Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak pozatym to brak apetytu jem ale nie rzucam się na jedzenie,, przeszywający ból krzyża, momentami ból podbrzusza, jakieś kłucia po bokach.
Piszę urywkami bo jak napisze dłuższą wiadomość to mi się całość nie publikuje nie wiem czemu.Lideczka 38 -
Ja też nastroje masakra rano śmieje się niewiadomo czemu a później czepiam do mojego partnera ze mnie nie przytula itp mnie zawsze przed okresem b piersi bolały że szok teraz nic a nic ,brzuch cały czas takie napięcie w środku czuje i kłucia i zmęczona oczy same mi się zamykają a jednocześnie mam ochotę ciągle sprzątać mieszkanie jak nigdy
-
Lideczka wrote:A tak pozatym to brak apetytu jem ale nie rzucam się na jedzenie,, przeszywający ból krzyża, momentami ból podbrzusza, jakieś kłucia po bokach.
Piszę urywkami bo jak napisze dłuższą wiadomość to mi się całość nie publikuje nie wiem czemu.
wow, ale jestes cierpliwa. podziwiam
-
Jolanta 85 wrote:Ja też nastroje masakra rano śmieje się niewiadomo czemu a później czepiam do mojego partnera ze mnie nie przytula itp mnie zawsze przed okresem b piersi bolały że szok teraz nic a nic ,brzuch cały czas takie napięcie w środku czuje i kłucia i zmęczona oczy same mi się zamykają a jednocześnie mam ochotę ciągle sprzątać mieszkanie jak nigdy
Mnie na szczęście senność przeszła za to mam okropnego lenia że aż wstyd..Lideczka 38