II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
michaela wrote:Dzisiaj w nocy obudziłam sie i sprawdzając co tam słychać u 23 tygodniowego malucha, jak sie będzie rozwijać, co już potrafi dotarło do mnie że to jeszcze zaledwie 3 tygodnie i witam 3 trymestr... aż mnie zatkało że to już, zwłaszcza że ten czas wiem, że zleci jak szalony przez pracę remont wyjazd...
Faktycznie michaela masz rację, że już za chwilę III trymestr. Nawet o tym nie pomyślałam wcześniej -
michaela wrote:Lilka, też nie sypiam teraz dobrze, gdzie czytałam rady co tu robić, rady jak to rady - wywietrzyć, wyciszyć się przed snem, za wiele nie pić, żeby nie wybudzać się niepotrzebnie, nie najadać sie żeby zgaga nie męczyła, ale nie iśc na głodniaka spać, no iże magnez warto łyknąć, to pomoże się rozluźnić. J wyłącznie po basenie śpie jek dziecko do rana, no ale codziennie nie da się pływać.
Taak wszystko juz mamy przerobionenie pomaga..spacery dotlenianie ..no nic kurcze nie dziala .
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
;oniqa wrote:Witajcie ja jutro mam wizyte u gina nie byłam u iego ponad miesiąc strasznie się denerwuje oby było wszystko ok i poznam płeć dzidziusia
Cieawe kto tam u Ciebie mieszka:)
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Taak wszystko juz mamy przerobione
nie pomaga..spacery dotlenianie ..no nic kurcze nie dziala .
)
Lilka lubi tę wiadomość
-
Lilka, ja tez mam nisko łożysko, ale spokojnie, bo to nie ma co sie narazie tym przejmowac.
Mi moj gin kazal zrobic glukoze w 28 tygodniu dokladnie wiec juz niebawem/
Dziewczyny, bylam wczoraj u neurologa, bo moje dretwienie, o ktorym kiedys wspominalam sie nasila, w dodatku doszedl mi bol nadgarstak, nawet rozpiecie biustonosza to dla mnie klopot. Okazalo sie, ze mam niezdiagnozowane wczezsniej schorzenie kregoslupa i zespol cisnieni nadgarstka ;/
Mam sie narazie nie przejmowac, bo moze minie po porodzie, a jak nie to wtedy bede sie martwic. Dostalam dodatkowe witaminy z grupy B ( Neurovit ). Ogolnie to zaczynam marzyc o porodzie, bo jak do 6 miesiaca ciaza szla gladko i bezobjawowo tak teraz jest coraz gorzej. -
Hejka Rubi
lozysko mielsimy nisko zdiagnozowane w 20 tyg krwawilam i mialam silne bole brzucha.na polowkowym w szpitalu pow ze sie podnioslo czyli luz.a gin wczoraj pow ze niby tak ze sie podnioslo ale jest nisko w granicach normy:) Gin byl mega powazny na temat picia wody ja mam niskie cisnienie i mowi ze kazdy spadek dziala negatywnie na lozysko czyli pic pic i jeszcze raz pic.https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka ja mam podobnie z woda, ale zauważyłam, że zupy mogę zjeść juz sporo, zawsze to kilka szklanek płynu do przodu, nie rak kalorycznie
Dzisiaj nerwy remontowe mi przeszły jak ręką odjął i malutka tak fika że aż nadziwić się nie mogę))
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Rubi mam nadzieję że wszystko wróci u Ciebie do normy;)) i ze zdrówkiem będzie wszystko ok.
Ja dalej leniuchuje w łóżku...potem muszę do sklepu jechać po coś na obiad ,jutro wolne w końcu... dla przypomnienia. Więc sklepy zamknięte.
W ogóle chcielibyśmy sobie zrobić sesje zdjęciową ciążową i potem noworodkową. Tylko trzeba będzie uzbierać kasiorkę
Koleżanka ze studiów jest fotografem robi śliczne zdjęcia.
http://annakrzeciesa.blogspot.com/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 13:31
-
Lalita, mam do Ciebie prosbe
Wiem,ze kiedys tlumaczylas komus w jaki sposob bezposrednio wstawic zdjecie na forum, nie przez fotosik i takie tam.wiem ,ze gdzie sto jest ,ale nie mam za bardzo sil tego szukac teraz.bede wdzieczna jesli jeszcze raz wyjasnisz, bo to chyba Ty tlumaczylas z tego co pamietam.dzieki i pozdrawiam
-
Lalita2710 wrote:Rubi mam nadzieję że wszystko wróci u Ciebie do normy;)) i ze zdrówkiem będzie wszystko ok.
Ja dalej leniuchuje w łóżku...potem muszę do sklepu jechać po coś na obiad ,jutro wolne w końcu... dla przypomnienia. Więc sklepy zamknięte.
W ogóle chcielibyśmy sobie zrobić sesje zdjęciową ciążową i potem noworodkową. Tylko trzeba będzie uzbierać kasiorkę
Koleżanka ze studiów jest fotografem robi śliczne zdjęcia.
http://annakrzeciesa.blogspot.com/tez bym chciała taką sesje..
ciekawe jaki jest koszt ?
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem mega szczęśliwa dzidzia zdrowa ładnie rośnie ogólnie wszystko oki
co najważniejsze to córcia
bardzo się cieszymy z tego powodu będzie Zuzia najprawdopodobniej
.
blueberry, Lalita2710, Kropka, michaela, yennefer, MamaMadzia, megan8 lubią tę wiadomość