Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa do lekarza mam wizyte 25.02, bo tez cały czas chodzilam i chodze prywatnie Tak to prawda ze najlepiej testowac jak nie ma @, bo faktycznie w glowe mozna dostac, golem sie czuje nie najgorzej! Chociaz wczoraj znow mialam goraczke stad tez do lekarza sie wybralam, wzielam 2 dawki tego duomoxu i o niebo lepiej! mnie domowe sposoby miod czosnek cytryna i lezenie nie pomogly ;/ a Wy juz macie jakies dzieciaczki dziewczyny czy to wasze 1-wsze ?? Bo nasze 2 , mamy juz 4-letnią urwiskę Buziaki i zdrowiejcie!
Szotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Tak się słucham wlasnie i jest jakby lepiej!
Ania, a Ty nadal przeczuwasz synka? Czy sie zmieniło?
Dobrze ze Ci lepiej bo teraz tych przeziebien to strach się bać
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
sarcia123 wrote:Wulkan86 jesli kochaliscie sie tydzien temu to objawow zadnych po tygodniu nie ma takze nie ma co sb wkrecac. Ja jestem w 6 tygodniu ciazy i czestomocz pojawil sie kilka dni temu dopiero do tego zgaga i bol jajnikow jak na @, 2 testy ciazowe pozytywne, beta hcg 458,5. Ale niestety przyplatala mi sie infekcja i dzis dostalam Duomox, no coz zdrowie nasze najwazniejsze przy takiej koniecznosci, mam nadzieje ze bd ok po 2 latach staran w koncu sie udalo!!!!! Co u was dziewczyny? Jak sie czujecie? Czy moje "stare" kolezanki zagladaja ? Totoro, green, elvi ? Ppzdrowienia
kochaliśmy się 14 i 16 dzien cyklu,to był 29 i 31 styczeń czyli to już wiecej niż tydzień,a mi nadal dokuczają te same objawy.a jeśli chodzi o częstomocz to bardziej bym to określiła,że niby chce sie siku ale nie do koncaWybuchowa niczym Etna -
ania181111 wrote:No ja to zglupialam już teraz myślę że będzie dziewczynka:)
Dobrze ze Ci lepiej bo teraz tych przeziebien to strach się bać
Ja też na początku czułam ze będzie syn a teraz nie wiem.
U nas też pierwsze dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:23
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny jestem tu nowa. Ost miesiaczke mialam 16 stycznia. jakos tak 1-2 lutego zaczelo byc mi nie dobrze, ciagle mi sie chce pic, w dzien moglabym spac w kazdym miejscu, mam zaparcia i slinotok. Nie mam wymiotow ani nie bola mnie piersi. DO @ zostalo 4 dni. Nie wiem juz sama czy To urojenia czy nie. Dodam, że od 2 tygodni mam biały sluż(na poczatku sporo) teraz mniej ale wciaz jest(bezwonny). Na pewno to nie infekcja bo juz przez to przechodzilam. Prosze o odpowiedz. Jednak mam mala nadzieje ze @nie przyjdzie
-
malllluuuchhh wrote:Cześc dziewczyny jestem tu nowa. Ost miesiaczke mialam 16 stycznia. jakos tak 1-2 lutego zaczelo byc mi nie dobrze, ciagle mi sie chce pic, w dzien moglabym spac w kazdym miejscu, mam zaparcia i slinotok. Nie mam wymiotow ani nie bola mnie piersi. DO @ zostalo 4 dni. Nie wiem juz sama czy To urojenia czy nie. Dodam, że od 2 tygodni mam biały sluż(na poczatku sporo) teraz mniej ale wciaz jest(bezwonny). Na pewno to nie infekcja bo juz przez to przechodzilam. Prosze o odpowiedz. Jednak mam mala nadzieje ze @nie przyjdzie
Musisz czekać bo wydaje mi się ze na test za wcześnie
jeśli @ nie prxykdzie rób test albo na badanie krwi:)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyTakze z niecierpliowścia czekam dodam ze kilka dni po ow strasznie mnie bolaly jajniki. Raz lewy raz prawy.Czulam ciągniecie w brzuchu jakby mi cos rozrywano. Od kilku dni jest juz lepiej, ale wciaz jestem spiaca i nic mi się nie chce robić. Mimo, że nie mam żadnego wysiłku ani fizycznego ani psychicznego. A czas tak długo leci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywulkan86 wrote:kochaliśmy się 14 i 16 dzien cyklu,to był 29 i 31 styczeń czyli to już wiecej niż tydzień,a mi nadal dokuczają te same objawy.a jeśli chodzi o częstomocz to bardziej bym to określiła,że niby chce sie siku ale nie do konca
-
nick nieaktualny