Imiona dla dzieci
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 wrote:Ja mam Aleksa, ale od początku wiedziałam, że damy mu na imię po prostu Aleks. Chcieć to sobie można, ale i tak na Aleksandra otoczenie będzie mówić Olek i taka prawda... Nie znam żadnego Aleksa, który jest skrótem od Aleksandra.
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas bedzie córeczka Sophie ... mamy już Victorię i synka Oscarka .
Osobiscie nie mamy problemów z wyborem imion. Dla chłopca bardzo łatwo nam przychodzą pomysły które akceptujemy oboje. Gdyby był chłopiec miałby na imie Zac
Podoba mi się jeszcze Ted,Filip,Michael.Olek,Aleks - troche sporo wyboru jak dla mnie i jeśli mielibyśmy tyle dzieci hehe to byłoby bez problemu aby coś wybrać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:35
-
Ja bardzo lubię tradycyjne imiona i też mamy taka tradycję w rodzinie Ja mam na imię Róża, mój brat Kazimierz, siostra Teodora, więc raczej oldschool
Podobają mi się bardzo - Stanisław, Franciszek, Helena, Marianna i "owocowe" Jagoda, Malinajoe anna, Renes lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozia87 wrote:Ja bardzo lubię tradycyjne imiona i też mamy taka tradycję w rodzinie Ja mam na imię Róża, mój brat Kazimierz, siostra Teodora, więc raczej oldschool
Podobają mi się bardzo - Stanisław, Franciszek, Helena, Marianna i "owocowe" Jagoda, Malina -
nick nieaktualny
-
Rozia87 wrote:Ja bardzo lubię tradycyjne imiona i też mamy taka tradycję w rodzinie Ja mam na imię Róża, mój brat Kazimierz, siostra Teodora, więc raczej oldschool
Podobają mi się bardzo - Stanisław, Franciszek, Helena, Marianna i "owocowe" Jagoda, Malina
Róża, przepiękne imię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas córka będzie mieć na imię Zofia-po mamie ze strony mojego partnera.Chciałam po mojej mamie dać-Weronika ale nie pasuje do nazwiska a chciałabym,żeby imię z nazwiskiem dobrze brzmiało.
-
nick nieaktualnyMy mamy 4 na krótkiej liście - pewnie wybierzemy któreś z nich: dziewczynka Danusia albo Krysia, chłopak Tadeusz albo Ryszard. Lubimy tradycyjne imiona i to takie mało popularne - muszą być na dole wszystkich statystyk
Jeszcze jedno mi się przypomnialo: Józef dla chłopca - bardzo podoba się mężowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 21:57