II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
patti wrote:Lalita, mam do Ciebie prosbe Wiem,ze kiedys tlumaczylas komus w jaki sposob bezposrednio wstawic zdjecie na forum, nie przez fotosik i takie tam.wiem ,ze gdzie sto jest ,ale nie mam za bardzo sil tego szukac teraz.bede wdzieczna jesli jeszcze raz wyjasnisz, bo to chyba Ty tlumaczylas z tego co pamietam.dzieki i pozdrawiam
No więc wchodzisz na fotosik.pl rejestrujesz się tam... jesteś zalogowana.
Masz dodaj zdjęcie u góry po prawej stronie. Dodajesz foto wybierasz album (możesz sobie jakiś stworzyć ,nie ma to jakiegoś znaczenia) dajesz zapisz.
Potem u góry w zakładkach masz Moje zdjęcia klikasz w to i masz foto dane wówczas po prawej stronie jest napis : Pobierz pozostałe kody potem zjeźdzasz w dół piszę : Kody na forum dyskusyjne: i wybierasz se dany np 500x.. foto na forum kopiujesz link wklejasz tu i gotowe;)
Marzycielka Gratulację córeczki:)) Bardzo dobrze że wszystko ok;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 20:38
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:Będzie na pewno wszystko dobrze, chociaż każda z nas przed wizytą sie denerwuje, więc doskonale Cię rozumiem Cieawe kto tam u Ciebie mieszka:)
michaela lubi tę wiadomość
-
No to już 24 tydzień ) jeszcze 16 tyg przed nami:) Koleje foto brzucha do kolekcji leci:)
Dużo się nie zmieniło:) Troszkę urósł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 10:26
anilorak, michaela, Nina, Lilka, blueberry, juicca, Stokrotka84, Kropka, yennefer, kasiaks, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Nina wrote:Lalita brzucholek ładnie rośnie:-) widać różnice!
Michaela nie przejmuj się, maluch najwyżej będzie bardziej pobudzony od nadmiaru cukru i może bardziej pofika w brzuszku:-)
u mnie nawet cukier nie pobudza małego do ruchów
nie żałuję sobie słodkiego, wręcz z premedytacją jem, żeby wywołać ruchy u niego
-
Lalita pięknie rośnie brzusio Mój ma inny kształt ale to pewnie ze względu na to, że mam inną budowę ciała niż Ty
Ja dziś obudziłam się z bólu... Mały zadeptał mi coś, albo pęcherz, albo jajniki nie wiem. Generalnie bolało mnie wszystko na dole. Dopiero jak wstałam, pochodziłam, wykąpałam się to przeszło Już drugi raz mi się to przytrafia.
-
иιєиσямαℓиα wrote:u mnie nawet cukier nie pobudza małego do ruchów
nie żałuję sobie słodkiego, wręcz z premedytacją jem, żeby wywołać ruchy u niego
Ja czasem tez skubne cos slodkiego zeby go pobudzichttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15