Imiona dla dzieci
-
WIADOMOŚĆ
-
No to bedzie trochę Amelek tutaj u nas tez Amelia
kamenkaa lubi tę wiadomość
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
Cześć dziewczyny, nie możemy się zdecydować na imię dla dziewczynki. IGA, LILIANA czy MALWINA? Pomóżcie, co Wy sądzicie. Ja im bardziej się zastanawiam to już coraz mniej mi się jakiekolwiek imię podoba Nie chciała bym jakiegoś bardzo popularnego imienia, ale z drugiej strony nie chce też żeby Nasza córka była jakimś odludkim z dziwnym imieniem..... już nie wiem co mam myśleć.kama2016
-
kama2016 wrote:Cześć dziewczyny, nie możemy się zdecydować na imię dla dziewczynki. IGA, LILIANA czy MALWINA? Pomóżcie, co Wy sądzicie. Ja im bardziej się zastanawiam to już coraz mniej mi się jakiekolwiek imię podoba Nie chciała bym jakiegoś bardzo popularnego imienia, ale z drugiej strony nie chce też żeby Nasza córka była jakimś odludkim z dziwnym imieniem..... już nie wiem co mam myśleć.
U nas od samego początku faworytem była Lilianka, ale jak się rodzina męża dowiedziała, tzn. teściowa to zaczęła kręcić nosem, bo jej się zle kojarzyło i mój mąż zmienił na Nelkę, nie chciało mi się o to spierać, ale koło 20 tyg. zaczęłam do brzucha mówić Lilek i tak zostało:) Mąż zadowolony z Lilki i dało mi sie go przekonać, że to nasze dziecko i nasz wybór:) -
Kama nie przejmuj się zdaniem innych. Grunt żebyście z mężem byli zgodni dp co imienia, a reszta niech mówi co chce zawsze znajdzie się ktoś komu imię nie będzie pasować albo będzie się źle kojarzyć. U nas będzie chłopiec Aleksander ą dziewczynka Zuzanna (jeszcze nie znamy płci ). Mój szwagier mówi że ma jakąś głupią ciotkę Zuzannę i mu się bardzo to imię nie podoba. Ale jak urodzin się dziewczynka to będzie musiał to jakoś przecierpieć. Kama słuchaj głosu serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:18
-
kama2016 wrote:Cześć dziewczyny, nie możemy się zdecydować na imię dla dziewczynki. IGA, LILIANA czy MALWINA? Pomóżcie, co Wy sądzicie. Ja im bardziej się zastanawiam to już coraz mniej mi się jakiekolwiek imię podoba Nie chciała bym jakiegoś bardzo popularnego imienia, ale z drugiej strony nie chce też żeby Nasza córka była jakimś odludkim z dziwnym imieniem..... już nie wiem co mam myśleć.
-
Wysłany: Dzisiaj, 09:46 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
kama2016 napisała:
Cześć dziewczyny, nie możemy się zdecydować na imię dla dziewczynki. IGA, LILIANA czy MALWINA? Pomóżcie, co Wy sądzicie. Ja im bardziej się zastanawiam to już coraz mniej mi się jakiekolwiek imię podoba Nie chciała bym jakiegoś bardzo popularnego imienia, ale z drugiej strony nie chce też żeby Nasza córka była jakimś odludkim z dziwnym imieniem..... już nie wiem co mam myśleć.
Liliana byla przez dlugi czas naszym numerem jeden, ale maz ostatnio wymyślil inne, Iga to z kolei moja siostrzenica i oba imiona sa cudne! Wybieralabym miedzy tymi dwoma choc Malwina najmniej popularne z tych wszystkich
Dorka87 a czy Twoja siostrzenica Iga nie ma jakiś docinek od dzieci ze względu na swoje imię? Ja wiem, że do każdego imienia można coś obrażającego wymyślić. W sumie teraz to i dorośli zdolni są żeby dopiec komuś ze względu na imię, nie tylko dzieci. Ja jestem z małej miejscowości i niestety imię Iga to dla większości szok. Nie chciałabym żeby kiedyś moje dziecko miało jakieś nieprzyjemności z tego powodu, że nie ma na imię Julia, Maja, Zosia, Amelka, itd. Postaram się wyluzować, może samo przyjdzie ;)Pozdrawiam dziewczyny.kama2016 -
Nie dlaczego ma mieć docinki? Myślę, że jest to zupełnie normalne imię a nie jakas Andżelika czy Samanta...
Iga jest cudowną dziewczynka, mądra, wesoła, strasznie kochana mówię do niej Igutek, Gutek, Igusia, Igunia.
Tez robi się coraz popularniejsze, ale wlasnie nie tak popularne jak Zuzia czy Zosia. Bo potem w piaskownicy wolasz swoje dziecko i odwraca się 10:)
Ostatnio ktos mi mowil ze w grupie w przedszkolu jest 9 Julek!Snow White lubi tę wiadomość