Zawroty głowy we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Od kilku dni męczą mnie zawroty głowy, nie wiem czy to normalne. W poprzedniej ciąży, którą poroniłam nie miałam tego i dlatego pytam. Głównie nie zdarza się to w domu tylko podczas spaceru, zakupów itp. Ogólnie jestem "niskociśnieniowcem" i się zastanawiam czy to może od niskiego ciśnienia. Kilka tygodni temu odstawiłam picie kawy. Poradźcie, jak to u Was było?
-
U mnie to było gdzieś 5-6 tydzień. Ale jak pokazała później morfologia- miałam niski poziom żelaza, który też może się objawiać zawrotami głowy. Ale teraz już w sumie ustąpiły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I mnie dopadly te zawroty glowy, przedwczoraj i wczoraj... Normalnie czulam przy tym jeszcze ucisk na czole, miedzy oczami na wysokosci nosa... strasznie denerwujace uczucie, albo jakbym miala przy tym ciezkie powieki. Musze dodac, ze tez naleze do osob ktore maja niskie zelazo wiec to moze tez byc tym spowodowane. Zobaczymy co wyjdzie na morfologii, no i na szczescie dzis juz zawrotow nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:41
-
Dziewczyny u mnie zawroty głowy są symptomem tej ciąży W trzech ostatnich, które poroniłam nie miałam takich objawów.A tym razem pierwszym objawem który sugerował ciąże było zawroty głowy.Kręciło mi się od świąt a to był jakiś 1-2 tydzień ciąży i kręci mi się do dnia dzisiejszego a jestem w połowie 6 tyg
-
Mi się zakręciło dwa razy z taką intensywnością, że musiałam się położyć i trudno mi było unieść głowę przez dłuższą chwilę. Żelazo mam w normie, ale jestem niskociśnieniowcem.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
I mnie mecza zawroty glowy,w pierwszej ciazy ktora poronilam nie mialam tak,a teraz az ciezko mi z lozka wstacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan