czy macie już mleko ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja już na tak wczesnym etapie od 3 dni zaobserwowałam wydzielinę z sutków, tyle tylko,że musiałam już się zaopatrzyć we wkładki laktacyjne dlatego ,że po pierwsze wszystko mi plamią a po drugie wyszłam wczoraj na spacer i tak mi leciało,że jak wiatr zawiał to aż mi było zimno, a nie zamierzam piersi przeziębić
-
Mam siarę od ok. 16 tygodnia, ale są to pojedyncze, klejące, niby bezbarwne (ale na wkładce laktacyjnej pomarańczowe) kropelki. Mam wycieki tylko kiedy się zdenerwuję, w trakcie skurczu albo podczas orgazmu
weronika86 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
xpatiiix3 wrote:A ja mam od początku mleczko, białe, bo zaledwie pół roku temu przestałam karmić i nie zdążyło się wypalić przed następną ciążą
Kochana to powiem Ci, że odważnie zdecydowałaś się na drugie dziecko. Super, że będzie między nimi tak mała różnica wieku
-
Witam
Mam problem, mleko mi ciurkiem z piersi leci ,czy to może być od dupka.? Normalnie rozkręca mi się laktacja, chyba skonsultuje to z ginem na wizycie następnej... Czy którejś mamie zdarzyło się tak w drugiej ciąży niedługo po odstawieniu dziecka od piersi, przestałam karmić w październiku.Livia
Nela
Marcel
-
Dobrze, że powstają niektóre tematy, bo przynajmniej wiem czego mogę się spodziewać za jakiś czas i będę wiedziała, że to nie jest jakaś anomalia. Tylko żeby się w jakiejś niewygodnej sytuacji nie przydarzyło Chyba takie wkładki warto wcześniej kupić.