II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
patti wrote:Lalita, mam do Ciebie prosbe
Wiem,ze kiedys tlumaczylas komus w jaki sposob bezposrednio wstawic zdjecie na forum, nie przez fotosik i takie tam.wiem ,ze gdzie sto jest ,ale nie mam za bardzo sil tego szukac teraz.bede wdzieczna jesli jeszcze raz wyjasnisz, bo to chyba Ty tlumaczylas z tego co pamietam.dzieki i pozdrawiam
No więc wchodzisz na fotosik.pl rejestrujesz się tam... jesteś zalogowana.
Masz dodaj zdjęcie u góry po prawej stronie. Dodajesz foto wybierasz album (możesz sobie jakiś stworzyć ,nie ma to jakiegoś znaczenia) dajesz zapisz.
Potem u góry w zakładkach masz Moje zdjęcia klikasz w to i masz foto dane wówczas po prawej stronie jest napis : Pobierz pozostałe kody potem zjeźdzasz w dół piszę : Kody na forum dyskusyjne: i wybierasz se dany np 500x.. foto na forum kopiujesz link wklejasz tu i gotowe;)
Marzycielka Gratulację córeczki:)) Bardzo dobrze że wszystko ok;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 20:38
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:Będzie na pewno wszystko dobrze, chociaż każda z nas przed wizytą sie denerwuje, więc doskonale Cię rozumiem
Cieawe kto tam u Ciebie mieszka:)
michaela lubi tę wiadomość
-
No to już 24 tydzień
) jeszcze 16 tyg przed nami:) Koleje foto brzucha do kolekcji leci:)
Dużo się nie zmieniło:) Troszkę urósł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 10:26
anilorak, michaela, Nina, Lilka, blueberry, juicca, Stokrotka84, Kropka, yennefer, kasiaks, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Nina wrote:Lalita brzucholek ładnie rośnie:-) widać różnice!
Michaela nie przejmuj się, maluch najwyżej będzie bardziej pobudzony od nadmiaru cukru i może bardziej pofika w brzuszku:-)
u mnie nawet cukier nie pobudza małego do ruchów
nie żałuję sobie słodkiego, wręcz z premedytacją jem, żeby wywołać ruchy u niego
-
Lalita pięknie rośnie brzusio
Mój ma inny kształt ale to pewnie ze względu na to, że mam inną budowę ciała niż Ty
Ja dziś obudziłam się z bólu... Mały zadeptał mi coś, albo pęcherz, albo jajniki nie wiem. Generalnie bolało mnie wszystko na dole. Dopiero jak wstałam, pochodziłam, wykąpałam się to przeszłoJuż drugi raz mi się to przytrafia.
-
иιєиσямαℓиα wrote:u mnie nawet cukier nie pobudza małego do ruchów
nie żałuję sobie słodkiego, wręcz z premedytacją jem, żeby wywołać ruchy u niego
Ja czasem tez skubne cos slodkiego zeby go pobudzichttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15