Różne wyniki BETY
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak się martwiłaś
Pęcherzyk ładny i już ciałko żółte. To lada chwila będziesz zarodek;)
Plamienia często się zdarzają.
Dupkę dostałaś na podtrzymanie ciąży.
W moim przypadku też miałam 3 tygodnie plamienia. Ale to nie miało styczności z dzidzi. Po prostu albo macica się oczyszcza, albo pękło naczynko. Ewentualnie może być krwiaczek.
Co jakiś czas pojawia się u mnie plamienie jednodniowo lub dwudniowe, gdy np. zbyt mocno kaszlnę lub kichnę
W środku jesteśmy bardzo unerwione i dlatego.
Także spokojnie.. Tylko masz odpoczywać, nie nosić zakupów 50 kilowych;)
-
Przy plamieniach, lekarz chciał dać mi l4.
Po prostu musisz częściej leżeć, wypoczywać, nie dźwigać, łykać dupkę.
Jest wykluczona ciąża pozamaciczna..
Jest już ciałko żółte, dzięki, którym zarodek będzie się odżywiał.
Z tymi plamieniami, to dziwna sprawa, nie do końca odgadniona.
Plamienia mogą być związane z nadżerką, oczyszczaniem się macicy, krwiakiem, pęknięciem naczynka, ale też z poronieniem.
Ale często się tak zdarza, a zarodek rośnie jak na drożdżach;) -
Wesołek wrote:Przy plamieniach, lekarz chciał dać mi l4.
Po prostu musisz częściej leżeć, wypoczywać, nie dźwigać, łykać dupkę.
Jest wykluczona ciąża pozamaciczna..
Jest już ciałko żółte, dzięki, którym zarodek będzie się odżywiał.
Z tymi plamieniami, to dziwna sprawa, nie do końca odgadniona.
Plamienia mogą być związane z nadżerką, oczyszczaniem się macicy, krwiakiem, pęknięciem naczynka, ale też z poronieniem.
Ale często się tak zdarza, a zarodek rośnie jak na drożdżach;)
Byle nie z poronieniem
wczoraj wzielam ta tablete jedna wieczorem wiec dzis rano juz jak patrzalam wycieralam nie ma dzis juz nic . Mam nadzieje ze tam w srodku tez nic nie ma .
Zazwyczaj "dupek" pomaga?
Ps.wyslalam zapro na pwWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:36
-
Wesołek wrote:Kamenka, dupka łykaj, łykaj,łykaj..
Czuję się różnie..
Szukam jakiś butów płaskich, bo mam same na obcasach.
Kurczę, ale drogie są, po 350-400zł.. Ale to skóra..
Na zimę będą w sam raz..
Ja kupilam fajne na płąskim i wcale nie taka kosmiczna cena jak napisałas gdzie Ty to szukałaś w pałacu hihi
płaciłam 150zł i naprawdę są super wygodne -
Na pewno aż taka wysoka jest? To jest taki wynik na 7, 8tydz ciąży albo wynik na ciąze blizniaczą, bo przyrasta bardzo dużo. Może to być ciąża mnoga . Normy hcg są dość rozbiezne, więc nie ma się czym stresować, na pewno ciąża rozwija się dobrzeBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Hej dziewczyny pisałam już na ovu w innym wątku ale ten bardziej pasuje do moich obecnych pytań. Otóż w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam sobie bthcg i wynik wyszedł 21 trochę się zmartwilam że tak mało ale gin stwierdził że późno miałam owu. Potem robiłam ja co dwa dni i oto wyniki 73, 207, 586, 1114,5 ta ostatnia z wczoraj. Co mnie martwi pierwsze dwie rosły o 250% trzecia 200% czwarta 250% a ostatnia tylko 94%. Martwię się że to Zły znak. Co oznacza taki dziwny przyrody?Miała któraś z was tak samo a potem było ok?dodam że to moja 5 ciąża a dziecko mam jedno stąd moje obawy. PozdrawiamNiunia2113
-
nick nieaktualny