X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Spadek temperatury
Odpowiedz

Spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oryginalnynick Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie spadła poniżej kreski w 9dpo i myślałam, że to @, a tu ciąża :)

Inka-29 lubi tę wiadomość

• elonorarosswelt Debiutantka

Wysłany: 27 września 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jeśli nie jest się w ciąży występują wahania temperatury. Ja tam wolę o wszystko pytać lekarza, ale jeśli nie masz takiej możliwości, to może ubierz się cieplej, leż w łóżku jeśli masz taką możliwość. Organizm nie traci wtedy energii na ogrzewanie organizmu.

• lisek83 Nowa

Wysłany: 5 grudnia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w 24 dpo, dwa testy ciążowe pozytywne z grubymi krechami, rano temperatura 36,8 a teraz jak mierzę poniżej 36 stopni. Co to oznacza?

• zmyslowa1982 Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2018, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisek83 wrote:
    Dziewczyny jestem w 24 dpo, dwa testy ciążowe pozytywne z grubymi krechami, rano temperatura 36,8 a teraz jak mierzę poniżej 36 stopni. Co to oznacza?

Kochana najbardziej miarodajny jest wynik z rana przed wstanie z łóżka i najlepiej mierzyć codziennie rano o tej samej godzinie :)

aniołki :(
    2011 [*]
    2018 [*]
    2018 [*]
    Luteina 2x2
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic nie oznacza ja co zmierz to mam inną od 36 do 37. Nie mierz tego zrób dwa razy hcg w odstępie 48h jak rośnie czekaj do 7 tyg na usg. Mniej nerwów wiem co mówię bo sama cyrki przechodze

27a73b5519.png
  • lilly. Autorytet

Wysłany: 17 września 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem ze moze to głupota ale bardzo sie wystraszyłam - codziennie mierze temperaturę w ustach i cały czas miałam 37,03 - 37,2 a dzis nagle spadła i mam 36,87 ;( jestem w 6t2d po 2 stratach i boje sie ;( czy mierzycie temperaturę? Macie takie rozjazdy?

3c 05.20 40t synek 👦🏻

4c 12.22 puste jajo
    2c 06.18 wada gen.
    1c 02.16 puste jajo
    Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 17 września 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mierzyłam temperaturę i około 5/6 tygodnia spadła z 37,0 na 36,7. Od tamtej pory stwierdziłam, że za bardzo mnie stresuje mierzenie temperatury i koniec z tym, co ma być to będzie. Szczęśliwie ciążę donosiłam.

lilly., lawendowePole lubią tę wiadomość

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
  • lilly. Autorytet

Wysłany: 17 września 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0306 wrote:
    Ja też mierzyłam temperaturę i około 5/6 tygodnia spadła z 37,0 na 36,7. Od tamtej pory stwierdziłam, że za bardzo mnie stresuje mierzenie temperatury i koniec z tym, co ma być to będzie. Szczęśliwie ciążę donosiłam.

Aniu dziekuje za odpowiedz. Od razu troche lżej :*

Ania0306 lubi tę wiadomość

3c 05.20 40t synek 👦🏻

4c 12.22 puste jajo
    2c 06.18 wada gen.
    1c 02.16 puste jajo
    Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ