Płeć dziecka znana w 12 tc która tak miała?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na prenatalnym badaniu też się jeszcze nie dowiedziałam o płci dziecka, bo to za wcześnie było. Ale w 20 tyg już był widoczny facet.
exclusivedecking.com.pl/deski-tarasoweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 13:45
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dziewczyny która z Was wstępnie dowiedziała się jaka będzie płeć dzidziusia w 12 tc?? słyszałam o przypadkach, gdzie to już pod koniec pierwszego trymestru lekarze potrafili określić płeć
W 12tc+1 dniu usłyszeliśmy, że na 100% synek. Szymek miał wtedy 6 cm. polecam dr Cnotę z Katowic. Ma okommargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam genetyczne 12 marca będzie to ostatni dzień 12 tygodnia. Mam nadzieję już zobaczyć siusiora bardzo bym chciała chłopca i takie też zamówienie i ojca złożyłam ;P a co zmajstrował to zobaczymy z małej królewny też będę się cieszyć. Mam genetyczne razem z 3d i 4d ponoć na najnowocześniejszym sprzęcie więc mam nadzieję już wiedzieć kto tam we mnie mieszka
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia, wczoraj miałam usg genetyczne, tez na najnowszym sprzęcie 3d/4d, ponoć póki co jedyny u mnie w mieście (tak lekarz powiedział), a pomimo to płci widać nie było, bo maluch nie współpracował, a przed tatusiem to w ogóle się spłoszył musze czekać 3 tygodnie do następnej szansy podejrzenia ale życzę Ci by było coś widać, tak samo mocno tego chciałam na mojej wizycie
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy sie dowiedzielismy na usg w 12+4 ze na 90% chlopak. Potwierdze Wam w przyszlym tygodniu bo bede miala wyniki NIFTY, a tam okreslaja tez plec - to pisalam kilka dni temu tutaj.
A dzis Potwierdzam ze 100% chlopak, wiec pani doktor na usg sie nie mylila mimo ze tak wczesnie byloAga_Andzia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wczoraj byliśmy na genetycznym. Nasz Kwiatuszek na szczęście rośnie zdrowo i prawidłowo się rozwija to najważniejsze dla nas poza tym widzieliśmy siusiora lekarz powiedział że na 90% chłopak bo wiadomo...Tak wcześnie nie da nam 100% gwarancji ale on ponoć się nie myli. Także mamy Adasia lub Szymka - mąż już się uruchomił i wybiera imię dla pierworodnego tylko coś się zdecydować nie możemy.
tulipanna, mmargol lubią tę wiadomość