X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płeć dziecka znana w 12 tc która tak miała?
Odpowiedz

Płeć dziecka znana w 12 tc która tak miała?

Oceń ten wątek:
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i w sumie o tym ze bede miała synka dowiedziałam się dopiero w 21 tyg. ciąży.

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • olka23 Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na prenatalnym badaniu też się jeszcze nie dowiedziałam o płci dziecka, bo to za wcześnie było. Ale w 20 tyg już był widoczny facet.:)

exclusivedecking.com.pl/deski-tarasowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 13:45

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na genetycznym w 12tc już wiedzielismy ze chłopak (oczywiscie lekarz zaznaczył ze to z duzym prawdopodobieństwem ale nie 100%). Teraz ten chłopczyk malutki śpi w pokoju obok więc się sprawdziło!

mmargol lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dziewczyny która z Was wstępnie dowiedziała się jaka będzie płeć dzidziusia w 12 tc?? słyszałam o przypadkach, gdzie to już pod koniec pierwszego trymestru lekarze potrafili określić płeć :)

W 12tc+1 dniu usłyszeliśmy, że na 100% synek. Szymek miał wtedy 6 cm. :) polecam dr Cnotę z Katowic. Ma oko :)

• martula Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj na badaniu prenatalnym (12+5) lekarz powiedział ze na 80% będzie chłopak

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede miala genetyczne w 13t0d i dr powiedział, ze moze uda nam sie podejrzec - ciekawe ciekawe czy to juz moze byc widac? az niedowierzam :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam genetyczne 12 marca będzie to ostatni dzień 12 tygodnia. Mam nadzieję już zobaczyć siusiora :) bardzo bym chciała chłopca i takie też zamówienie i ojca złożyłam ;P a co zmajstrował to zobaczymy :) z małej królewny też będę się cieszyć. Mam genetyczne razem z 3d i 4d ponoć na najnowocześniejszym sprzęcie więc mam nadzieję już wiedzieć kto tam we mnie mieszka :)

Drobinka91 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia, wczoraj miałam usg genetyczne, tez na najnowszym sprzęcie 3d/4d, ponoć póki co jedyny u mnie w mieście (tak lekarz powiedział), a pomimo to płci widać nie było, bo maluch nie współpracował, a przed tatusiem to w ogóle się spłoszył :) musze czekać 3 tygodnie do następnej szansy podejrzenia :) ale życzę Ci by było coś widać, tak samo mocno tego chciałam na mojej wizycie :)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie dowiedzielismy na usg w 12+4 ze na 90% chlopak. Potwierdze Wam w przyszlym tygodniu bo bede miala wyniki NIFTY, a tam okreslaja tez plec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol powiem szczerze że rozsądek mi podpowiada że marne szanse...ale ja już tak bardzo bym chciała wiedzieć...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina, super wiesci, zazdroszcze tej wiedzy :) w sumie to zawsze latwiej chlopaka zobaczc niz dziewczynke :D

Aga_Andzia szansa jakas zawsze jest :) wszystkie tak bardzo chcemy juz wiedziec ale coz, moze jednak pokaze :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na usg i lekarz powiedział mi ze za tydzień na genetycznym już na 100% piwie nam płeć :) chyba już dziś coś widział...czuję że będzie chłopiec :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to jak na 100% to też myśle, że chlopak! coś tam wyrosło :D to już niedługo będziesz wiedzieć, zazdraszczam! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam po minie lekarza że coś zobaczył tylko nie chciał mi jeszcze powiedzieć...Tak mi się przynajmniej wydawało. Jeszcze jakieś półtora tygodnia i jeśli tylko Dzidzia zechce nam pokazać to będziemy już wiedzieć...w ostatnim dniu 12 tygodnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie dowiedzielismy na usg w 12+4 ze na 90% chlopak. Potwierdze Wam w przyszlym tygodniu bo bede miala wyniki NIFTY, a tam okreslaja tez plec :) - to pisalam kilka dni temu tutaj.

A dzis Potwierdzam ze 100% chlopak, wiec pani doktor na usg sie nie mylila mimo ze tak wczesnie bylo :)

Aga_Andzia, mmargol lubią tę wiadomość

• betkaa Nowa

Wysłany: 2 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja jestem w 9tyg i 5 dn ciąży...następną wizytę mam 24.03 i też jestem bardzo ciekawa czy już dowiem się płci dzidziusia...
    narazie jesteśmy zachwyceni zdjęciami z usg i bicia serduszka:)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina super wiadomosc, gratuluje chlopaczka :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj byliśmy na genetycznym. Nasz Kwiatuszek na szczęście rośnie zdrowo i prawidłowo się rozwija :) to najważniejsze dla nas :) poza tym widzieliśmy siusiora :D lekarz powiedział że na 90% chłopak bo wiadomo...Tak wcześnie nie da nam 100% gwarancji ale on ponoć się nie myli. Także mamy Adasia lub Szymka - mąż już się uruchomił i wybiera imię dla pierworodnego :) tylko coś się zdecydować nie możemy.

tulipanna, mmargol lubią tę wiadomość

• Magdalena 94 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam ostatnio u gina i byłam w 11t5d ciąży. Powiedział mi, że najprawdopodobniej będzie chłopak:)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś te chłopaki szybciej się rozpoznaje niż dziewczynki :)
    ja mam dzisiaj wieczorem wizytę, ciekawe co powie lekarz ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ