Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:A co do pierwszych ruchów jakie to uczucie? Bo ja może nie ruchy czuję ale tak jakby obecność dzidzi. Sporadycznie takie gilgotki od środka.
Ja zaczelam odczuwac ruchy w 17stym tyg tak jakby cos jezdzilo po zoladku i takie pekajace babelki.. no bo teraz to sa konkretne kopniaki hehe najlepiej sie mamie bokiem 'wylazi' :p niech czuje ze jestem hehe
My wczoraj bylismy na wizycie, czekalismy na upragnione 3D ale nic z tego Oli wypial sie dupka i nie dal sie obejrzec.. no co najwyzej kregoslup i ptaszka :p takze u nas raczej zmian plci nie bedzie hehe a jesli chodzi o zob jak wyglada to niestety dopiero w kwietniu -
ania181111 wrote:ja jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to tylko brzuch mnie bolał jak na @ I ten ból jajników
później doszły mdlosci, bol piersi i dopiero teraz mam silne zawroty głowy że nie mogę w kolejce stać w sklepie :/bo zaraz mdleje:/ Ale daje radę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka weź bo az się wierzyć nie chce ze Cię nie chcieli przepuścić ale ludzie tacy są masakraaaa
A ja dziś postanowiłam zmienić coś i wybrałam się do fryzjera P dziwo nigdzie nie padlam
Scielam moje długie włosy czuję się duudozo lepiej
podobno w ciazy nie można ścinać włosów ale nie wierzę w zabobony :ptaka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Hej dziewczyny dzis bylam z doskoku u lekarza bo sluz wydal sie dziwny, ale wsystko jest ok, to moje 1 usg w ciazy, jeszcze serduszkamnie hylo widac mam podejsc za tydzien. A u was jak bylo ? Kieedy zobaczylyscie serducho?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.
-
malllluuuchhh wrote:Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.
mam podobnie,tylko,że nie wiem czy schudłam czy przytyłam,za to jem więcej i częściej jestem glodna,dotego częściej chodzę do toalety,@ powinnam dostać w piatek,tak wychodzi ze sredniej ale jesli zasugerowac się najdłuższym cyklem to dopiero w poniedziałek,test już kupiłam ale nie wiem czy już zrobić czy nie?Wybuchowa niczym Etna -
może też wmawiam sobie objawy,albo rzeczywiście tak jest,bo mam czasem lekkie zawroty głowy,częściej chodzę do toalety i jeszcze szereg dziwnych objawów tydzień po ewentualnym zapłodnieniu zaczeły sie pojawiać,jesli chodzi o obserwacje szyjki to nie chce za bardzo sie tym sugerować bo każda kobieta inaczej ma.Wybuchowa niczym Etna
-
malllluuuchhh wrote:Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.
nick nieaktualny
-
Witajcie. 3 miesiąc starań, 4 dzień po @ i pokazała się 2 kreska ciemniejsza po pierwszym moczu, wieczorem blada 2 kreska.Jutro powtórka. Pierwszą nieplanowaną ciążę straciłam w 12 tygodniu. Dziś 36 latka świadomie starająca się o dzidziusia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:30
-
A tak że zapytam w jakiej formie poinformowałyście swoich partnerów, mężów o ciąży.
Dziś zasypiam na stojąco kolejna noc nie przespana tym razem od 3 az po 5.30 gdy trza było wstawać do roboty i ciągle mi się odbija ledwo wystałam w kościele dziś. Podbrzusze nadal boli jak na @ , która jeszcze się nie zjawia, piersi praktycznie nie bolą , czyżby się coś rodziło ?5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
nick nieaktualny