X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr wirus grypy na początku ciąży
Odpowiedz

wirus grypy na początku ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie też męczy przeziebienie katar i kaszel, ktory ciężko odkrztusić. Jestem w 6 tygodniu ciąży i bardO sie boję:( leze się somowymi sposobami.

• Existenz Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętajcie że zdrowie trzeba kontrolować bo powikłania po grypie lub długa infekcja bakteryjna szkodzą dziecku. Na kaszel pomaga napar z majeranku. Kilkacszklanek dziennie. Do tego imbir tarty Ale tak by drapalo w gardło z miodem lub własnym sokiem malinowym. Ja wkrapiam cytryne bo bleee i śmierdzi mi.
    Mi kaszel od razu zmienił się w odrywajacy dostałam antybiotyk dla ciężarnych. Pytałam 3 lekarzy nie przenika do dziecka.

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ