Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr w którym tygodniu ciąży nudności?
Odpowiedz

w którym tygodniu ciąży nudności?

Oceń ten wątek:
  • Maja83 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raz dobrze raz gorzej, dzisiaj znowu mam okropny ból głowy który jeszcze potęguje mdłości ale jakoś nie mogę zwymiotować, czasem mi się wydaje,że lżej by mi się na żołądku zrobiło jakbym zwymiotowała ale nie da się a za wszelką cenę nie chcę, byleby do połowy marca, wtedy mija 1 trymestr i ponoć mdłości i złe samopoczucie znika...tak się pocieszam :)

Monika_K lubi tę wiadomość

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 4t2d czasem mnie mdli ale jak wejde po schodach do domu na 4pietro to mnie na wymioty ciagnie...

6sutskjolve431gm.png
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ