X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II trymestr-nosicie już ciazowe ciuchy?
Odpowiedz

II trymestr-nosicie już ciazowe ciuchy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję ten sam rozmiar. Popełniłam błąd i przez Allegro kupiłam jeansy rozmiar większe niż normalnie, czyli M, zsuwają mi się :/

Cukierniczka lubi tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • MamaIgi Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co chodzę jeszcze w swoich ubraniach, ocywiscie nie ma szans na dopięcie spodni, ale mam tez kilka par fajnych leginsow z calzedonii, więc teraz je przeprosiłam :), bluzki noszę te same, co przed ciązą, staniki jedynie dwa większe kupiłam, czekam az się zrobi cieplej, mam nadzieję, że już w maju będę mogla powoli wkladac sukienki:) i tak oby do konca sierpnia, pozniej poród, powrót do formy i zimowanko :P

svchqqmzofzw4a0r.png
    Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka
  • Hedgehog Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2024, 12:09

[link=https://www.suwaczki.com/]17u9hdge9c31bxqo.png[/link]
  • Agentka85 Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ratuję się sukienkami bo brzuszek już dość pokaźny :) obecnie 18 tc

Agentka85
  • Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do obiadu mogę chodzić w jeansach, po obiedzie do wieczora leginsy. I tak mam od tygodnia. Strasznie mnie wzdyma.

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam sukienki Mohito <3. Szukałam czegoś na wesele i większość jest tak rozciągliwa, że wciąż wbijam się w swój rozmiar sprzed ciąży (xs) a to już 27tc :)

Gosiaczek1509 lubi tę wiadomość

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • Avanza Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 13 tyg zamieniłam moje jeansy na takie spodnie z gumką w pasie. Nie są to typowo ciążowe, raczej taka sportowa elegancja. Pasują do pracy do szpilek jak i trampek po południu.

Bluzki noszę zwykłe.
    Kupiłam też kilka sukienek takich bardziej luźnych, będę mogła je nosić po ciąży

Czuję potrzebę kupna rajstop i majtek ciążowych. Czy możecie jakieś polecić??

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ