II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrubi67 wrote:Dziewczyny, pomozcie ...

Dzis robilam ten test obciazenia glukoza, i po pierwsze : zdziwilo mnie to, ze Pani rozrobila mi 75 g glukozy w 300 ml wody, gdzie czytalam iz do 28 tyg nalezy zrobic test z 50 g glukozy. Ktoras miala od razu z 75 g glukozy ???
I po drugie wyniki : na czczo z krwi mialam 79, po godzinie 147 a po dwoch godzinach 120. Co wy na to, bo do wizyty jeszcze ponad tydzien ???
Dziekuje z gory za pomoc i interpretacje
O kurde zabiłas mnie tym pytaniem ja w 8 tyg miałam 75g bo mam cukier wysoki i podejrzewali cukrzycę ciazowa hm czyli co u mnie wyniki mogą być nie takie ze z 75 g a nie z 50 kurde już nie wiem może powinnam powtórzyć
-
Prawdopodobnie standardy sie zmienily i juz sie nie robi z 50 g, najlepiej zapytaj swojego gina, spokojnie

Miriam wrote:O kurde zabiłas mnie tym pytaniem ja w 8 tyg miałam 75g bo mam cukier wysoki i podejrzewali cukrzycę ciazowa hm czyli co u mnie wyniki mogą być nie takie ze z 75 g a nie z 50 kurde już nie wiem może powinnam powtórzyć
Miriam lubi tę wiadomość
-
Lalita śliczny ten wózek, jest dokładnie taki jaki bym chciała i kolor też.
Pokoik włąsnie będziemy malowac na niebiesko a ten taki ładny turkusik jest.. ale to x lander drogi był ? i co mial w zestawie? jakiś fotelik do auta? torbe dla maluszka na rzeczy? ja nie ukrywam że cvhciałabym taki komplet kupić bo chyba się najabrdziej opłaca.

Lalita, Ty masz we wrześniu to powiesz jak było, czy warto iść 
)

[/url