X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Mega szybko ten czas leci. Dopiero człowiek dowiedział się o ciąży

To prawda ^_^ dopiero sie dowiedzialam a tu za 2 mies rodzimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:31

Szotka lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:30

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    A co do pierwszych ruchów jakie to uczucie? Bo ja może nie ruchy czuję ale tak jakby obecność dzidzi. Sporadycznie takie gilgotki od środka.

Ja zaczelam odczuwac ruchy w 17stym tyg tak jakby cos jezdzilo po zoladku i takie pekajace babelki.. no bo teraz to sa konkretne kopniaki hehe najlepiej sie mamie bokiem 'wylazi' :p niech czuje ze jestem hehe

My wczoraj bylismy na wizycie, czekalismy na upragnione 3D ale nic z tego :( Oli wypial sie dupka i nie dal sie obejrzec.. no co najwyzej kregoslup i ptaszka :p takze u nas raczej zmian plci nie bedzie hehe a jesli chodzi o zob jak wyglada to niestety dopiero w kwietniu

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Na kiedy masz termin?

na 12stego kwietnia :)

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    ja jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to tylko brzuch mnie bolał jak na @ :) I ten ból jajników :/
    później doszły mdlosci, bol piersi i dopiero teraz mam silne zawroty głowy że nie mogę w kolejce stać w sklepie :/bo zaraz mdleje:/ Ale daje radę :)
    Mam tak samo wczoraj poszłam do sklepu stoje w kolejce i myślałam ,że zostawie te zakupy i wyjdę . Zawroty głowy,duszno strasznie. Mam dwóch synów i w zadnej z tych ciąż nie miałam takich objawów....Bóle podbrzusza mam już trochę lżejsze ale jak byłam w ciązy z chłopcacmi tez ich nie miałam... Bóle w podbrzuszu miałam ale silniejsze takie skurcze jak straciłam ciąże w 9 tyg. :(

201610141756.png
    201802217352.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    swietokrzyskie sie klania ;)
    Mazowieckie wita :)

taka ja lubi tę wiadomość

201610141756.png
    201802217352.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka :/ weź bo az się wierzyć nie chce ze Cię nie chcieli przepuścić :/ ale ludzie tacy są :/ masakraaaa

A ja dziś postanowiłam zmienić coś i wybrałam się do fryzjera :) P dziwo nigdzie nie padlam :)
    Scielam moje długie włosy :) czuję się duudozo lepiej :)
    podobno w ciazy nie można ścinać włosów ale nie wierzę w zabobony :p

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) dzis bylam z doskoku u lekarza bo sluz wydal sie dziwny, ale wsystko jest ok, to moje 1 usg w ciazy, jeszcze serduszkamnie hylo widac mam podejsc za tydzien. A u was jak bylo ? Kieedy zobaczylyscie serducho?

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Hej dziewczyny ;) dzis bylam z doskoku u lekarza bo sluz wydal sie dziwny, ale wsystko jest ok, to moje 1 usg w ciazy, jeszcze serduszkamnie hylo widac mam podejsc za tydzien. A u was jak bylo ? Kieedy zobaczylyscie serducho?
    ja w 6 tygodniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.

• wulkan86 Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malllluuuchhh wrote:
    Ja dziś zrobiłam test i negatywny;/ 2 dni do @. W piątek powinnam dostać, ale nie mogłam wtrzymać, nie wiem czy sobie wmawiam te objawy, ale piersi po obudzeniu były tak obolałe napuchniete i gorące że nie mogłam wytrzymac;/ Tylko może to być objaw @ nadchodzacej. Na dodatek jem sporo a schudlam 2 kg.

mam podobnie,tylko,że nie wiem czy schudłam czy przytyłam,za to jem więcej i częściej jestem glodna,dotego częściej chodzę do toalety,@ powinnam dostać w piatek,tak wychodzi ze sredniej ale jesli zasugerowac się najdłuższym cyklem to dopiero w poniedziałek,test już kupiłam ale nie wiem czy już zrobić czy nie?

Wybuchowa niczym Etna
  • wulkan86 Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może też wmawiam sobie objawy,albo rzeczywiście tak jest,bo mam czasem lekkie zawroty głowy,częściej chodzę do toalety i jeszcze szereg dziwnych objawów tydzień po ewentualnym zapłodnieniu zaczeły sie pojawiać,jesli chodzi o obserwacje szyjki to nie chce za bardzo sie tym sugerować bo każda kobieta inaczej ma.

Wybuchowa niczym Etna
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malllluuuchhh wrote:
    zrób test jak @ będzie się spoznial albo w dniu spodziewanej @ :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wulkan 86 dokladnie tak samo mam z objawami hehhe chyba miejmy nadzieje ze nie wmawiamy sobie tego :)
    I że tto nie podświadomosc płata nam figle :)

wulkan86 lubi tę wiadomość

• malgas Nowa

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. 3 miesiąc starań, 4 dzień po @ i pokazała się 2 kreska ciemniejsza po pierwszym moczu, wieczorem blada 2 kreska.Jutro powtórka. Pierwszą nieplanowaną ciążę straciłam w 12 tygodniu. Dziś 36 latka świadomie starająca się o dzidziusia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:30

• Cludi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak że zapytam w jakiej formie poinformowałyście swoich partnerów, mężów o ciąży.

Dziś zasypiam na stojąco kolejna noc nie przespana tym razem od 3 az po 5.30 gdy trza było wstawać do roboty i ciągle mi się odbija ledwo wystałam w kościele dziś. Podbrzusze nadal boli jak na @ , która jeszcze się nie zjawia, piersi praktycznie nie bolą , czyżby się coś rodziło ?

5 nie udanych prób IUI - rok 2017
    20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
    1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cludi jest watek o tym osobny i tam dziewczyny wpisaly kilka fajnych pomyslow.

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ