Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:przeciez sie podwoilo
-
Klauka90 wrote:Dziewczyny u mnie OK także mam nauczkę nigdy więcej bety, przeliczników kalkulatorów za dużo nerwów mnie to kosztowało...serduszko bije według USG 7tydz 6dni CRL 147mm
-
Witam
O ciąży dowiedziałam się 8 listopada i oczywiście przeżyłam chwile grozy bo lekarz poinformował mnie ze może być to ciąża pozamaciczna ale po zrobieniu betahcg i telefonie od lekarza 9 listopada aby się stawiła na kolejna wizytę bo musi stwierdzić gdzie ciąża jest wszystko skaczylo się ze jest Ok i lekarz kazał przyjść na wizytę 20 aby zobaczyć co się dzieje kiedy doszło do wizyty 20 listopada lekarz poinformował mnie ze brak akcji serca u płodu i nie rokuje to dobrze bo przecież to 8 tydzień i mam się zastanowić jaka formę poronienia wybieram oczywiście zostały przedstawione mi 3 warianty załamałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 16:01
-
Madzialena87 wrote:Witam
O ciąży dowiedziałam się 8 listopada i oczywiście przeżyłam chwile grozy bo lekarz poinformował mnie ze może być to ciąża pozamaciczna ale po zrobieniu betahcg i telefonie od lekarza 9 listopada aby się stawiła na kolejna wizytę bo musi stwierdzić gdzie ciąża jest wszystko skaczylo się ze jest Ok i lekarz kazał przyjść na wizytę 20 aby zobaczyć co się dzieje kiedy doszło do wizyty 20 listopada lekarz poinformował mnie ze brak akcji serca u płodu i nie rokuje to dobrze bo przecież to 8 tydzień i mam się zastanowić jaka formę poronienia wybieram oczywiście zostały przedstawione mi 3 warianty załamałam się
Ech... to jest jakiś zaufany lekarz? Może pójdź kontrolnie do innego? Jakie masz wyniki bety? Ja jestem po 2 poronieniach i niestety z doświadczenia wiem, że rzeczywiście nie wygląda to dobrze Jedyną nadzieją jest to, że owulacja była później i serduszko pokaże się później. -
U pani doktor byłam 1 raz jeśli chodzi o btahce to na ta chwile mam 36628 wynik z środy byłam na konsultacji u innej pani doktor która kazała mi czekać do 1 grudnia i nie podejmować pochopnej decyzji bo Ciąża jest za wcześnie modlę się żeby było dobrze jeśli chodzi o betahcg to cały czas rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 18:08
-
Madzialena87 wrote:U pani doktor byłam 1 raz jeśli chodzi o btahce to na ta chwile mam 36628 wynik z środy byłam na konsultacji u innej pani doktor która kazała mi czekać do 1 grudnia i nie podejmować pochopnej decyzji bo Ciąża jest za wcześnie modlę się żeby było dobrze jeśli chodzi o betahcg to cały czas rośnie
-
Hej,
Bardzo proszę o pomoc... Bardzo się martwię....
23.11 ostatni okres
20.12 test ciążowy dodatni (bardzo wyraźna kreska)
21.12 (29 dc) beta hch - ponad tysiąc (1117), progesteron 20.9
Przyrostu jeszcze nie mam... Ale czy tak beta nie jest Za duża na tak wczesną ciążę?!
Lekarz martwi się, że to ciąza pozamaciczna lub zaśniad...
W macicy jest jakiś czarny punkt 2 mm. Ale na prawym jajniki widać coś, Ala torbiel (może właśnie pozamaciczna?) o wielkości 16.9 mm...
Co myślicie? Proszę o pomoc... Błagam....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Hej,
Bardzo proszę o pomoc... Bardzo się martwię....
23.11 ostatni okres
20.12 test ciążowy dodatni (bardzo wyraźna kreska)
21.12 (29 dc) beta hch - ponad tysiąc (1117), progesteron 20.9
Przyrostu jeszcze nie mam... Ale czy tak beta nie jest Za duża na tak wczesną ciążę?!
Lekarz martwi się, że to ciąza pozamaciczna lub zaśniad...
W macicy jest jakiś czarny punkt 2 mm. Ale na prawym jajniki widać coś, Ala torbiel (może właśnie pozamaciczna?) o wielkości 16.9 mm...
Co myślicie? Proszę o pomoc... Błagam....
Uwazam, ze panikujesz za bardzo. Zmien lekarza na jakiegos normalnego, a nie straszy Cię mimo że jeszcze nic nie widac. Poza tym, jak ma ci ktos pomoc na forum?
Ja bety nie robilam ani razu, nie odczuwalam potrzeby dodatkowego stresu. Polecam!
-
edwarda20 wrote:Uwazam, ze panikujesz za bardzo. Zmien lekarza na jakiegos normalnego, a nie straszy Cię mimo że jeszcze nic nie widac. Poza tym, jak ma ci ktos pomoc na forum?
Ja bety nie robilam ani razu, nie odczuwalam potrzeby dodatkowego stresu. Polecam!
To lekarz z polecenia... Prowadził kilka znajomych...
Dzisiejszy wynik 3338. Czyli skok po 52 h z 11117 na 3338Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Witam Serdecznie Dziewczęta
Od 5 lat mam Poraz pierwszy mam owulacje
Dziś dowiedziałam się ze jestem w ciąży
23dc , 11d po Owulacji ,6 testów wszystkie dodatnie , BHcg 20,68
Co sądzicie ?
Czy druga betę nogę zrobić po 72h?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 22:15
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Patulka wrote:Aldona albo ciąża jest bardzo wczesna albo jest coś nie tak... Jestem w podobnej sytuacji bo ostatnia miesiączka 10.01 a beta:
15.02 - 453
20.02- 5370
Coś takiego..
Myślę, że Twój przyrost jest dobry
Ja okres miałam 3 stycznia, a betę robiłam 12.02 1053
14.02 1625
Dopiero wczoraj ginekolog widział pęcherzyk, którego tydzień temu nawet nie było.