Puste jajo płodowe?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej
takie historie jak Twoja OtoJa utwierdzają mnie w tym, ze nie warto od razu się poddawać u mnie jeszcze wielka niewiadoma byłam na usg (według OM 7 tydz.3 dz.) i był tylko pęcherzyk dodam, że cykle mam 32 dniowe, owulacja późna ok. 18-20 dnia i niektóre kalkulatory z kolei podają, że to może być dopiero 6 tydzień. oczywiście zamartwiam się, ale jestem przygotowana na najgorsze chociaż wiadomo, że cień nadziei w sercu mam dziś wizyta i się być może okaże trzymam kciuki sama za siebie
pozdrawiam te dziewczyny które przeżywały to co ja teraz, a mimo wszystko się udało -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jestem nowa, więc z góry wybaczcie brak konkretów, bądź złe (niefachowe) nazewnictwo.
Jestem po pierwszym usg i jestem załamana. Wg wyliczeń z ost. miesiączki jestem na początku 9 tyg. Zaś usg pokazało, że nadal jest ciałko żółte i wskazuje na 5 tc - czy możliwy jest taki rozjazd? Cykle miewałam różne 30-35dniowe. Jutro mam wizytę u mojego gin i jestem kłębkiem nerwów, bo ginekolog wykonujący usg stwierdził, że należy je powtórzyć za tydzień, aby sprawdzić czy ciąża się nie zatrzymała. To moja pierwsza ciąża. Ciałko ma 4,8 mm, a echo zarodka to CRL 2mm. -