X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Zawroty głowy we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Zawroty głowy we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • sylwanka26 Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez je mam ale na szczescie nie tak bardzo uciazliwe czasami zakreci tak jak po mocnym drinku :)

sylwanka26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że nie jestem sama, zawroty mi się pojawiły jeszcze zanim zrobiłam test ciążowy, nie wiem jak z moim żelazem mam nadzieję że mi go nie brakuję..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od niedawna mam zawroty głowy. nigdy ich nie miałam. potrafię stać w miejscu i nagle mam wrażenie, że zaraz padnę. nie wiem jeszcze czy jestem w ciąży. ale wiele na to wskazuje.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ