Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przestan- najwazniejsze ze dziecko odzywione, lezalam na oddziale z mamami hipotrofikow nic fajnegoSiemka wrote:Czytam ,czytam i jestem w szoku, tylko ja tu się pasę? Mam już 8 do przodu, a to dopiero początek
PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++

-
No t mnie pocieszylaśTolik123 wrote:Przestan- najwazniejsze ze dziecko odzywione, lezalam na oddziale z mamami hipotrofikow nic fajnego

fakt że przed ciążą schudłam 15 kg byłam na diecie dość ostrej, a teraz zmieniłam sposób odżywiania i ilości,więc wiem jaki jest powód, do tego podobno luteina też robi swoje, a od 4 tyg biorę 200 mg, wiec przynajmniej znam powód tego tycia
Miłego dnia mamusie

W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę

Emilka
-
wiesz co do luteiny to nie wiem czy z jej powidu sie tyje bo ja tez ja biore tyle co ty ale na wadze mam poki co +2-3kg. dlugo waga mi stala w miejscu od maraca do ost wizyty mialam 2 kg na plusie. ale co organizm to inna reakcja ale moze woda Ci sie zbiera?Siemka wrote:No t mnie pocieszylaś

fakt że przed ciążą schudłam 15 kg byłam na diecie dość ostrej, a teraz zmieniłam sposób odżywiania i ilości,więc wiem jaki jest powód, do tego podobno luteina też robi swoje, a od 4 tyg biorę 200 mg, wiec przynajmniej znam powód tego tycia
Miłego dnia mamusie

-
nick nieaktualny

[/link]