czy macie już mleko ?
- 

WIADOMOŚĆ
- 

mam dokładnie to samo, to jest siara:) nie przyciskaj bo nie ma sensu.Dzialena wrote:Hm, u mnie nic a nic, żadnych wycieków, plamek. Czy to może oznaczać, że bede miała kłopoty z pokarmem? Coprawda kiedy raz scisnełam sutek to 2 kropelki bezbarwnego płynu wyleciały ale samoistnie nigdy nic. Czy ktoś też tak miał?
 pozdrawiam:)
- 

dziś się trochę przeraziłam jestem dopiero w 15 t.c., według USG jest to 16 t.c. i kilka dni, wczoraj kochałam się z mężem a dziś rano zauważyłam żółte t.j strupki na sutkach które z łatwością mogę zdrapać i wcale mnie nie bolą a gdy przycisnełam pierś cieknie płyn, to chyba troszkę za wcześnie? martwie się....
- 

w pierwszj ciazy tez mialam tak wczesnie, a po prodzie nawal pokarmu...teraz w drugiej ciazy jutro 20tc sie zacznie a nie mam jeszcze nic. Nie mialam zadnych problemow w pierwszej ciazy i teraz tez nie, wiec uwazam ze sie zdarza i nie ma co sie martwicszuszu wrote:dziś się trochę przeraziłam jestem dopiero w 15 t.c., według USG jest to 16 t.c. i kilka dni, wczoraj kochałam się z mężem a dziś rano zauważyłam żółte t.j strupki na sutkach które z łatwością mogę zdrapać i wcale mnie nie bolą a gdy przycisnełam pierś cieknie płyn, to chyba troszkę za wcześnie? martwie się....  
- 

Ja przy pierwszej ciąży miałam na 6 miesiąc i nosiłam wkładki laktacyjne cienkie które nie moczyły mi piżamy. Jest to nie tyle co mleko co siarka. Pytałam lekarza, opowiedział ze to normalne i nie należy z tym nic robić. Mnie się pojawiło tylko i wyłącznie że bardzo chciałam karmić swoje dziecko swoim mlekiem.
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

my jesteśmy w 27 tygodniu i od dłuższego czasu( chyba od 18tc) mam wycieki z piersi, obu, początkowo było tylko w nocy przy ucisku piersi, ale teraz zauważyłam tez żółtawe plamki w białym staniku czyli od jakiś 3 tygodni mam całodobowy wyciek to nic złego, każda ma inaczej i nie można sie porównywać to nic złego, każda ma inaczej i nie można sie porównywać grunt, że jeśli pojawia sie wyciek to jest to dobra wiadomość. Oznacza drożne kanaliki grunt, że jeśli pojawia sie wyciek to jest to dobra wiadomość. Oznacza drożne kanaliki Lilianka 1.05.2015 Lilianka 1.05.2015
 Oliwierek 17.08 2016
 Kornel 23.06.2018
- 

Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja  pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie? 
                                08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja  pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie? 
                                08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm

- 

Ania0306 wrote:Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja  pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie? jestem w 17 tygodniu i 3 dniu ciąży. Miałam dziś po raz pierwszy wyciek bezbarwnego płynu z piersi. To moja  pierwsza ciąża i się martwię bo wydaje mi się, że to trochę za szybko. Powinnam się martwić czy to normalne na tym etapie?

Przeczytałam cały wątek i nie wygląda na to, żebyś miała się czym martwić   Ania0306 lubi tę wiadomość Ania0306 lubi tę wiadomość
- 

u mnie się wczoraj pojawiło w 22 tyg, ot taka heca
 u mnie się wczoraj pojawiło w 22 tyg, ot taka heca