Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z wami w pierwszym dniu II trymestru
niecały kilogram na plusie❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Cześć, ja na razie nic nie przytyłam, waga ani drgnie, a BBF już mi nawet wykazuje niedowagę
Nie miałam nudności i jem prawie normalnie. Prawie, czyli wyeliminowałam z uwagi na zagrożenie cukrzycą drożdżówki, słodycze, soki i wieczorne owoce. Podobno przynajmniej będę miała mało do zrzucania po porodzie
Ale trochę mnie martwi ten brak przyrostu bo ani na wadze, ani wizualnie nic po mnie nie widać... -
abbigal wrote:Cześć, ja na razie nic nie przytyłam, waga ani drgnie, a BBF już mi nawet wykazuje niedowagę
Nie miałam nudności i jem prawie normalnie. Prawie, czyli wyeliminowałam z uwagi na zagrożenie cukrzycą drożdżówki, słodycze, soki i wieczorne owoce. Podobno przynajmniej będę miała mało do zrzucania po porodzie
Ale trochę mnie martwi ten brak przyrostu bo ani na wadze, ani wizualnie nic po mnie nie widać...
mi dopiero po skończonym 15 tyg waga drgnęła, dziś jest 16+0 i ok 1 kg na plusie, a też mam niedowagę, ważę 51 kg przy 169 cm
a co do brzuszka, to zaczął się ujawniać niecałe 2 tyg temu.
-
Ja niestety ok +5kg 😕 biorac pod uwage wyjsciowo nadwage to jest to duzo... ale nie mialam mdlosci i wymiotow, za to mam apetyt i jestem ciagle glodna 😕
-
abbigal wrote:Cześć, ja na razie nic nie przytyłam, waga ani drgnie, a BBF już mi nawet wykazuje niedowagę
Ale trochę mnie martwi ten brak przyrostu bo ani na wadze, ani wizualnie nic po mnie nie widać... -
annkaa wrote:Cześć
Ja mam wrażenie, że w początkowych tygodniach waga poleciała mi w dół.
Teraz 18 tc i około 3.5 kg + -