czy macie już mleko ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzialena wrote:Hm, u mnie nic a nic, żadnych wycieków, plamek. Czy to może oznaczać, że bede miała kłopoty z pokarmem? Coprawda kiedy raz scisnełam sutek to 2 kropelki bezbarwnego płynu wyleciały ale samoistnie nigdy nic. Czy ktoś też tak miał?
pozdrawiam:) -
dziś się trochę przeraziłam jestem dopiero w 15 t.c., według USG jest to 16 t.c. i kilka dni, wczoraj kochałam się z mężem a dziś rano zauważyłam żółte t.j strupki na sutkach które z łatwością mogę zdrapać i wcale mnie nie bolą a gdy przycisnełam pierś cieknie płyn, to chyba troszkę za wcześnie? martwie się....
-
szuszu wrote:dziś się trochę przeraziłam jestem dopiero w 15 t.c., według USG jest to 16 t.c. i kilka dni, wczoraj kochałam się z mężem a dziś rano zauważyłam żółte t.j strupki na sutkach które z łatwością mogę zdrapać i wcale mnie nie bolą a gdy przycisnełam pierś cieknie płyn, to chyba troszkę za wcześnie? martwie się....
-
Ja przy pierwszej ciąży miałam na 6 miesiąc i nosiłam wkładki laktacyjne cienkie które nie moczyły mi piżamy. Jest to nie tyle co mleko co siarka. Pytałam lekarza, opowiedział ze to normalne i nie należy z tym nic robić. Mnie się pojawiło tylko i wyłącznie że bardzo chciałam karmić swoje dziecko swoim mlekiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my jesteśmy w 27 tygodniu i od dłuższego czasu( chyba od 18tc) mam wycieki z piersi, obu, początkowo było tylko w nocy przy ucisku piersi, ale teraz zauważyłam tez żółtawe plamki w białym staniku czyli od jakiś 3 tygodni mam całodobowy wyciek to nic złego, każda ma inaczej i nie można sie porównywać grunt, że jeśli pojawia sie wyciek to jest to dobra wiadomość. Oznacza drożne kanalikiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie?08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Ania0306 wrote:Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie?
Przeczytałam cały wątek i nie wygląda na to, żebyś miała się czym martwićAnia0306 lubi tę wiadomość
-