wrzesień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:Witam dziewczyny
Mój termin to 4 września
Mi też tak wyliczyło Ale jeszcze bety nie zrobiłam i mam stresa Chyba rano przed pracą skoczę Wczoraj 2 testy pozytywne i to robione wieczoremAmy333 lubi tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:29
-
taka ja wrote:Jeszcze nie. Maż ma od wtorku urlop więc dopiero wtedy będę mogła na spokojnie się przejechać. On się zajmie małym08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
JustynaG wrote:Betę zrobiłam 15dpo czyli wczoraj. Jutro planuję powtórzyć. Chcę być spokojniejsza, że fasolka dobrze się rozwija.
Nie mogę się zdecydować który lekarz będzie miał poprowadzić moją ciążę.
Jutro idę do jednego, za dużo mi nie powie bo to za wcześnie ale może sprawi, że będę spokojniejsza.08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
JustynaG wrote:Betę zrobiłam 15dpo czyli wczoraj. Jutro planuję powtórzyć. Chcę być spokojniejsza, że fasolka dobrze się rozwija.
Nie mogę się zdecydować który lekarz będzie miał poprowadzić moją ciążę.
Jutro idę do jednego, za dużo mi nie powie bo to za wcześnie ale może sprawi, że będę spokojniejsza.
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:29
gabi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Dzisiaj ujrzałam 2 kreskówki a to dopiero 12 dpo od razu pobiegłam na betę 44,41 mlU/ml więc sam początek! Termin z kalkulatorów 11.09! Betę powtórzę po nowym roku bo do 2 stycznia nic nieczynne dobrze ze dzisiaj zdążyłam
MK.mk, Malgonia, Amy333 lubią tę wiadomość
-
matylka wrote:Hej dziewczyny! Dzisiaj ujrzałam 2 kreskówki a to dopiero 12 dpo od razu pobiegłam na betę 44,41 mlU/ml więc sam początek! Termin z kalkulatorów 11.09! Betę powtórzę po nowym roku bo do 2 stycznia nic nieczynne dobrze ze dzisiaj zdążyłam
GRatuluje:) Ja tez dzisiaj testowalam, 11dpo:)
Niestety bety nie mialam gdzie zrobic.
Termin na 11 września...oby wszystko bylo tak pieknie jak sie zaczelo:)Malgonia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was z terminem na wrzesień, u mnie z OM to 7 września. Po 4 latach starań udało się przy pierwszej próbie in vitro. 20 grudnia mieliśmy transfer 5-dniowego zarodka. Beta z piątku 78, kolejna jutro. Testy z moczu wychodzą już od 4 dni Trzymam kciuki za Was
Malgonia, Amy333, Enii lubią tę wiadomość
-
Witam Was nieśmiało
Nieśmiało ponieważ w marcu 2017 utraciłam moje maleństwo w 10tc i teraz jestem pełna obaw. Test zrobiłam 27.12 wyszły dwie kreski, ale jedna bledsza - w sumie zrobiłam już 6 testów i niestety na żadnym nie ma kreski identycznej z tą kontrolną. Są wyraźne ale jaśniejsze.
Dzisiaj byłam zrobić betę, popołudniu wyniki i właśnie dlatego postanowiłam napisać żebyście mnie uspokoiły, bo zwariuję. Tak bardzo się denerwuję... Poprzednio to właśnie po zrobieniu drugiej bety już wiedziałam, że nie jest dobrze, bo spadłaBeta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Majka86 wrote:Witam Was nieśmiało
Nieśmiało ponieważ w marcu 2017 utraciłam moje maleństwo w 10tc i teraz jestem pełna obaw. Test zrobiłam 27.12 wyszły dwie kreski, ale jedna bledsza - w sumie zrobiłam już 6 testów i niestety na żadnym nie ma kreski identycznej z tą kontrolną. Są wyraźne ale jaśniejsze.
Dzisiaj byłam zrobić betę, popołudniu wyniki i właśnie dlatego postanowiłam napisać żebyście mnie uspokoiły, bo zwariuję. Tak bardzo się denerwuję... Poprzednio to właśnie po zrobieniu drugiej bety już wiedziałam, że nie jest dobrze, bo spadła
Majka 86, u mnie dziś beta 488 i piąty dodatni test ciążowy (z różnych firm), na każdym kreska testowa jaśniejsza niż kontrolna. Ponoć tak jest.Majka86 lubi tę wiadomość