Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I trymestr + 2,5 kg wilczy apetyt i brak siły na ćwiczenia, które uprawiałam regularnie przez 3 lata dziś 24tc i na plus 6kg, przy czym od 19tc nie przytyłam nic, więc może jest coś w tym, że jak się zacznie z plusem, to później jakoś tak bardziej stopniowo się nabiera
-
ja w I trymestrze przytyłam ok 2,5 kg do 3 kg zmieniałam wagę w trakcie i ciężko to określić jednoznacznie. u gin na wadze na ostatniej wizycie 4 tyg temu było + 3 kg ale na to nie patrzę bo wiadomo ważenie po obiedzie, w ubraniu nie jest miarodajne i mocno zawyżone.
teraz ważę 75,2 kg.
w jednym tyg zaskoczyło + 1 kg, w poprzednim nic, a wcześniej + 200 gr.
waga rośnie powoli, nie objadam się, teraz staram się ruszać trochę. mam karnet na siłownię żeby spacerować po bieżni. chciałabym przytyć tak max 12-14 kg no ale zobaczymy jak wyjdzie. brzuszek już widać a pierwsze 2 kg poszły głównie w cycki, bo mierzę się centymetrem i po za biustem i brzuchem nic nie rośnie więcej.
a jak zaszłam w ciążę miałam ok 72 kg
6.09 73,9 kg
23.09 74,2 kg
01.10 75,2 kg
jutro rano kolejne ważenieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 21:18
-
Ja przez mdłości schudłam 2kg, jeden już z tego odzyskałam, ale to nadal jeszcze - 1 do wagi sprzed ciąży, czyli teraz 61kg. Jutro kończymy 14tc, brzuszek malusieńki, dla niezorientowanych jeszcze nic nie widać. Ech już czekam trochę na ten brzuszek, kilogramy jakoś zniosę, a niech tam, ale chciałabym już widzieć, że coś tam rośnie.
-
Początek 15tc. -3kg przez 1trymestr zobaczymy co będzie dalej z dzidzią wszystko ok to ja tam tyć tak nie muszę, pewnie potem nadrobię brzuszek widać, cześć ubrań poszła na dno szafy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja łącznie zarzuciłam 22 kg w pierwszej ciąży i zupełnie się tym nie przejmowałam. Waga spadała bardzo szybko i po ok roku wyszłam na -5 kg w porównaniu do czasu sprzed ciąży. Teraz jestem w 24 tc i 8 kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 09:59
Magdzia85F lubi tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
nick nieaktualny