USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kawa jak ja ci zazdroszcze

jeszcze 2 godziny i ide do gina pelna niepokoju ... tak wiem nie wolno sie denerwowac bo malestwo wszystko czuje ale wszsytko ostatnio jets przeciwko nam i jeszcze to usg mnie stresuje
trzymajcie kciuki
Kawa, julllla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam taki problem
będąc na wizycie u gina na NFZ zmierzył mi dwa razy CRL jeden wynik jest w porzadku drugi calkiem mnie zmartwił
CRl 18,3 8w1d
+crl 12,0 7w3d
nie mam pojęcia po co to zmierzył oczywiście w kartę wpisał ten drugi pomiar a to oznacza że dziecko baardzo nie wiele uroslo wciągu tygodnia o 2 milimetry -
Nie martw się na razie mozliwe, że źle złapał w tak wczesnej ciąży mógł źle zaznaczyć, jak mu wyszły tak róźne wyniki to dziwne, że nie zmierzył 3 raz, no ale cóż lekarzmyszka199922 wrote:Mam taki problem
będąc na wizycie u gina na NFZ zmierzył mi dwa razy CRL jeden wynik jest w porzadku drugi calkiem mnie zmartwił
CRl 18,3 8w1d
+crl 12,0 7w3d
nie mam pojęcia po co to zmierzył oczywiście w kartę wpisał ten drugi pomiar a to oznacza że dziecko baardzo nie wiele uroslo wciągu tygodnia o 2 milimetry
-
Kochane u mnie w 6t 5d wg miesiączki było dzieciątko ok 5mm i serduszko
dzidzia wielkości 6t1d +/- 1d czyli mniej więcej tak jak sobie wyliczyłam
szybkości bicia serca nie mierzyła, ale w sumie sama zauważyłam na tym mikro obrazeczku na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:34
-
nick nieaktualnyPowiem ci Szpilka że lekarz miał już swoje lata i może dlaczego na tym wyniku aż takie rozbieżności widzę .. Dlatego nie lubie na NFZ chodzić bo więcej strachu i nerwów niż to jest konieczne
za tydzień znowu u niego wizyta po wyniki ale idę tego samego dnia też prywatnie
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze mówiłam że jak pójdę pierwszy raz do gina to tylko do kobiety. Ale z biegiem czasu upewniłam się że jednak mężczyzna jest o wiele delikatniejszy. Ja chodzę w dodatku do ciemnoskórego i jak widzę to ma najlepsze opinie. Ja jestem zadowolona dzięki niemu znów zostanę mamą. Jestem najszczęśliwsza na świecie. Pozdrawiam
czekolada, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
BasiaPelasia

na serduszko nietsety trzeba jeszcze poczekac , ale juz nie moge sie doczekac