X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    ja w pepco do tej pory malo co kupilam, ale maja super pieluchy flanelowe w gwiazdki i kocyk <3 zakochalam sie w nim, z kapturkiem (glowa misia) my nie mozemy sie wtorku doczekac, musze tylko badania odebrac przed wizyta
    też mam ten kocyk ;) super jest ;)

taka ja lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Ania, a jakie czapeczki kupowałas i gdzie?
    Ja wlasnie potrzebuje kupic czapeczki (bo mam coś malutko) bawełniane takie cienkie, bez sznurków i na uszka żeby nachodziły. Moze podpowiecie gdzie szukać? Najlepiej, jeśli gdzies w internecie widziałyście, albo kupowalyscie, to chętnie skorzystam z pomocy :)

Ja z pepco w sumie mam chyba tylko jedne śpiochy i sukieneczkę, ale to dość dawno kupowałam. Pewńie gdybym była na chodzie, to bym tam zachodziła i zakupy byłyby większe ;) ale tez zawsze mocno macam, bo jak mówiłyście - bawełna bawełnie nierówna :)

Taka_j możesz pokazać ten kocyk? :)
    Czapeczki w pepco i w necie :) Ale te w necie kiepskie są :/ więc Ci chyba nie prześle linku ... albo prześle A Ty ocenisz ;) http://allegro.pl/czapka-czapeczka-dla-niemowlat-kotki-trzy-mir-mar-i5902650807.html

Szotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:28

ania181111 lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usg mam 5 :) czyli dzień pooo :) to będzie chyba 22tydzien U mnie :) Tak polowkowe usg :) I dowiem się czy syn czy córka ;)

Jejku każde Twoje wyjście to ból :/ wspolczuje Wam szczerze ale dacie radę spokojnie :) trzymam za Was kciuki !!!

Dziś jeszcze mam to plamienie Ale już dużo mniej ale jest :/ Ale dzidzia się rusza bo czuję ruchy :)

Co do rozka mam bo dostałam od siostry :)Ale sama też chciałam kupić. . .

Szotka, taka ja lubią tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Ania, a jakie czapeczki kupowałas i gdzie?
    Ja wlasnie potrzebuje kupic czapeczki (bo mam coś malutko) bawełniane takie cienkie, bez sznurków i na uszka żeby nachodziły. Moze podpowiecie gdzie szukać? Najlepiej, jeśli gdzies w internecie widziałyście, albo kupowalyscie, to chętnie skorzystam z pomocy :)

Ja z pepco w sumie mam chyba tylko jedne śpiochy i sukieneczkę, ale to dość dawno kupowałam. Pewńie gdybym była na chodzie, to bym tam zachodziła i zakupy byłyby większe ;) ale tez zawsze mocno macam, bo jak mówiłyście - bawełna bawełnie nierówna :)

Taka_ja, a możesz pokazać ten kocyk? :)

Ja jedną kupiłam w pepco właśnie sznurowaną. A dwie kupiłam w 5.10.15. One były w dwupaku szara i biała ale od razu czuć ze jakość lepsza niż tej z pepco za dwie dalam chyba z 20 zl ale nie jestem pewna.

Szotka lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie ten rożek na początku będzie potrzebny :)

Plamienie mam jeszcze ale sporadycznie :/
    właśnie zdałam sobie sprawę ze już nie mieszcze się w żadne spodnie ;) przytylam 4,5 kg :) Pani dr mówi że to normalnie :)a mi się wydaje ze już powoli robię się wielorybem :P haha ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje ostatnie zakupy :)

Textil market:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21d245046203.jpg

5.10.15

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c77520e7126c.jpg

Pepco

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6607367e7083.jpg

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Mamy mieć jeden pożyczony rożek, ale tak mnie korci, zeby wybrać taki do kompletu jak mamy ochraniacz do łóżeczka, kołderkę i podusie, wiec chyba sie skuszę. Zwłaszcza, ze ceny za bawełniane nie są takie wysokie :)

No coś Ty, niedużo przytyłaś - wychodzi kilogram z hakiem na miesiąc :) ja na szczęście szybko wpadłam na pomysł kupienia sobie legginsów ciążowych i spodnie omijam z daleka, bo na bank bym się w nie zmieściła xD

Pewnie kup :) rożki nie są drogie :)
    noooo ja się czuję już taka jakaś duzaa:) a gdzie tu do końca :) haha
    Myslalam ze się zmieszcze jeszcze w spodnie:/
    Też mam leginsy i getry Ale nie lubię zbyt często w nich chodzić :)

Aniuuu jakie zakupy :) ;) super ;)

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Aniuuu jakie zakupy :) ;) super ;)

Prawda? A ile radochy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:50

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem :) takie zakupy to dużo radości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Wiem wiem, tak napisałam, ze dzien do Twojego usg :)
    Oj, to plamienie przejdzie. Ważne, ze cały czas nie masz (ja trzy dni dość mocno plamilam po wizycie na IP :/)

Damy radę! Coraz bliżej mety :)

Ok, to ja tez sie rozglądam za rozkiem :)

Ania_1986 dziękuję za info. W takim razie męża wyślę do 5-10-15 :) najwyżej "na telefon" kupimy :)

Polecam. Bardzo fajne gatunkowo. A teraz jest jeszcze wyprzedaż na zimową kolekcję. :)

Szotka lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do spodni to mnie ostatnio moja ginekolog opiórkała że mam złe spodnie z ciasne i muszę na gwałt kupic jakieś bo te i tak były najluźniejsze.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Daryjka0807 Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) jestem tu nowa. Trafiłam na ten wątek jakies 2tyg temu jak szukałam pierwszych sprawdzinych objawów..
    Nie staraliśmy się z mężem jakoś uparcie ale 6m po ślubie udałam sie do ginekologa z uwagi na dość nieregularne @. Okazalo się że miałam nieco podwyższoną prolaktyne i dostałam miesięczną kuracje bromergonem którą wspominam koszmarnie.. moja P.gin zaleciła aż 2x1 tabletka po miesiącu stosowania okazało się że moja prolaktyna jest o wieleee za NISKA! Powiedziała że teraz musi się to wyregulować i zeby wrócić za 3miesiące... (na pewno wrócę ale już nie do niej.. )

Od ponad 2tyg zaczeły boleć mnie piersi, zaczeło się od wrażliwych sutków, później bolały całe. Pomyślałam pewnie @ się zbliża bo jeszcze kilka dni pozniej zacząl boleć brzuch tak jak na @ plus takie klucia w jajnikach. Czasem mi się wydawało że mocniej czuję niektóre zapachy ale nie nakręcałam się specjalnie, myślałam że mi się wydaje. Trwało to ponad tydzień co już mnie zaniepokoiło ale po moich wcześniejszych nieregularnych cyklach postanowiłam zaczekać. @ miała nadejść 1lutego i cisza.. ból piersi i podbrzusza jest nadal. Nie nakręcałam się poczekałam z testem do wczoraj.. z porannego jak i popoludniowego moczu odrazu widoczne II kreseczki

ania181111, kamika23, taka ja lubią tę wiadomość

oar83e3k96p602pj.png
    20150620580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ania181111, Daryjka0807 lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daryjka gratuluje :) jest nas coraz więcej :) !

Daryjka0807 lubi tę wiadomość

• Daryjka0807 Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny! Jeszcze do mnie to nie dociera ☺ teraz musze wybrać lekarza i umówić się na wizytę.
    odnośnie tamtej lekarki to brak mi słów. Ta prl mialam podwyzszona chyba o 12jednostek i jak czytalam rozne forum ze dziewczyny mialy prl o 100 lub 300 jednostek wyzsza i braly tylko pol tabletki to bylam w szoku. Ale na szczescie to juz za mną :P
    teraz oby wszystko było okej.

A z jakiego województwa jesteście?

oar83e3k96p602pj.png
    20150620580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ