X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Puste jajo płodowe?
Odpowiedz

Puste jajo płodowe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomosc :-)

• suzie Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie!

lrrz2lg.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:10

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • malena.100 Nowa

Wysłany: 11 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

takie historie jak Twoja OtoJa utwierdzają mnie w tym, ze nie warto od razu się poddawać :) u mnie jeszcze wielka niewiadoma :( byłam na usg (według OM 7 tydz.3 dz.) i był tylko pęcherzyk :( dodam, że cykle mam 32 dniowe, owulacja późna ok. 18-20 dnia i niektóre kalkulatory z kolei podają, że to może być dopiero 6 tydzień. oczywiście zamartwiam się, ale jestem przygotowana na najgorsze chociaż wiadomo, że cień nadziei w sercu mam :) dziś wizyta i się być może okaże :) trzymam kciuki sama za siebie :)
    pozdrawiam te dziewczyny które przeżywały to co ja teraz, a mimo wszystko się udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem nowa, więc z góry wybaczcie brak konkretów, bądź złe (niefachowe) nazewnictwo.
    Jestem po pierwszym usg i jestem załamana. Wg wyliczeń z ost. miesiączki jestem na początku 9 tyg. Zaś usg pokazało, że nadal jest ciałko żółte i wskazuje na 5 tc - czy możliwy jest taki rozjazd? Cykle miewałam różne 30-35dniowe. Jutro mam wizytę u mojego gin i jestem kłębkiem nerwów, bo ginekolog wykonujący usg stwierdził, że należy je powtórzyć za tydzień, aby sprawdzić czy ciąża się nie zatrzymała. To moja pierwsza ciąża. Ciałko ma 4,8 mm, a echo zarodka to CRL 2mm.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ