X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr w którym tygodniu ciąży nudności?
Odpowiedz

w którym tygodniu ciąży nudności?

Oceń ten wątek:
  • Maja83 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raz dobrze raz gorzej, dzisiaj znowu mam okropny ból głowy który jeszcze potęguje mdłości ale jakoś nie mogę zwymiotować, czasem mi się wydaje,że lżej by mi się na żołądku zrobiło jakbym zwymiotowała ale nie da się a za wszelką cenę nie chcę, byleby do połowy marca, wtedy mija 1 trymestr i ponoć mdłości i złe samopoczucie znika...tak się pocieszam :)

Monika_K lubi tę wiadomość

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 4t2d czasem mnie mdli ale jak wejde po schodach do domu na 4pietro to mnie na wymioty ciagnie...

6sutskjolve431gm.png
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ