Płeć dziecka znana w 12 tc która tak miała?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi lekarz powiedział że to bez różnicy czy chłopiec czy dziewczynka tylko kwestia aparatury która jest w stanie wychwycić kąt nachylenia narządu. Do któregoś tygodnia siusior i przerosnieta lechtaczka wyglądają identycznie więc rozróżnić płeć można tylko po kącie nachylenia. I dziewczynek prosto do dołu a i chłopców...jak to mi lekarz powiedział...stoi im zanim się urodzą ;P
Magdalena 94, mmargol, cudek2, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena 94 wrote:Dzięki:) a u Ciebie jak tam? Wiesz już? Pytam, bo nie wczytywałam się we wcześniejsze wypowiedzi:)
U nas na genetycznym lekarz powiedział że na 90% chłopak a wczoraj na usg mój gin to potwierdził. Mam nawet piękne zdjęcie siusiora ;Pmmargol lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
W poprzedniej ciąży w 13 tc wiedziałam, ze będzie syn. Dowiedziałam się właśnie podczas usg prenatalnego.
Obecnie oczekujemy drugiego maleństwa, usg genetyczne w przyszłą środę i jestem ciekawa czy i tym razem lekarz pokusi się o stwierdzenie płci
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja byłam na badaniu prenatalnym wg OM był to 11t5d natomiast CRL 12t4d - ja zauważyłam właśnie tak jakby chłopaka i lekarz powiedział że na 80% może to być chłopak bo siusiak jest jakby bardziej skierowany do góry teraz 29.03 idę na wizytę do swojego lekarza będzie to wg OM 13t5d , zobaczymy czy on coś zauważy
W pierwszej ciąży lekarz mi powiedział w 17tc że będzie chłopak i faktycznie urodził się OliwierWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:00
-
Cześć dziewczyny! Ja dziś wieczorem idę z mężem na prenatalne i jestem bardzo ciekawa, czy lekarz sprzeda mi jakąś wiadomość odnośnie płci W sercu czuję, że chłopiec a cieszyć się będę tak i tak. W sumie wiem, że lekarz ma dobry sprzęt, ale wydaje mi się że to i tak za wcześnie i remontu pokoju dla maleństwa jeszcze nie zaplanuję po dzisiejszej wizycie hehe muszę wiedzieć czy mam planować lokum dla małego królewicza czy królewny
-
Hej
U nas pierwsza wiadomość o płci była dopiero w 17t2d ciąży, lekarz powiedział, że na 99% dziewczynka. W 20tyg potwierdził. Znam dużo przypadków kiedy lekarz w 12-13 tyg się pomylił, pomimo tego, że dawał prawie 100% pewności, więc sie nie nastawiajcie na płeć tak wcześnie
-
Ruzia wrote:xMadzik i jak po usg genetycznym, jakieś wieści na temat płci? ja mam w środę i też jestem ciekawa czy coś będzie widać, ale chyba to jeszcze za wcześnie..
Lekarka zdawkowo powiedziała, że jeszcze za wcześnie, ale mi się wydaje że już coś widziała bo mam kilka mega dokładnych zdjęć, ale żadne nie pochodzi z tego rejonu między nóżkami ;p Na ekranie też nie zdążyłam się przyjrzeć, taka byłam zaaferowana czy zdrowe i czy dobrze się rozwija... Pozostało czekać do kolejnego usg z nadzieją że już się dowiem
A jak po twoim usg Ruzia ?