SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pomysły na to, jak poinformować dziadków/bliskich o ciąży? :)
Odpowiedz

Pomysły na to, jak poinformować dziadków/bliskich o ciąży? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:)
    Ja z partnerem zamierzamy najpierw powiedzieć mojej mamie ze zostanie babcia ( za kilka dni ma właśnie 53 urodziny wiec prezent będzie taki o jakim marzyła). Wymyśliliśmy ze w prezencie dostanie śpioszki z napisem w stylu "super babcia" oraz dołączona do niej karteczka ze w wrześniu będzie mogła te śpioszki ubrać wnuczce lub wnukowi, co do teściowej, teścia i mojego taty to kupimy winko (dla każdej osoby) i nakleimy naklejkę z słowami "wypij za nasze zdrowie dziadku/babciu"
    a ze w następnym tygodniu jest dzień babci to dostana kwiatki z karteczka na której jest napisane "zostanę prababcią"
    co do reszty rodzinki czy tez znajomych to na pewno moi i partnera rodzice "wygadają" się

• marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie masz rację, że ten czokotelegram to fajna sprawa :) podsune pomysł mężowi
    X tym winkiem to tez rewelacja!

• tere85 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my czekaliśmy do końca 10tc zrobiłam kartki z bucikiem (de coupage) a do wnętrza z lewej podkleiłam zdjęcie z usg a na prawej "gratulacje 31 lipca b.r. zostaniecie Dziadkami". podrzuciliśmy rodzicom kartki i pojechaliśmy na ciastko do kawiarni, seria telefonów :) a gdy wróciliśmy do mieszkania wszyscy już na nas czekali:D

tere85[link=https://www.suwaczki.com/]c55f9n73ok608apy.png[/link]
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkopuje stary wątek, bo temat dla mnie na czasie :)

mój mąż dowiedział się od razu-nakrył mnie jak wychodziłam z toalety z testem. Były łzy wzruszenia, że w końcu się udało :)

Mamie mojej powiedzieliśmy kilka dni później, bo miała urodziny, dostała od nas kwiaty i pudełko (na bizuterie) obwiązane tasiemkami z kokardą a w środku karteczka z info, że zostanie babcią:) to będzie jej 1 wnuk

Teściom powiemy po prenatalnych. Mają już 2 wnuków, ale na pewno się ucieszą. Mąż wymyślił, że zaprosimy ich w niedzielę na ciasto a kawę podamy w kubkach z napisem "gratuluję, w sierpniu znów zostaniesz babcią/dziadkiem" czy coś w tym stylu. Właśnie zastanawiam się nad napisem :)

Reszcie powiemy normalnie, przy okazji, choć kilku naszych znajomych już się domysliło :)

dqprgu1royghdo7j.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ