USG KIEDY WIDAĆ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kawa jak ja ci zazdroszcze
jeszcze 2 godziny i ide do gina pelna niepokoju ... tak wiem nie wolno sie denerwowac bo malestwo wszystko czuje ale wszsytko ostatnio jets przeciwko nam i jeszcze to usg mnie stresuje
trzymajcie kciuki
Kawa, julllla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam taki problem
będąc na wizycie u gina na NFZ zmierzył mi dwa razy CRL jeden wynik jest w porzadku drugi calkiem mnie zmartwił
CRl 18,3 8w1d
+crl 12,0 7w3d
nie mam pojęcia po co to zmierzył oczywiście w kartę wpisał ten drugi pomiar a to oznacza że dziecko baardzo nie wiele uroslo wciągu tygodnia o 2 milimetry -
myszka199922 wrote:Mam taki problem
będąc na wizycie u gina na NFZ zmierzył mi dwa razy CRL jeden wynik jest w porzadku drugi calkiem mnie zmartwił
CRl 18,3 8w1d
+crl 12,0 7w3d
nie mam pojęcia po co to zmierzył oczywiście w kartę wpisał ten drugi pomiar a to oznacza że dziecko baardzo nie wiele uroslo wciągu tygodnia o 2 milimetry
-
Kochane u mnie w 6t 5d wg miesiączki było dzieciątko ok 5mm i serduszko
dzidzia wielkości 6t1d +/- 1d czyli mniej więcej tak jak sobie wyliczyłam
szybkości bicia serca nie mierzyła, ale w sumie sama zauważyłam na tym mikro obrazeczku na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:34
-
nick nieaktualnyPowiem ci Szpilka że lekarz miał już swoje lata i może dlaczego na tym wyniku aż takie rozbieżności widzę .. Dlatego nie lubie na NFZ chodzić bo więcej strachu i nerwów niż to jest konieczne
za tydzień znowu u niego wizyta po wyniki ale idę tego samego dnia też prywatnieszpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze mówiłam że jak pójdę pierwszy raz do gina to tylko do kobiety. Ale z biegiem czasu upewniłam się że jednak mężczyzna jest o wiele delikatniejszy. Ja chodzę w dodatku do ciemnoskórego i jak widzę to ma najlepsze opinie. Ja jestem zadowolona dzięki niemu znów zostanę mamą. Jestem najszczęśliwsza na świecie. Pozdrawiam
czekolada, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
BasiaPelasia