II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrubi67 wrote:Dziewczyny, pomozcie ...
Dzis robilam ten test obciazenia glukoza, i po pierwsze : zdziwilo mnie to, ze Pani rozrobila mi 75 g glukozy w 300 ml wody, gdzie czytalam iz do 28 tyg nalezy zrobic test z 50 g glukozy. Ktoras miala od razu z 75 g glukozy ???
I po drugie wyniki : na czczo z krwi mialam 79, po godzinie 147 a po dwoch godzinach 120. Co wy na to, bo do wizyty jeszcze ponad tydzien ???
Dziekuje z gory za pomoc i interpretacje
O kurde zabiłas mnie tym pytaniem ja w 8 tyg miałam 75g bo mam cukier wysoki i podejrzewali cukrzycę ciazowa hm czyli co u mnie wyniki mogą być nie takie ze z 75 g a nie z 50 kurde już nie wiem może powinnam powtórzyć -
Prawdopodobnie standardy sie zmienily i juz sie nie robi z 50 g, najlepiej zapytaj swojego gina, spokojnie
Miriam wrote:O kurde zabiłas mnie tym pytaniem ja w 8 tyg miałam 75g bo mam cukier wysoki i podejrzewali cukrzycę ciazowa hm czyli co u mnie wyniki mogą być nie takie ze z 75 g a nie z 50 kurde już nie wiem może powinnam powtórzyćMiriam lubi tę wiadomość
-
Lalita śliczny ten wózek, jest dokładnie taki jaki bym chciała i kolor też.
Pokoik włąsnie będziemy malowac na niebiesko a ten taki ładny turkusik jest.. ale to x lander drogi był ? i co mial w zestawie? jakiś fotelik do auta? torbe dla maluszka na rzeczy? ja nie ukrywam że cvhciałabym taki komplet kupić bo chyba się najabrdziej opłaca.