X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Mega szybko ten czas leci. Dopiero człowiek dowiedział się o ciąży

To prawda ^_^ dopiero sie dowiedzialam a tu za 2 mies rodzimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:31

Szotka lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:30

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    A co do pierwszych ruchów jakie to uczucie? Bo ja może nie ruchy czuję ale tak jakby obecność dzidzi. Sporadycznie takie gilgotki od środka.

Ja zaczelam odczuwac ruchy w 17stym tyg tak jakby cos jezdzilo po zoladku i takie pekajace babelki.. no bo teraz to sa konkretne kopniaki hehe najlepiej sie mamie bokiem 'wylazi' :p niech czuje ze jestem hehe

My wczoraj bylismy na wizycie, czekalismy na upragnione 3D ale nic z tego :( Oli wypial sie dupka i nie dal sie obejrzec.. no co najwyzej kregoslup i ptaszka :p takze u nas raczej zmian plci nie bedzie hehe a jesli chodzi o zob jak wyglada to niestety dopiero w kwietniu

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Na kiedy masz termin?

na 12stego kwietnia :)

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    ja jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to tylko brzuch mnie bolał jak na @ :) I ten ból jajników :/
    później doszły mdlosci, bol piersi i dopiero teraz mam silne zawroty głowy że nie mogę w kolejce stać w sklepie :/bo zaraz mdleje:/ Ale daje radę :)
    Mam tak samo wczoraj poszłam do sklepu stoje w kolejce i myślałam ,że zostawie te zakupy i wyjdę . Zawroty głowy,duszno strasznie. Mam dwóch synów i w zadnej z tych ciąż nie miałam takich objawów....Bóle podbrzusza mam już trochę lżejsze ale jak byłam w ciązy z chłopcacmi tez ich nie miałam... Bóle w podbrzuszu miałam ale silniejsze takie skurcze jak straciłam ciąże w 9 tyg. :(

201610141756.png
    201802217352.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    swietokrzyskie sie klania ;)
    Mazowieckie wita :)

taka ja lubi tę wiadomość

201610141756.png
    201802217352.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka :/ weź bo az się wierzyć nie chce ze Cię nie chcieli przepuścić :/ ale ludzie tacy są :/ masakraaaa

A ja dziś postanowiłam zmienić coś i wybrałam się do fryzjera :) P dziwo nigdzie nie padlam :)
    Scielam moje długie włosy :) czuję się duudozo lepiej :)
    podobno w ciazy nie można ścinać włosów ale nie wierzę w zabobony :p

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) dzis bylam z doskoku u lekarza bo sluz wydal sie dziwny, ale wsystko jest ok, to moje 1 usg w ciazy, jeszcze serduszkamnie hylo widac mam podejsc za tydzien. A u was jak bylo ? Kieedy zobaczylyscie serducho?

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Hej dziewczyny ;) dzis bylam z doskoku u lekarza bo sluz wydal sie dziwny, ale wsystko jest ok, to moje 1 usg w ciazy, jeszcze serduszkamnie hylo widac mam podejsc za tydzien. A u was jak bylo ? Kieedy zobaczylyscie serducho?
    ja w 6 tygodniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.

• wulkan86 Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malllluuuchhh wrote:
    Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.

mam podobnie,tylko,że nie wiem czy schudłam czy przytyłam,za to jem więcej i częściej jestem glodna,dotego częściej chodzę do toalety,@ powinnam dostać w piatek,tak wychodzi ze sredniej ale jesli zasugerowac się najdłuższym cyklem to dopiero w poniedziałek,test już kupiłam ale nie wiem czy już zrobić czy nie?

Wybuchowa niczym Etna
  • wulkan86 Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może też wmawiam sobie objawy,albo rzeczywiście tak jest,bo mam czasem lekkie zawroty głowy,częściej chodzę do toalety i jeszcze szereg dziwnych objawów tydzień po ewentualnym zapłodnieniu zaczeły sie pojawiać,jesli chodzi o obserwacje szyjki to nie chce za bardzo sie tym sugerować bo każda kobieta inaczej ma.

Wybuchowa niczym Etna
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malllluuuchhh wrote:
    zrób test jak @ będzie się spoznial albo w dniu spodziewanej @ :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wulkan 86 dokladnie tak samo mam z objawami hehhe chyba miejmy nadzieje ze nie wmawiamy sobie tego :)
    I że tto nie podświadomosc płata nam figle :)

wulkan86 lubi tę wiadomość

• malgas Nowa

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. 3 miesiąc starań, 4 dzień po @ i pokazała się 2 kreska ciemniejsza po pierwszym moczu, wieczorem blada 2 kreska.Jutro powtórka. Pierwszą nieplanowaną ciążę straciłam w 12 tygodniu. Dziś 36 latka świadomie starająca się o dzidziusia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:30

• Cludi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak że zapytam w jakiej formie poinformowałyście swoich partnerów, mężów o ciąży.

Dziś zasypiam na stojąco kolejna noc nie przespana tym razem od 3 az po 5.30 gdy trza było wstawać do roboty i ciągle mi się odbija ledwo wystałam w kościele dziś. Podbrzusze nadal boli jak na @ , która jeszcze się nie zjawia, piersi praktycznie nie bolą , czyżby się coś rodziło ?

5 nie udanych prób IUI - rok 2017
    20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
    1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cludi jest watek o tym osobny i tam dziewczyny wpisaly kilka fajnych pomyslow.

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ