zarodek na usg mniejszy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagee, testy owu czesto wprowadzaja w blad, moze jednak owu byla troche pozniej.
Mysle, ze wszystko moze jeszcze byc ok. Mialam dosc podobna sytuacje I niestety poronilam, ale USG bylo kilka dni pozniej niz u Ciebie, a wciaz widac bylo tylko pecherzyk. Na tym etapie naprawde kazdy dzien ma znaczenie. Wierze, ze wszystko skonczy sie dobrze I tego Ci zycze. -
nick nieaktualnyMagee, bardzo mi przykro.
Masz częściowo racje z tym, ze nie chcesz do szpitala, bo lepiej 'oczyscic sie' naturalnie, ale z drugiej strony jesli masz skierowanie, to pewnie sa ku temu wskazania. Mi za obydwoma razami lekarz powiedzial, ze mam czekać na samoistne poronienie, ale za drugim razem nie chciało sie zacząć i ostateczie mialam lyzeczkowanie. Co dokladnie Tobie powiedzial lekarz? Dal Ci cos na wywołanie poronienia? Krwawisz juz albo plamisz? -
Brak krwawienia. Jeśli chodzi o plamienie to brązowa wydzielina ale to w piątek. Już czuje ze coś mnie boli. Ale obawiam się ze to stres. Skończy się pewnie tak ze pojadę do szpitala, ale samo miejsce mnie przeraża Generalnie lekarz za wiele mi nie powiedział leków nie dostałam.M.
-
nick nieaktualnyJesli miałaś jakas brazowa wydzieline, a teraz krwawienia nie ma, to mysle, ze jednak lepiej pojechać do szpitala. Przynajmniej niech zrobią usg i na tej podstawie zdecydują, czy dalej czekać czy robic zabieg. Brzuch na pewno częściowo boli ze stresu, ale pewnie nie tylko.
Życzę Ci sil i tego, żeby przynajmniej bol fizyczny minal jak najszybciej. Z psychicznym jest niestety gorzej, ale wierze, ze tez dasz rade. -
Ja dzisiaj byłam na badaniu i moja ciąża (która wg okresu ma 5t4d) wg USG ma tylko około 3t, czyli przesunęła mi się owulacja i/lub zarodek się wolniej rozwija. Mam krwiak podkosmówkowy i za niskie przyrosty bety, może dlatego zarodek nie chce się zagnieździć... Nie plamię i nie krwawię, oby było wszystko dobrze, biorę Duphaston 2x1/dz."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -