Płeć dziecka znana w 12 tc która tak miała?
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na badaniach prenatalnych lekarz wypatrzył chłopczyka ( 12 t 4 d) no i na połówkowych się potwierdziło sama nie wierzyłam, że można już tak wcześnie wypatrzyć ale jeśli lekarz ma dobry sprzęt a maluch współpracuje i pokaże co tam ma między nóżkami to spokojnie można stwierdzić płeć
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Ja byłam na prenatalnym dokładnie 11+2 wg usg dzidzia ma 12+0. Doktor wypatrzył mi chłopaczka. Antenka stała dęba i mam zdjęcie rozkraczonej niuni z widocznym "siusiakiem" miedzy nózkami. Dodam że w domu mam już jednego meżczyzne i marzyła mi się córeczka mam jeszcze mała nadzieję że dopiero narządy się kształtujà na zdjęciu 4d nie widze wyrażnego siusiaczka
[/URL] już raczej z tego cipci nie zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 14:33
-
musze sie pochwalić wczoraj 12 tydzień 3 dzień ciąży i pani doktor zobaczyła dziewczynke co prawda kazała przyjść 23 grudnia żeby potwierdzić ale jeszcze nie słyszałam żeby ona się pomyliła:)
nie mam się komu pochwalić
mamy już synka więc jestem zachwycona, chociaż może się jeszcze podobno zmienić -
ja ide na prenatalne 17 grudnia... to bedzie 13 tydz i 3 dzien i zobaczymy... podobno robia tam prenatalne na bardzo nowoczesnym sprzecie wiec moze bedzie widac kto siedzi w brzuszku
najgorsze jest to ze nie mam zadnych przeczuc z pierwszym dzieckiem od poczatku wiedzialam ze bedzie chlopak a teraz nie mam bladego pojecia -
W 12 tygodniu podczas badania zauważyłam, że będzie chłopiec. Lekarz był zdziwiony i powiedział, że sam nie potrafi określić. Na "połówkowym" stwierdził, że chłopak na 90% i dziwnie na mnie patrzył spod okularów a ostatnio pokazywał mi jego brylanty. Poza tym od samego początku czułam, że będzie chłopiec. Teraz już tylko czekam, bo nie mogę się doczekać kiedy go w końcu zobaczę i przytulę
-
W 12t5d lekarz określił, że jest niemal pewny, że dziewczynka, bo wyrostek płciowy płasko leży Marzył mi się nieco chłopiec, ale w sumie obojętne. Ciekawe czy się potwierdzi W sumie słowa lekarza zgadzałyby się z cyklem12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
u mnie w 12tyg z USG lekarz zobaczył że bankowo chłopak i sie sprawdziło. Dr Wasilewski Bydgoszcz, jeśli ktoś chciałby skorzystaćWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A u mnie wczoraj 12+2 na genetycznym pani doktor wypatrzyła dziewczynkę, dokładnie powiedziała, że na chwilę obecną wygląda na to, że będzie dziewczynka. Natomiast powiedziała, żeby poza mężem jeszcze się nikomu nie chwalić, że będzie córka, bo to może się zmienić. Ja miałam przeczucie na chłopca. W każdym razie myślę, że się nie zmieni bo wyraźnie było widać jak ten "wyrostek płciowy" leży sobie poziomo, poza tym lekarka jest wysokiej klasy fachowcem i ma nowoczesny sprzęt. Niemniej powiedziała, że zdarzały jej się przypadki, że ten wyrostek się podnosił.Dakota
-
My dowiedzieliśmy się parę dni temu, że będzie na sto procent chłopak ( 11t6d). Jednak po analizie nagrania usg nie jestem do końca taka pewna zobaczcie same i dajcie znać, co myślicie.
https://zapodaj.net/fe4992e5a7869.jpg.html -
catalina1988 wrote:Kiedyś słyszałam taką teorię, że jak w pierwszym USG wyjdzie chłopiec to jest raczej pewny i później się potwierdza a jak wyjdzie dziewczynka to jeszcze rzeczywiście może się "zmienić".