jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey ja tez właśnie rozpoczęłam poszukiwanie wózeczka choc nie znam jeszcze płci ale kolor i tak będzie uniwersalny-szary lub bezowy.
Przejrzałam juz internet i mam swoje typy:)
1. Riko Brano Eko.
2.Roan Bass Eko.
3.Camarelo Carrera-gondolka super ale podobno spacerówka jakaś felerna jest.
Ktos moze użytkuje któryś z tych wózeczków i moze polecić odradzić?
Szczegolnie zalezy mi na opini dwoch pierwszych bo w necie troche ich malo.
Pozdrawiam przyszłe mamuśki -
nick nieaktualny
-
Ania bebe 88 wrote:Ja przy pierwszym dziecku (5 lat temu) używałam Stokke i gdy tylko go sprzedałam i przesiadłam sie na zwykła parasolkę to juz za nim tęskniłam. Dla mnie był idealny, funkcjonalny, lekki, zwinny, typowo miejski wozek (nie jest to napewno idealny wozek terenowy, ale ja takiego nie potrzebowałam) wiec jak dla mnie super . Teraz gdy urodzi sie druga dzidzia tez planuje go kupić.
ale piszesz o xplory - super ale miejski tak samo ja crusi.... za to stokke trailz dla kogoś kto mieszka w górzystym lub wiejskim terenie jak ja ... poezja! super bezpieczny, mega funkcjolanly - składanie, rozkładnie i wchodzi śmiało do sedana no i fajny design
Stokke też ma spacerówkę Scoot, w przystępnej cenie i tak samo super się prowadzi, byłabys zadowolona! -
Hej dziewczyny jeżdżące wózkiem ANEX SPORT.
Proszę o opinię oraz info jak oceniacie koła gdyż spotkałam się z opinią, że wpadaja w drgania przy jeździe prosto na odblokowanych.baranosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czy ktoś ma wózek joolz day ? bo nad nim się zastanawiam ze względu na wagę i składanie lub mima drogie bardzo ale wiem mając już dwoje dzieci ze wózek to jeden z najważniejszych zakupów a ja mam niestety problem z kręgosłupem nawet teraz z wagą muszę się pilnować
-
Ja mam wózek Emmaljunga City Cross po siostrzenicy mojego ukochanego. Podobno jest bardzo wygodny Mi się podoba to, że jest zwrotny, w miarę lekki, ma fajne duże koła, dużo ustawień, montaż gondoli i spacerówki jest mega prosty.. zobaczymy jak się sprawdzi dla mojego synka
-
Witam wszystkie mamusie;)! Bardzo poważnie zastanawiam się nad wózkiem Mutsy Evo i chciałabym poczytać opinie na jego temat od mamusiek, które go uzytkuja;) Jakie są plusy,jakie minusy? Czy warto go kupić? Czy nie żałujecie? BARDZO PROSZE O POMOC;)! I z góry DZIEKUJE :*!! -
Również powoli przymierzam się do zakupu wózka i czy któraś z Was może coś powiedzieć o Tako MaxOne? O Mutsy słyszałam dobre opinie, ale ma piankowe koła...ja na pewno kupię z pompowanymi. Natomiast Mima na pewno nie jest wart swojej ceny...Joolz już tak
-
nick nieaktualny