Niski przyrost beta
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, Leticia. Równiz powiedziała ze za niski przyrost. Mam brac luteinę i w razie czegoś niepokojącego mam zgłosić się na izbe przyjęć.
-
Hejka dziewczynki, pomóżcie: w poniedziałek robiłam badania Bhcg wyszło 524,2 a w środę wyszło 660, 97. Wcześniejsze badania wychodziły poprawnie, co 2 dni podwajal się wynik. Czy mogę już zapomnieć o prawidłowo rozwijającej się ciąży? Jestem załamana... dodam że w poniedziałek było 20 dni po owulacji...Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
-
anitka710 wrote:Hejka dziewczynki, pomóżcie: w poniedziałek robiłam badania Bhcg wyszło 524,2 a w środę wyszło 660, 97. Wcześniejsze badania wychodziły poprawnie, co 2 dni podwajal się wynik. Czy mogę już zapomnieć o prawidłowo rozwijającej się ciąży? Jestem załamana... dodam że w poniedziałek było 20 dni po owulacji...
Mam podobną sytuację. Bardzo niski przyrost bety. I wciąż nadzieję, że zdarzy się cud. Czy u Ciebie coś się wyjaśniło.? -
Poszłam na kolejne badanie bety i niestety delikatny spadek z 660 na 630. Wczoraj(poniedziałek) poszłam do lekarza, który od razu przekreślił mają ciążę. Pęcherzyk jest ma 5mm ale macica jest "jakby oblepiona krwią",no i zaczełam delikatnie krwawić, żadnych konkretów a lekarz od razu,że na zabieg łyżeczkowania i nic nadziei mi nie dał. Także postanowiłam zmienić lekarza i dzisiaj wybieram się do innego. Idę na zwolnienie może będę leżec a krew się wchłonie. Nie umiałabym świadomie wiedząc że "dziecko" jeszcze żyje i usunąć je... A jak u Ciebie kuzka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 07:34
Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-* -
Myślę że sam zabieg lyzeczkowania nie jest zły bo jest pod narkoza, bardziej obawiam się konsekwencji tego jak mój organizm na to zareaguje... daj znać co tak lekarz powiedział, ja leżę i odpoczywam i krwawienie ustaloLiwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
-
Kuzka tu też na Ciebie trafiłam... beta rośnie wiec zrób kolejną po 48h, bierz leki, duzo odpoczywaj, leż i miej nadzieje że bedzie dobrze, zostało Ci teraz do zrobienia najgorsze CZEKANIE. Jeśli po 48h beta nie urośnie lub spadnie no to niestety nie bedzie dobry znak
-
Kuzka najlepiej jak bus to skonsultowala ze swoim ginem u mnie jak tylko beta zaczynała spadać tak po kilku dniach góra 2/3 dno dochodziło do samoistnego poronienia i w sumie tak 4 razy i ani razu nie musialam mieć lyzeczkowania ... Trzymam kciuki żeby i u ciebie nie było tej konieczności
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kuzka tak zgadza się jestem już po 4 poronieniach i za każdym razem oczyszczałam się samoistnie więc wiem że lepiej by było i dla ciebie żeby to wszystko się naturalnie oczyściło ..
Trzymam kciuki za wizytę daj znać jak już będziesz po.
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyWitam. Chciałam się Was zapytać, czy niski przyrost ostatniej mojej bety może być zwiastunem najgorszego?? Wyniki były takie:
13 dpo-22.7
15 dpo-69.6
17 dpo-246.6
20 dpo-373
Do dzisiaj beta bardzo ładnie rosła. Ale niestety ostatni wzrost (po 72h) jest za niski.. Zrobię jeszcze w środę, ale bardzo się boję, że to będzie znowu biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Aneczkaa kiepski przyrost wczesniej bardzo ładny ale poczekaj jeszcze zrób po raz kolejny bete i oczywiście skonsultuj się z ginekologiem
Klaudysss to samo tyczy się ciebie powtorz będę w środę po 48 godzinach nie jest taki zły jeszcze ten przyrost zrób kolejna i zobacz jaki ci wyjdzie wynik ,...... Kochane dajcie znać jak będziecie miały wyniki trzymam za was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 19:54
kuzka lubi tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe