Tetno płodu
-
WIADOMOŚĆ
-
Małabella wrote:Dzięki za miłe słowa. Sama w jednej chwili czuje że wszystko będzie dobrze a za godzinę mam ochote płakać że to już po wszystkim...
Dzis jest wtorek, w piatek mam kolejne usg, A i tak mam dziwne mysli.... wiec wiem o czym mowisz....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ehh..dobrze że mogłam się komuś wygadać. Narzeczony mówi że panikuje że skoro lekarz powiedział że najważniejsze że ciąża się rozwija i że widać serduszko to jest dobrze.. a ja sobie chyba sama wmawiam że jest coś nie tak bo już się tyle naczytałam o martwych zarodkach.. a tak w sumie to lekarz nawet nie dał mi nic złego do zrozumienia...
-
Gagaga- Nie, nie powinnas. Bo generalnie nie powinno sie mierzyc tetna do 12 tygodnia, bo to 'męczy' maluszka, wiec to dobrze. U mnie na ip zmierzyli np A potem znow na ip przy kroplowce. To nic niepokojacego, madry lekarz. Wazne ze Boje, A nie ile bije.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:55
2016 🩷
2020 🩵
Małabella wrote:Ehh..dobrze że mogłam się komuś wygadać. Narzeczony mówi że panikuje że skoro lekarz powiedział że najważniejsze że ciąża się rozwija i że widać serduszko to jest dobrze.. a ja sobie chyba sama wmawiam że jest coś nie tak bo już się tyle naczytałam o martwych zarodkach.. a tak w sumie to lekarz nawet nie dał mi nic złego do zrozumienia...2016 🩷
2020 🩵
Dzięki poprawiłaś mi humor który od rana nie był za dobry. Lepiej wejść na forum i pogadać z kimś pozytywnym niż czytać jakieś dolujace bzdury w necie. Narzeczony i tak już na mnie krzyczy że przyciagam czarne myśli więc może darujmy mu kolejnych stresów :-P dobrze że są tacy ludzie jak ty którzy potrafią pocieszyć na odległość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma sprawy, jesli masz potrzebe pusz na priv, zawsze mozna pogadac i sie posmiac:) ja na forum spedzam Cale dnie, bo moj nie pozwala mi Juz pracowac:p
Bardzo dobrze, ze na Ciebie krzyczy, Ale widocznie za cicho, skoro nie rozumiesz i piszesz czarne scenariusze!
Macierzystwo to czas kiedy calee zycie bedziesz sie martwic, od ciazy, do samego konca. Siec wyluzuj, bo za rok to Ty osiwiejesz, a ten Twoj to ja nie wiem....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️