Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
taka ja wrote:ja w pepco do tej pory malo co kupilam, ale maja super pieluchy flanelowe w gwiazdki i kocyk zakochalam sie w nim, z kapturkiem (glowa misia) my nie mozemy sie wtorku doczekac, musze tylko badania odebrac przed wizyta
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Szotka wrote:Ania, a jakie czapeczki kupowałas i gdzie?
Ja wlasnie potrzebuje kupic czapeczki (bo mam coś malutko) bawełniane takie cienkie, bez sznurków i na uszka żeby nachodziły. Moze podpowiecie gdzie szukać? Najlepiej, jeśli gdzies w internecie widziałyście, albo kupowalyscie, to chętnie skorzystam z pomocy
Ja z pepco w sumie mam chyba tylko jedne śpiochy i sukieneczkę, ale to dość dawno kupowałam. Pewńie gdybym była na chodzie, to bym tam zachodziła i zakupy byłyby większe ale tez zawsze mocno macam, bo jak mówiłyście - bawełna bawełnie nierówna
Taka_j możesz pokazać ten kocyk?
Szotka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Usg mam 5 czyli dzień pooo to będzie chyba 22tydzien U mnie Tak polowkowe usg I dowiem się czy syn czy córka
Jejku każde Twoje wyjście to ból wspolczuje Wam szczerze ale dacie radę spokojnie trzymam za Was kciuki !!!
Dziś jeszcze mam to plamienie Ale już dużo mniej ale jest Ale dzidzia się rusza bo czuję ruchy
Co do rozka mam bo dostałam od siostry :)Ale sama też chciałam kupić. . .
Szotka, taka ja lubią tę wiadomość
Szotka wrote:Ania, a jakie czapeczki kupowałas i gdzie?
Ja wlasnie potrzebuje kupic czapeczki (bo mam coś malutko) bawełniane takie cienkie, bez sznurków i na uszka żeby nachodziły. Moze podpowiecie gdzie szukać? Najlepiej, jeśli gdzies w internecie widziałyście, albo kupowalyscie, to chętnie skorzystam z pomocy
Ja z pepco w sumie mam chyba tylko jedne śpiochy i sukieneczkę, ale to dość dawno kupowałam. Pewńie gdybym była na chodzie, to bym tam zachodziła i zakupy byłyby większe ale tez zawsze mocno macam, bo jak mówiłyście - bawełna bawełnie nierówna
Taka_ja, a możesz pokazać ten kocyk?
Ja jedną kupiłam w pepco właśnie sznurowaną. A dwie kupiłam w 5.10.15. One były w dwupaku szara i biała ale od razu czuć ze jakość lepsza niż tej z pepco za dwie dalam chyba z 20 zl ale nie jestem pewna.Szotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kup sobie ten rożek na początku będzie potrzebny
Plamienie mam jeszcze ale sporadycznie
właśnie zdałam sobie sprawę ze już nie mieszcze się w żadne spodnie przytylam 4,5 kg Pani dr mówi że to normalnie :)a mi się wydaje ze już powoli robię się wielorybem haha[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Mamy mieć jeden pożyczony rożek, ale tak mnie korci, zeby wybrać taki do kompletu jak mamy ochraniacz do łóżeczka, kołderkę i podusie, wiec chyba sie skuszę. Zwłaszcza, ze ceny za bawełniane nie są takie wysokie
No coś Ty, niedużo przytyłaś - wychodzi kilogram z hakiem na miesiąc ja na szczęście szybko wpadłam na pomysł kupienia sobie legginsów ciążowych i spodnie omijam z daleka, bo na bank bym się w nie zmieściła xD
Pewnie kup rożki nie są drogie
noooo ja się czuję już taka jakaś duzaa:) a gdzie tu do końca haha
Myslalam ze się zmieszcze jeszcze w spodnie:/
Też mam leginsy i getry Ale nie lubię zbyt często w nich chodzić
Aniuuu jakie zakupy super
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Wiem wiem, tak napisałam, ze dzien do Twojego usg
Oj, to plamienie przejdzie. Ważne, ze cały czas nie masz (ja trzy dni dość mocno plamilam po wizycie na IP )
Damy radę! Coraz bliżej mety
Ok, to ja tez sie rozglądam za rozkiem
Ania_1986 dziękuję za info. W takim razie męża wyślę do 5-10-15 najwyżej "na telefon" kupimy
Polecam. Bardzo fajne gatunkowo. A teraz jest jeszcze wyprzedaż na zimową kolekcję.Szotka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa. Trafiłam na ten wątek jakies 2tyg temu jak szukałam pierwszych sprawdzinych objawów..
Nie staraliśmy się z mężem jakoś uparcie ale 6m po ślubie udałam sie do ginekologa z uwagi na dość nieregularne @. Okazalo się że miałam nieco podwyższoną prolaktyne i dostałam miesięczną kuracje bromergonem którą wspominam koszmarnie.. moja P.gin zaleciła aż 2x1 tabletka po miesiącu stosowania okazało się że moja prolaktyna jest o wieleee za NISKA! Powiedziała że teraz musi się to wyregulować i zeby wrócić za 3miesiące... (na pewno wrócę ale już nie do niej.. )
Od ponad 2tyg zaczeły boleć mnie piersi, zaczeło się od wrażliwych sutków, później bolały całe. Pomyślałam pewnie @ się zbliża bo jeszcze kilka dni pozniej zacząl boleć brzuch tak jak na @ plus takie klucia w jajnikach. Czasem mi się wydawało że mocniej czuję niektóre zapachy ale nie nakręcałam się specjalnie, myślałam że mi się wydaje. Trwało to ponad tydzień co już mnie zaniepokoiło ale po moich wcześniejszych nieregularnych cyklach postanowiłam zaczekać. @ miała nadejść 1lutego i cisza.. ból piersi i podbrzusza jest nadal. Nie nakręcałam się poczekałam z testem do wczoraj.. z porannego jak i popoludniowego moczu odrazu widoczne II kreseczkiania181111, kamika23, taka ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny! Jeszcze do mnie to nie dociera ☺ teraz musze wybrać lekarza i umówić się na wizytę.
odnośnie tamtej lekarki to brak mi słów. Ta prl mialam podwyzszona chyba o 12jednostek i jak czytalam rozne forum ze dziewczyny mialy prl o 100 lub 300 jednostek wyzsza i braly tylko pol tabletki to bylam w szoku. Ale na szczescie to juz za mną
teraz oby wszystko było okej.
A z jakiego województwa jesteście? -
nick nieaktualny