Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Jolus,taka sytuacja ze nie robiłam dziś testu tzn miałam w planach
Rano biegnę do WC bo mnie parcie na pęcherz obudzilo biorę pojemnik żeby oddać trochę do zrobienia testu, wracam wyciągam test patrzę a tu sąsiadka mi wczoraj kupiła paskowy pod strumień, myślałam że to płytowy.
Także zmuszona jestem przełożyć go na jutro rano.Lideczka 38 -
Edwarda czyli rozumiem że okres też Ci się spóźnia.
Trzymam kciuki bardzo mocno żeby to było to.
Pewnie nie ma się co poddawać,, jedne zachodzą odrazu a drugie muszą się niestety uzbroić w cierpliwość.
U mnie na czas obecny jakieś dziwne kłucia z lewej strony, zero mdłości, zero jakiś smaków, wahania nastrojów póki co w normie, senność też ustapila, co do piersi to lekki ból przy dotyku, sutki również bolą przy dotyku.
Jedynie to czestomocz się utrzymuje ale na nic się nie nastawiam.
Pierwsza ciążę 16 lat temu też przechodziłam bez zarzutu,gdyby nie rosnący brzuch to bym zapomniała że wgl w ciąży jestem.Lideczka 38 -
Jolanta 85 wrote:Nic z tego....
Powtórz go jutro rano..
Z porannego moczu naczczo jest większe stężenie hcg,, jeżeli jest to ciąża bardzo wczesna to odrazu Ci żaden test też jej nie wykryje.
Nie smutaj może jeszcze nie wszystko stracone.Lideczka 38 -
Witam dziewczyny! Tak wiec zafasolkowalam i jest to dopiero 11dpo ale objawow sporo: bol piersi, mdlosci, czeste oddawanie moczu, 2 dni po owu duza ilosc bialego gestego sluzu przez ok 5 dni pobolewania macicy, zawroty glowy w dniu implantacji biegunka i dziwne klucie brzucha po prawej stronie na wysokosci pepka, wielka ochota na awokado, ciagle o nim mysle
edwarda20 lubi tę wiadomość