X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr w którym tygodniu ciąży nudności?
Odpowiedz

w którym tygodniu ciąży nudności?

Oceń ten wątek:
  • Maja83 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie raz dobrze raz gorzej, dzisiaj znowu mam okropny ból głowy który jeszcze potęguje mdłości ale jakoś nie mogę zwymiotować, czasem mi się wydaje,że lżej by mi się na żołądku zrobiło jakbym zwymiotowała ale nie da się a za wszelką cenę nie chcę, byleby do połowy marca, wtedy mija 1 trymestr i ponoć mdłości i złe samopoczucie znika...tak się pocieszam :)

Monika_K lubi tę wiadomość

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 4t2d czasem mnie mdli ale jak wejde po schodach do domu na 4pietro to mnie na wymioty ciagnie...

6sutskjolve431gm.png
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ