II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym tłuszczykiem na brzuchu to też nie do końca prawda, bo ostatnio moja koleżanka była na usg w 12 tyg, jest bardzo szczupła, a lekarz mówił, że ciężko u niej widać przez brzuch, mimo, że jest chuda i robił jej dodatkowo dopochwowo...może to zależy od budowy mięśni też? sama nie wiem...
-
yennefer wrote:Kotek mąż też może zobaczyć jak będziesz miała to USG robione dopochwowo. Zalezy tylko czy Tobie i jemu to nie przeszkadza
Mój był ze mną już na pierwszych wizytach, bo bardzo chciał zobaczyć i nie było problemu -
michaela wrote:Ja miałąm trochę oporów przed dopochwowym w obecności męża - że może dla niego to będzie mało komfortowe - lekarz to facet, ale wiecie co po czasie im bardzije przygotowuje się do porodu psychicznie tym bardziej mam wrażenie że niech się juz chłopak z takimo rzeczami oswaja, zeby poród nie był dla niego dopiero traumą.
-
Witam
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy 22tc (21+6) waga dzidzi 429g to nie za mało?
No i co do dziewczynki- dwóch lekarzy dwie interpretacje- jeden twierdzi że dziewczynka, deugi że chłopak no bądź człowieku mądry a ja już parę różowiastych rzeczy kupiłam -
karoam wrote:Witam
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy 22tc (21+6) waga dzidzi 429g to nie za mało?
No i co do dziewczynki- dwóch lekarzy dwie interpretacje- jeden twierdzi że dziewczynka, deugi że chłopak no bądź człowieku mądry a ja już parę różowiastych rzeczy kupiłamkaroam lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja wczorajszy dzień prawie cały przespałam w nocy z środy na czwartek mała dała mi tak popalić że spać nie mogłam ale bardzo się cieszyłam że rozrabia na całego za to ja cały dzień wczoraj przespałam było mi tak błogo że aż się wstyd przyznać ze jadłam piłam i spałam:)
Za to dziś od rana trochę spraw urzędowych miałam do załatwienia potem fryzjer podcięłam włosy i dziś nakładam farbę. Z najmilszych rzeczy dzisiejszego dnia to kupiłam troszkę ślicznych ubranek dla Zuzi a na resztę czekam bo zamawiałam na allegro później wrzucę fotki .Teraz zabieram się za obiadek bo mąż za 2h wróci do domku a ja w proszku hi hi .Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś na obiadek z mężuniem robiliśmy pstrąg w piekarniku;) z cytrynką koperkiem i czosnkiem:) i mniej zdrowe fryteczki (czasem można ,a co )
i surówkę
Ja oczywiście dzień w dzień myślę o wózkach;/
Dziś czytałam znów opinie na temat Navington Cadet :
http://www.blogimam.pl/wpisy/po%C5%BCegnanie-z-gondol%C4%85 ( podoba mi się ten kolor i turkusowy) bardzo budka od spacerówki jest długa i nie będzie walić dziecku po oczach na wiosnę)
http://dzidziusiowo.blogspot.com/2013/06/navington-cadet-spacerowka-recenzja.html
Mam 1,5 tygodnia aż rodzice wrócą i podjąć jakąś decyzję a jeśli się na coś nie zdecyduję to dopiero w grudniu;PP będą