Imiona dla dzieci
-
WIADOMOŚĆ
-
My już mamy Cypriana i Monikę. Czekamy teraz na KonradaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Cyprian w sierpniu skończy 4 lata, a Monika ma 2 latka prawie
joe anna lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam dla naszego synka Cyprian lub Natan, mąż chciał Eryka, lub Bruna. Na razie będzie Ignacy ale sąsiadka na dole tak nazwała syna, który się urodził w zeszły poniedziałek i co zrobić? Pracuję w szkole, więc każde imię mi się z czymś kojarzy. Chciałam taki,które od razu będzie mi się kojarzyło z moim synem. Szukałybyście innego? Mój mąż stwierdził, że powinniśmy zostać przy swoim wyborze.
-
nick nieaktualnyMy podeszliśmy bardzo praktycznie do wyboru imion:D Odrzuciliśmy najbardziej popularne ze strony GUS, a później każde z nas zrobiło listę imion, które nam się podobały. Miała być Kinga, ale mi się coś odwidziało i będzie Adrianna (bez drugiego imienia, pierwsza córka też ma tylko jedno imię)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 15:26
-
Sylvuszka wrote:My podeszliśmy bardzo praktycznie do wyboru imion:D Odrzuciliśmy najbardziej popularne ze strony GUS, a później każde z nas zrobiło listę imion, które nam się podobały. Miała być Kinga, ale mi się coś odwidziało i będzie Adrianna (bez drugiego imienia, pierwsza córka też ma tylko jedno imię)
Niezły pomysł z tym GUSem Problem w tym, że mi te popularne bardzo się podobają..abbigal lubi tę wiadomość
-
Sylvuszka wrote:My podeszliśmy bardzo praktycznie do wyboru imion:D Odrzuciliśmy najbardziej popularne ze strony GUS, a później każde z nas zrobiło listę imion, które nam się podobały. Miała być Kinga, ale mi się coś odwidziało i będzie Adrianna (bez drugiego imienia, pierwsza córka też ma tylko jedno imię)
Ada - piękne -
Dziewczyny, czy jest może jakaś strona lub aplikacja, na której rodzice mogą zaznaczać swoje typy a później porównywać?
Carla lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Dziewczyny, czy jest może jakaś strona lub aplikacja, na której rodzice mogą zaznaczać swoje typy a później porównywać?
My na kartce wypisywaliśmy 15 imion, które nam się podobają, a pózniej porownywalismyFrufru lubi tę wiadomość
"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
U nas córka Zofia i teraz będzie syn Teodor
Z żeńskim imieniem przeprawa straszna była bo mi się prawie żadne niebpodoba - to jeszcze mężowi tez musi się podobac
W drugiej ciąży z imieniem dla chłopca nie było problemu - od razu wiedzieliśmy ze Teodor09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Paulinye wrote:My wstępnie myślimy Klara Wanda, albo Wanda Klara. Co myślicie ?
A jak zdrobnić ? Bo dla nas akurat to jest bardzo ważne09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️