Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie na razie -4
ja przed ciaza dobilam do 59kg, a teraz po zakonczonym pierwszym trymestrze mam 55kg.
Jestem w 13t4dc
Mialam mdlosci na poczatku ale bez wymiotow, jednak brak apetytu robi swoje. Dopiero teraz wracam do siebie choc musze przyznac ze jem mniej bo juz po malej ilosci czuje sie bardzo pelna i boje sie ze bedzie mi po jedzeniu nie dobrze.
Wieczorami brzuszek staje sie juz typowo ciazowy -
Ja kończę własnie 1 trymest. 5 kg na plusie I nie wiem jakim cudem. Jadłam mało przez mdłości. Ale mało się ruszam bo dokucza mi rwa kulszowa. Do porodu to będę wielorybem
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciazy mialam okolo 5,5kg na + w drugiej ciazy 17 tydzien i -1 do -2kg zalezy od dniaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
Ja zaczynałam ciążę z wagą 47 kg (jestem drobna i niska), w I trymestrze nie przytyłam nic, ale też nie schudłam (mimo okropnych mdłości i ogólnie niechęci do jedzenia), obecnie 20 tc i mam 50 kg czyli +3kg
-
nick nieaktualny
-
klamka nie martw sie, i tak szybko to zrzucisz po porodzie, szczegolnie jezeli to jest wina nowego "trybu zycia". Ja tez ostatnie 3 tyg przesiedzialam bo jestem na szkoleniu i mysle ze to mialo ogromny wplyw ze jestem 3kg do przodu. Ale spokojnie, zrzucimy, wazne zeby malenstwa byly zdrowe bo to w koncu dla nich to wszystko
klamka, Agata :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny