Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam wagi w domu na szczęście, zawsze waży mnie lekarz, następna wizyta za 3 tygodnie w 16 tygodniu więc zobaczymy, na razie ze względu na prawidłowy rozwój malucha nie narzekał na wagę, ale boję się że jak na następnej nie będę miała chociaż 54 kg to może już zacząć marudzić. Jem normalnie. Nie głodzę się. I w sumie na razie cieszę się tak małym przyrostem wagi. Dopiero 1/3 za mną, jeszcze wszystko może się zdarzyć.
-
W poniedziałek zaczynam II trymestr i jak na razie -0,5 przed ciążą dużo biegałam a teraz szlaban w poprzedniej ciąży schudłam z 63 do 59 na porodówce teraz 56,6
-
No ja startowalam z waga 56 teraz mam 59. Wlasnie weszlam na wage ale niestety biust mi strasznie urosl wiec sie nie przejmuje uwazam ze kazda z nas inaczej bedzie przybierac a to jie konkurs miss mama pocieszyla mnie znajoma ze ona przytyla 18 kg a w miesiac po porodzie wazyla mniej niz przed ciaza
dorcia8919 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Masz rację załamałam się ostatnio bo na wadze bez zmian ale brzuch to mam jak na początku 6 miesiąca w poprzedniej ciąży choć wtedy do końca był malutki i to jest dowód na to ze każda ciąża jest inna a najważniejsze żeby po urodzeniu się nie zapuścić
-
W 1 ciąży przytyłam 20 kg, czego nie było tak widać, nie wiem chyba w cycki i brzuch poszło tylko na koniec miałam pełniejsze uda, ale zeszło zaraz po porodzie także pewnie była to woda. 2-3 mies. po porodzie mam zdjęcie zgrabnej mamuśki z prawie płaskim brzuchem , bez ćwiczeń i diet . Także nie ma się co martwic
Nadulek ma racje, najważniejsze to się nie zapuscic po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 21:12
-
Ja zaczynałam od 43 kg i do 17 tyg przytyłam prawie 4 kilo, bo wcale nie miałam mdłości i się z jedzeniem zbytnio nie ograniczałam a wręcz przeciwnie. Teraz dopiero staram się trochę ze słodkim przystopować, bo się boję co to będzie, jak mi później przybędzie.
-
Ja przybralam 4kg,ale przed ciaza bylam na diecie przez 2 mce, kiedy wyszedl pozytywny test lekarz kazal zrezygnowac z diety, wiec mysle,ze poniekad to rowniez efekt jojo. Martwia mnie piersi. Dziewczyny pisza o tym,ze sie powiekszyl, ja mam rozmiar E i nie widze jakiejs zmiany, troche bola,ale na oko jest bez zmian. Pocieszam sie,ze moze przy tym rozmiarze jeden w gore nie jest tak latwo widoczny. Co myslicie?
-
mantissa to nie dużo GabiK no mi urosły, ale ja byłam zupełnie płaska więc z 74A lub B jak był push up to mam teraz 80B i to bez wypełniacza. Wiesz ja myslę, że to kwestia genów i nie ma czym się martwić, a jeśli bardzo Cię to nie pokoi powiedz lekarzowi może będzie miał medyczne wyjaśnienie Twojej sytuacji
GabiK, mantissa lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Na początku 3 miesiace wymiotowałam i schudłam 2 kg a teraz apetyt wrócił, mdłości nie ma i mam wyjściową wage czyli na razie 0kg, ale sie pilnuje na wieczór gdy chce mi sie jesc to jem jabłko czy jakiś jogurt, raz w tygodniu jak mam zachcianke np na kebaba to sobie pozwalam Moja sąsiadka urodziła 4 tyg temu i mówi mi żebym jadłą wszystko bo dopiero jak zaczne karmić piersią to bede musiała uważać na to co jem.