ile kg na plusie
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurczaki ale ładnie wagę trzymacie, ja to taki wieloryb,
7tc- 81 kg
24tc 87 kg
Ja też mam chytry plan schudnąć po porodzie tak do 60 ... dużo pracy przede mną -
mitzula wrote:o kurczaki ale ładnie wagę trzymacie, ja to taki wieloryb,
7tc- 81 kg
24tc 87 kg
Ja też mam chytry plan schudnąć po porodzie tak do 60 ... dużo pracy przede mną
Widzę jak to na nią działa bo na mnie w sumie nie jest to miarodajne teraz ale widzę efekty Dupka taka twarda się zrobiła
Więc z czystym sercem mogę polecić rowerek stacjonarny na takie schudnięcie po ciąży
dietka i ćwiczenia na brzuch efekt murowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:50
-
u mnie waga sprzed ciazy 56kg, 25tc juz 65kg wiec 9kg na plusie, poczatkowo tylam 1kg co miesiac a na poprzednich 2 wizytach dochodzilo +3kg na miesiac a jem jak zwykle, do terminu jeszcze prawie 3,5 miesiaca i zaczynam sie troche bac, do +15kg dojade pewnie minimum, nie wiem gdzie mi te 9kg poszlo bo rosnie tylko brzuszek, nigdzie wiecej nie widzeroznicy
-
askia wrote:Aga23, a brzuszek jak Ci rósł? Bo ja 19tc jutro zaczynam mam 1kg na plusie i prawie płaski brzuch i się zmartwiłam czy wszystko jest ok.
Moja pani doktor mówi że nie ma powodu do zmartwień jeśli się dużo nie tyje skoro dziecko zdrowe i przybiera i brzuszek tu też nie ma znaczenia