Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
do końca 12 tygodnia -4kg - bez wymiotów :S
Dosłownie nie mogę patrzeć na jedzenie, wszystko mnie odpycha - tylko owoce mi smakują a to i tak sporadycznie. Dopiero teraz (14 tydzien) zaczęłam większy głód odczuwać, ale i tak mi dalej nic nie smakuje -
@pietruszek Mam dokłądnie tak samo. Zaczynałam ciąże z niedowagą dość znaczną ( od zawsze mam taka budowe) i schudłam jeszcze 2 kg. Teraz jestem 13 tydz.2 d i nadal mam - 2 kg. od początkowej wagi. Na jedzenie patrzec nie moge, mimo iż nie wymiotowałam ani razu. Mięso mnie odpycha na samą myśl choć zawsze uwielbiałam. Generalnie nie jadłabym nic bo na nic nie mam ochoty. Muszę się zmuszać do jedzenia choć zawsze jeść uwielbiałam_____________________________________
starania od 10.2014
[*] 9tc. 04.2015
-
nick nieaktualny
-
ja w I trymestrze schudłam 2kg
ale w 14 tc zakończył się jadłowstręt no i .. w 21 i 1 d mam na plusie już 7 kgAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja jestem w 12 tc i przytylam 3 kg. Nie wymiotowalam, nie mam mdlosci, za to apetyt ogrooomny! Mysle, ze przyczynil sie do tego fakt, ze odstawilam kawe. Rano zawsze pilam 1 lub 2 kawy i do poludnia bylam "pojedzona" a teraz od rana w siebie pakuje. Staram sie uwazac teraz na to co jem, jasne pieczywo zastepuje ciemnym, slodkie przekaski zamienilam na owoce i kefiry, zamiast slodkich platkow jem owsianke ale ogromny mam apetyt na niezdrowe jedzenie, frytki, pizze, chipsy hamuje sie i daje sobie przyzwolenie tylko w weekendy zobaczymy jak to sie dalej potoczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 15:08
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny