Tetno płodu
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Problem w tym, ze ja zwracalam wode, A nawet wlasna sline jak Juz nic nie pilam.
Wgl poszkal wczoraj do lekarza. Okruszek ma 1.54 cm i Serduszko bije 167/min ruszylo sie, !!! Zabije tamtego lekarza naprawde. Jestem szczesliwa. Jeszcze tylko miesiac i koniec pierwzzego trymestru:)
No mówilyśmy, że jest dobrze wtedy było prawidłowe i teraz też super!Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
pocieszna wrote:Hej ja jestem w 5 tygodniu i 6 dni wczoraj byłam u gina i widziałam serduszko i to było piękne , ale strasznie się boje o ta moja fasolkę bo tyle teraz złego się słyszy , tez macie obawy ?
Nasze malce Chyba bardzo nas kochają, ze tak szybko:D
A kazda przyszla mama ma obawy i po urodzeniu tego szkraba będą takie same.
Powiem Ci tak, badz dobrej myśli, zawsze!
Ja mialam nirmile przezycia z bolami w 6 tygodniu, jakbym rodzila, doslownie. Nospa 3xdziennie nic nie dawala wiec dostalam luteine Zeby te bole nie wykonczyly malego:)
Mysl pozytywnie.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Te obawy o dziecko pozostają chyba na zawsze, w czasie ciąży, po porodzie, jak już chodzi do szkoły, pózniej w dorosłym życiu - zawsze obawa o dobro dziecka taka natura matek
Paula1991, Dalile lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
Witam. Jestem tu nowa ale muszę się kogoś poradzić bo chyba oszaleje... Byłam u lekarza według usg 6tyd5 dzień widoczny zarodek 8 mm. Lekarz widział serduszko...ale niestety nie było tętna płodu.. czy jest jeszcze szansa żeby usłyszeć bicie serduszka? Dodam że byłam u lekarza tydzień wcześniej i zarodek miał tylko 2 mm. Lekarz stwierdził że najważniejsze że widać serce. Ale wszędzie czytam że jak już je widać to też jest tetno..
-
Jejku nie pomoge, ja widzialam bijace Juz od 5w6d.... nie wiem jak Moge pomoc...
A ktory to tydzien ciazy?
Aczkolwiek mysle, ze nie ma co sie denerwowac, bo Maly rosnie..... tylko poczekac okolo tygodnia i wtedy po prostu wszystko sie wyjasni... badz dobrej mysli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:01
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Sama nie wiem co o tym myśleć... Jestem cały czas na duphostonie i no spie bo miałam 3 tygodnie temu plamienia lekkie.. wszystko do tej pory było ok. A tu nagle taka wiadomość. Staram się myśleć pozytywnie ale w takiej sytuacji chyba się nie da...
-
Gdzieś w necie czytam, że dużo dziewczyn w 6 tyg nie miało jeszcze bicia serca a w 8 już tak. Nie nastawiaj się na złe.
Mówią też o jakości aparatu usg, więc myślę wierzę, że jest ok. Po prostu później się pokaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:27