigułka mi spadła między szafki i się roztopiła i wzięłam kolejna wiec wsypie żeby jedna pigułka miła aż takie znaczenie choć kto wie.
Agi a ty jak się czujesz?
Jak masz ig to ja nazywam się Ilonaa9212 -
Ilona czy ja mogę mieć do Ciebie pytanie? Powiesz mi gdzie zapisywalas się do poradni patologii ciąży i do poradni diabetologicznej dla kobiet w ciąży? Dostałam dziś skierowanie od mojej gin, ze względu na stwierdzoną cukrzycę przed ciążą. Chodzi mi o Warszawę, bo chyba tam jeździłas? Będę wdzięczna za odpowiedź
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ilona dziękuje ze wspomniałaś co u mnie.... Po cc dopiero dochodzę do siebie i mam ochotę na cokolwiek
Oluś urodził się w czwartek (jest cudny😍), w sobotę już byliśmy w domu. Asia w ogóle niezainteresowana braciszkiem 😅 ale to póki co dobrze, bo go nie „atakuje”. Mlody to mega grzeczne dziecko, śpi i je😁
Dobrze, ze mamy siebie na ig to troszkę wiemy co się dzieje, bo tu faktycznie cichutko....Ilona92, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Ja nadal chodzę do instytutu matki i dziecka, pod koniec tez robili mi tam kto i chciałam tam rodzic wiec byłam tak uouerdliwa, ze urodziłam. Ja chodzę do Jeznach Steinhagen lub do Witek nie wiek czy wróciła z macierzyńskiego w końcu. Obydwie super babkiacygan wrote:Ilona czy ja mogę mieć do Ciebie pytanie? Powiesz mi gdzie zapisywalas się do poradni patologii ciąży i do poradni diabetologicznej dla kobiet w ciąży? Dostałam dziś skierowanie od mojej gin, ze względu na stwierdzoną cukrzycę przed ciążą. Chodzi mi o Warszawę, bo chyba tam jeździłas? Będę wdzięczna za odpowiedź
-
Ilona92 wrote:Ja nadal chodzę do instytutu matki i dziecka, pod koniec tez robili mi tam kto i chciałam tam rodzic wiec byłam tak uouerdliwa, ze urodziłam. Ja chodzę do Jeznach Steinhagen lub do Witek nie wiek czy wróciła z macierzyńskiego w końcu. Obydwie super babki
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź tam chodziłas też do poradni patologii ciąży? -
Na początku byłam na zwykłej ginekologii u ginekologa. Jeśli chodzi o badania to prawie wszystkie mi diabetolog dawał. Nie było problemu nawet żeby odebrać w tygodniuacygan wrote:Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź tam chodziłas też do poradni patologii ciąży?
-
hejka!
Monn, gratulacje! Zdrówka dużo dla Całej Waszej Rodzinki
a co u mnie? żyję ale generalnie jest do d...
mamy dość poważne problemy a i pierdół nie brakuje które dołują jeszcze bardziej, generalnie końcówka roku ostro kopie mnie w zad. Zobaczymy kiedy karta się odwróci...
Kira w listopadzie była całe 7 dni w żłobku, teraz też w domu siedzi bo gluty są jak niekończąca się opowieść
Ale poza tym jest cudowna i kochana, pomijając te momenty kiedy jest wredna, uparta, przekorna i złośliwa no cóż, jak to wszyscy mówią, charakterek ma po mamusi
no i moja Mama powiedziała, że to tylko taki etap, więc jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 22:43
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
U nas nawet ok ale znowu jest zapalenie spojówek. Ja dalej siedzę w domu ale chyba już wymiekam.. Chyba chce już do pracy. Myślę żeby dać Ige do żłobka ale boję się jak zareaguje i jak będzie z chorobami.. W każdym razie wiem że bardzo lubi dzieci i chyba hy jej to dobrze zrobiło gdyby tam poszła..
-
Olkaczucha a chodzicie na jakieś zajęcia z dziećmi lub w miejsca gdzie mogła by przebyć z zniki dłużej?
Ja zobaczę jak to będzie po nowym roku... bo startuje z projektem.
A Dorota życzę dużo siły i wytrwałości i obyście szybko uporali się z problemami bo wiek, ze lubisz święta i oby przed Niki się ukozyo