Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › w którym tygodniu ciąży nudności?
Odpowiedz

w którym tygodniu ciąży nudności?

Oceń ten wątek:
  • Maja83 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raz dobrze raz gorzej, dzisiaj znowu mam okropny ból głowy który jeszcze potęguje mdłości ale jakoś nie mogę zwymiotować, czasem mi się wydaje,że lżej by mi się na żołądku zrobiło jakbym zwymiotowała ale nie da się a za wszelką cenę nie chcę, byleby do połowy marca, wtedy mija 1 trymestr i ponoć mdłości i złe samopoczucie znika...tak się pocieszam :)

Monika_K lubi tę wiadomość

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 4t2d czasem mnie mdli ale jak wejde po schodach do domu na 4pietro to mnie na wymioty ciagnie...

6sutskjolve431gm.png
‹‹ ‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ